Sulje valikko

90,9% naisista tykkää saada suuseksiä

Osana tutkimustamme selvitimme myös 13 muuta suuseksin vastaanottamiseen liittyvää tekijää, jotta ymmärtäisimme, mikä johtaa tyydyttävään kokemukseen suuseksin vastaanottajalle ja mitä tulisi välttää, jotta aika ei olisi tylsää (asennot, tekniikat, kesto jne.).
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Kyselytutkimuksessa vastasi 1058 naista.

Tykkäävätkö naiset saada suuseksiä?

Osana tutkimusta selvitettiin myös 13 muuta suuseksin vastaanottamiseen liittyvää tekijää, jotta ymmärtäisimme, mikä johtaa tyydyttävään kokemukseen suuseksin vastaanottajalle ja mitä tulisi välttää, jotta seksi ei olisi tylsää (asennot, tekniikat, kesto jne.).

Tässä postauksessa kerron, mitä tutkimuksesta löytyi.

Tässä on yhteenveto tärkeimmistä havainnoistamme:

 1. 90,9 % naisista nauttii suuseksin vastaanottamisesta.
 2. Kuitenkin 79,4 % naisista on kokenut ainakin yhden epämiellyttävän kokemuksen saadessaan suuseksiä.
 3. ”Huonon tekniikan” valitsi 55,9 % naisista pääasialliseksi syyksi epätyydyttävään suuseksiin.
 4. Tärkein syy siihen, että naiset nauttivat suuseksin saamisesta, on se, miten kumppani saa heidät tuntemaan itsensä emotionaalisesti (24 %).
 5. 51,8 % naisista sai orgasmin viimeisimmän kokemuksensa aikana saadessaan suuseksiä. Kun kysyttiin: ”Oletko koskaan saanut orgasmin suuseksiä saadessasi?”, 78,1 % naisista ilmoitti saaneensa.
 6. 14 % naisista sai suihkun (naisen siemensyöksy) viimeisimmän kokemuksensa aikana, kun he saivat suuseksiä. 31,1 % naisista oli koskaan suihkuttanut saadessaan cunnilingusta.
 7. Valtaosa (67,3 %) naisista valitsi ”selällään makaamisen” suosikkiasennoksi suuseksin vastaanottamiseen.
 8. Vastaajamme valitsivat 69-asennon (26,4 %) vähiten nautinnolliseksi asennoksi suuseksin vastaanottamiseen, ja seuraavaksi vähiten nautinnolliseksi asennoksi valitsivat seisomisen vastaanottamisen aikana (25,9 %).
 9. 8,4 % naisista pitää suuseksin vastaanottamista parempana kuin emätinseksiä.
 10. 19 minuuttia ja 40 sekuntia on keskimääräinen ihanteellinen kesto, jonka naiset haluavat saada suuseksiä.
 11. 92 % naisista nauttii siitä, kun kumppani käyttää sormiaan emättimessä saadessaan suuseksiä.
 12. 10,7 % naisista haluaa, että heidän kumppanillaan on parta, kun he saavat suuseksiä. 52,3 % ilmoitti, että heidän kumppaninsa kasvokarvojen tyypillä ei ole väliä.
 13. 48,6 % naisista nauttii anilinguksesta (suuseksiä peräaukon sisällä/ päällä/ ympärillä).
 14. 10,3 % naisista haluaa saada suuseksiä kuukautistensa aikana.

Keräsimme yksityiskohtaisia tietoja ja tuloksia alle, ja löydät menetelmiä koskevan osion tämän tutkimuksen lopusta.

90.9 % naisista nauttii suuseksin vastaanottamisesta

Tutkimus aloitettiin yksinkertaisella kyllä/ei-kysymyksellä:

Nautitko suuseksistä?

Tämä luku antaa uskomattoman selkeän kuvan naisten asenteista suuseksiä ja nautinnon saamista kohtaan. 9 naista 10:stä nauttii siitä, että kumppani käy heidän kimppuunsa. Vain 9 prosenttia ei nauti suuseksin vastaanottamisesta, eli noin yksi kymmenestä.

Tähän ylivoimaiseen tulokseen liittyy kuitenkin tärkeä varoitus…

79,4 % naisista on kokenut ainakin yhden epämiellyttävän kokemuksen suuseksin saamisesta

Vaikka valtaosa naisista nauttii suuseksistä, halusimme syventyä syvemmälle tutkimukseen ja selvittää aineistosta, kuinka monella naisella on ollut negatiivisia tai epämiellyttäviä kokemuksia suuseksin saamisesta.

Huikeat 79,4 prosenttia vastaajista vastasi, että heillä on ollut aiempi suuseksiä koskeva kokemus, joka ei ollut tyydyttävä tai nautinnollinen.

Keskeinen johtopäätös: On hyvin mahdollista, että voit antaa kumppanillesi huonon tai negatiivisen kokemuksen suuseksistä, vaikka kumppanisi yleensä pitäisikin siitä, että annat hänelle suihinottoa.

Ja on monia syitä, jotka johtavat negatiiviseen kokemukseen vastaanottavan kumppanin kannalta, ja selitämme ne seuraavassa osassa.

Sivuhuomautus: Tämä tulos heijastaa tutkimuksen tuloksia siitä, nauttivatko naiset suihinotosta vai eivät: Suurin osa (92,6 %) naisista nauttii suuseksin antamisesta miehille. Mutta aivan kuten tässäkin tutkimuksessa yli kolme neljäsosaa (76,8 %) naisista on aiemmin antanut suihinoton, josta he eivät ole nauttineet.

Yleisin syy nautinnottomaan suuseksiin: huono tekniikka

On tärkeää ymmärtää, mikä johtaa naisten epätyydyttävään ja nautinnottomaan suuseksiin. Näin tiedät, mitä sinun kannattaa välttää, kun kosketat kumppaniasi, ja voit sen sijaan keskittyä siihen, mikä tuottaa hänelle eniten nautintoa.

Tässä monivalintakysymyksessä 55,9 prosenttia naisista valitsi huonon tekniikan syyksi siihen, miksi he eivät nauti suuseksistä. Tämä oli useimmin mainittu syy.

Seuraavaksi tärkeimpiä syitä olivat orgasmin saavuttamatta jättäminen (47,7 %) ja epämukavuuden tunne/haluttomuus rentoutua (47,7 %) suuseksin aikana.

Kokemuksen loppuminen liian nopeasti (17,1 %) tai liian pitkä kesto (14,5 %) eivät olleet yhtä usein valittuja syitä epätyydyttävään kokemukseen. Myöskään vetovoiman puute suuseksiä antavaa kumppania kohtaan ei ollut syynä, sillä vain 12,5 prosenttia naisista ilmoitti, että vetovoiman puute johtaa epätyydyttävään suuseksiin.

6,5 prosenttia naisista totesi, että heidät oli pakotettu tai painostettu suihinottoon, minkä voi luonnollisesti olettaa johtavan huonoon kokemukseen.

5,83 prosenttia naisista valitsi ”muun” syyn ja antoi omat vastauksensa, joista monet osoittautuivat silmiä avaaviksi:

 • Hän ei tiennyt, mitä TF teki, ja se tuntui siltä, mitä voisi kuvitella avaruusolennon luotaimeksi.
 • Kerroin hänelle varovasti, miten (tehdä se), mutta se meni ilmeisesti hänen päänsä yli….
 • Liikaa kuolaamista.
 • He sylkivät emättimeni päälle ja sanoivat, että minussa on jotain vikaa.
 • Kumppanini kohteli vaginaani kuin se olisi rakennustyömaa.
 • Hän luuli olevansa rikkaruohonleikkuri ja oli liian kova, ei ollut nautinnollista ollenkaan…
 • He olivat liian kiihottuneita niin kuin murisivat.

Tärkein syy nautintoon: Miten kumppanini sai minut tuntemaan itseni emotionaalisesti/henkisesti?


Sen lisäksi, että tutkimuksessa haluttiin selvittää, mitkä asiat johtavat naisten kannalta huonoon suuseksiin, haluttiin myös tietää, mitkä asiat tekevät suuseksistä nautinnollisen kokemuksen.

Tämän kysymyksen kohdalla on otettu hieman erilainen näkökulma kuin edellisen kysymyksen kohdalla. Vastaajia pyydettiin valitsemaan yksi asia, joka oli tärkein nautinnolliseen suuseksikokemukseen johtava tekijä.

Tärkein syy nautintoon on se, miten antaja saa vastaanottajan tuntemaan itsensä henkisesti/emotionaalisesti (24 %).

Seuraavaksi tärkeimpiä olivat ”sain orgasmin” (21,5 %) ja käytetyt suuseksitekniikat (19,8 %). Mielenkiintoista on, että innostunut kumppani on suositumpi kuin viehättävä kumppani (16,6 % vs. 12,8 %) hyvän suuseksin kannalta. Eräs vastaaja jopa mainitsi nimenomaisesti innostuksen merkityksen: ”Kumppanini nauttii siitä, että antaa sitä, ja se auttaa minua nauttimaan siitä”.

Tämän palautteen perusteella voimme nähdä, että huipentuminen ja hyvä tekniikka ovat varmasti tärkeitä hyvän suuseksin kannalta. Ne eivät kuitenkaan ole yhtä tärkeitä kuin tunnetilat, joita antaja tarjoaa vastaanottavalle kumppanilleen.

51,8 % naisista sai orgasmin viimeisimmän suuseksikokemuksensa aikana

Tutkimuksessa kysyttiin, olivatko vastaajat saavuttaneet orgasmin viimeisimmän suuseksisessionsa aikana. Yli puolet ilmoitti saaneensa orgasmin (51,8 %).

Sen jälkeen kyselyä jatkettiin samanlaisella kysymyksellä:

Oletko koskaan saanut orgasmin jonkin aikaisemman kokemuksen aikana saadessasi suuseksiä?

78,1 % vastasi kyllä, he olivat saaneet orgasmin ainakin kerran aiemmin suuseksin aikana.

Tämä on vaikuttava havainto, sillä monet heteroseksuaalisten suhteiden naiset kamppailevat saadakseen orgasmin emätinyhdynnän aikana, kun taas heidän miespuoliset kumppaninsa kokevat tätä ongelmaa harvoin (ilmiö, jota kutsutaan orgasmikuiluksi).

Tämä viittaisi siihen, että jos olet naispuolinen lukija, joka tällä hetkellä kamppailee orgasmin saavuttamisesta emätinyhdynnän aikana, sinulla saattaa olla enemmän onnea cunnilinguksen kanssa. Tämä havainto saa tukea lisätutkimuksista. Cole – Muistini mukaan on olemassa tutkimuksia, jotka osoittavat, että suuseksi johtaa todennäköisemmin orgasmiin verrattuna peniksen ja emättimen väliseen seksiin heteroseksuaalisilla naisilla. Löydätkö tutkimuksen, joka osoittaa tämän, ja voitko lisätä sen viitteeksi?

1 nainen 7:stä on kokenut naisen siemensyöksyn viimeisimmän suuseksikokemuksensa aikana

Naisen siemensyöksy tai squirting on suosittu ja kiihkeästi keskusteltu aihe verkossa, joten päätimme sisällyttää tutkimukseemme kaksi aihetta käsittelevää kysymystä.

Kun he muistelivat viimeisintä kokemustaan niin 14 prosenttia naisista ilmoitti kokeneensa naisen siemensyöksyn. Sen jälkeen kyselyä jatkettiin tällä kysymyksellä:

Oletko koskaan ruiskuttanut (naisen siemensyöksy) jonkin istunnon aikana saadessasi suuseksiä?

31,1 % ilmoitti, että he olivat ruiskuttaneet ainakin kerran viimeisimmän istunnon aikana saadessaan suuseksiä.

Nämä tulokset näyttävät osoittavan, että jos olet kiinnostunut naisen siemensyöksystä naisena tai autat naiskumppania kokemaan naisen siemensyöksyn, suuseksi voi auttaa sinua saamaan sen tapahtumaan.

Selällään makaaminen on naisten suosikki asento suuseksin saamiseksi

On olemassa useita asentoja, joissa naispuolinen kumppani voi nauttia cunnilinguksesta (suuseksi). Tutkimuksessa selvitettiin onko olemassa suosikkiasentoa.

Vaikka tulokset olivat vakuuttavia: 67,3 prosenttia naisista valitsi selällään makaamisen suosikkiasennoksi suuseksin vastaanottamiseen, toiseksi suosituin cunnilingusasento oli jotain odottamatonta….

10,7 prosenttia vastaajista valitsi kumppaninsa kasvoilla istumisen mieluisimmaksi asennoksi suuseksin vastaanottamiseen.

Mielenkiintoisia vastauksia saatiin niiltä, jotka valitsivat mieluisimmaksi asennoksi ”Muu”:

 • Mikä tahansa asento, jossa tunnen, että vaginani ei ole spektaakkeli.
 • Portaiden yläpäässä selälläni jalat koholla ja jalat kaiteilla.
 • Kaikki edellä mainitut.
 • Tasapeli on kasvojen päällä istumisen ja makaamisen välillä.
 • Selälläni makaaminen tyyny takapuoleni alla ja polvet rintaani vasten.

69 on naisten vähiten suosikkiasento suuseksin saamiseksi

Samalla tutkittiin mitä asentoja suuseksiä saavat naiset suosivat vähiten.

Tulokset olivat paljon monipuolisemmat kuin edellisessä kysymyksessä.

Ensimmäiseksi tuli 69-asento, jonka 26,4 prosenttia naisista valitsi vähiten suosikkiasennokseensa.

Seuraavaksi eniten ääniä sai seisoma-asento, kun häntä syödään, ja 25,9 prosenttia valitsi tämän asennon.

Kumppanin kasvoilla istuminen (19,5 %), kädet ja polvet (12,2 %) ja istuminen (7,5 %) täydensivät viisi suosituinta asentoa.

Vain 3,6 prosenttia naisista valitsi selällään makaamisen vähiten suosikkiasennoksi.

Yksi kahdestatoista naisesta haluaa mieluummin suuseksiä kuin emätinseksiä

Olemme jo oppineet, että 90,7 prosenttia naisista nauttii siitä, että heitä syödään. Mutta suosivatko naiset ryhmänä suuseksiä tavallisen emätinseksin sijaan?

Ei, suurimmaksi osaksi.

Vain 8,4 % naisista ottaa mieluummin suuseksiä kuin emätinseksiä.

Kuitenkin 61,1 prosenttia naisista pitää yhtä nautinnollisina sekä suuseksin että vaginaaliyhdynnän, ja 30,5 prosenttia naisista pitää vaginaaliyhdyntää parempana. Kun poistetaan ne, jotka pitävät molempia yhtä nautinnollisina, 3,7 kertaa useampi nainen pitää vaginaaliseksiä mieluummin kuin suihinottoa.

Tulosten perusteella voimme päätellä, että keskiverto nainen pitää emätinseksiä parempana, mutta suuseksi on erinomainen vaihtoehto, joka tarjoaa hänelle lähes yhtä paljon nautintoa.

19 minuuttia ja 40 sekuntia on ihanteellinen cunnilinguksen kesto (keskimäärin)

Oletimme, että lukijoille olisi hyödyllistä tietää, kuinka kauan suuseksiä kannattaa harrastaa kumppanin kanssa.

Tätä silmällä pitäen jokaiselta naiselta kysyttiin mikä on heidän ihanteellinen suuseksi session kesto 0-60 minuutin rajoissa.

Heidän vastaustensa perusteella suuseksin ihanteellinen kesto on keskimäärin 19 minuuttia ja 40 sekuntia. Mediaaniaika on 16 minuuttia.

Vaikka tämä tulos voi olla käyttökelpoinen, yllä olevasta hajontakaaviosta näet, että yksittäiset tulokset olivat hyvin erilaisia.

Toisin sanoen kysymys ihanteellisesta cunnilinguksen kestosta on hyvin henkilökohtainen jokaiselle yksittäiselle naiselle.

Valtaosa naisista nauttii siitä, että heidän kumppaninsa käyttää sormiaan emättimessä suuseksin aikana

Olisiko olemassa helppoja tapoja lisätä suuseksistä saatavaa seksuaalista nautintoa?

Tutkimuksessa oletettiin, että antavan kumppanin käyttäminen sormiensa stimuloimiseksi vastaanottavan kumppanin emättimessä ja sen ympärillä olisi hyödyllistä.

Tämä hypoteesi osoittautui ylivoimaisesti todeksi, kun esitimme seuraavan kysymyksen:

Nautitko siitä, kun kumppanisi käyttää sormiaan emättimessäsi suuseksin aikana?

Täysin 92 prosenttia naisista vastasi tähän kysymykseen ”kyllä”.

Mitä tästä voi päätellä? Jos antajakumppani ei vielä käytä sormiaan, kun hän käy kumppaninsa kimppuun, hänen on syytä harkita sitä.

10,7 % naisista haluaa, että heidän kumppanillaan on parta, kun he saavat suuseksiä

Toinen tekijä, jonka voi epäillä vaikuttavan suuseksin saamisen nautintoon, oli antajan kasvojen karvoitus.

Oletetaan, että jos antajalla olisi sänki tai parta, se olisi suuri ongelma.

Yli puolelle haastatelluista naisista kasvokarvoituksella tai sen puuttumisella ei ole väliä: 52,3 prosenttia naisista sanoi, ettei ole väliä sillä, onko antajakumppani partainen, partainen vai partainen.

26,5 prosenttia naisista pitää parisuhdekumppaninsa parranajoa parempana. Mielenkiintoisin havainto on kuitenkin se, että 21,2 prosenttia naisista haluaa, että heidän kumppanillaan on jonkinlainen kasvokarvoitus.

10,7 prosenttia naisista pitää partaista parisuhdekumppaniaan partaisena ja 10,5 prosenttia pitää parisuhdekumppaninsa sängynkarvoja partaisena.

Oletamme, että jotkut naiset pitävät parisuhdekumppanista, jolla on kasvokarvoja, koska se lisää stimulaatiota. Tämän vahvistaminen edellyttää lisätutkimuksia.

48,6 % naisista nauttii anilinguksen vastaanottamisesta

Tutkimuksessa haluttiin varmistaa, että tutkimme erityisesti myös naisten mieltymyksiä suu-anaaliseksiin (eli anilingukseen tai perseen syömiseen), jotta ymmärtäisimme, nauttiiko samanlainen prosenttiosuus naisista siitä.

Kysyimme:

Nautitko anilinguksen vastaanottamisesta?

48,6 prosenttia naisista vastasi ”kyllä” ja 51,4 prosenttia naisista ”ei”.

Tämä 50-50-jakautunut tulos korostaa seksuaalisen viestinnän merkitystä kumppanin kanssa. Sen sijaan, että olettaisit, että hän joko nauttii tai ei nauti, sinun on keskusteltava kumppanisi kanssa etukäteen saadaksesi selville hänen mieltymyksensä.

10,3 % naisista haluaa saada suuseksiä kuukautistensa aikana

Miehillä ja naisilla on monia erilaisia näkemyksiä kuukautisista ja seksistä kuukautisten aikana. Halusimme tutkia, vaikuttaako kuukautisten alkaminen naisen päätökseen saada suuseksiä tai olla ottamatta sitä lainkaan.

Ensin poistettiin kaikki vastaajat, jotka ei tällä hetkellä ole kuukautiset käynnissä, jolloin jäljelle jäi 851 vastaajaa. Teimme näin, koska halusimme mitata vastaajiemme näkökulmia nykyhetkestä ja välttää mahdollisia muistiharhoja.

Tästä ryhmästä vastaajista, joilla on tällä hetkellä kuukautiset, 10,3 prosenttia vastasi, että ”kyllä” he nauttivat suuseksistä kuukautistensa aikana. Naisista 89,7 % valitsi vaihtoehdon ”Ei”.

Vaikka tämä tulos viittaisi siihen, että valtaosa naisista ei nauti suuseksin saamisesta kuukautistensa aikana, emme esittäneet jatkokysymyksiä ymmärtääksemme miksi. Ehkä tätä kannattaisi tutkia tulevaisuudessa.

Yhteenveto

Vastaus kysymykseen: ”Pitävätkö naiset suuseksin vastaanottamisesta?” on lopullisesti vastattu. Valtaosa pitää siitä.

Tutkimuksessa löytyi monia mieltymyksiä nautinnollisen cunnilinguksen suhteen: asentoja, ihanteellista kestoa, cunnilingusta kuukautisten aikana, sormien käyttöä suuseksin aikana, kasvokarvojen mieltymyksiä ja näkemyksiä anilinguksesta.

Tämän tutkimuksen tulokset yleistävät naisten mieltymyksiä suuseksin suhteen. Suosittelemme kuitenkin, että keskustelet kumppanisi kanssa saadaksesi selville hänen yksilölliset mieltymyksensä sen sijaan, että olettaisit näiden yleistettyjen tulosten pätevän yksilöllisesti häneen.

Tutkimusmenetelmä

Tutkimus aloitettiin keräämällä demografisia perustietoja. Ne, jotka eivät olleet koskaan saaneet emätin- ja suuseksiä, hylättiin, samoin kuin vastaajat, jotka eivät olleet naisia. Kaikki vastaajat olivat yli 18-vuotiaita. Kaikki vastaajat ilmoittivat, että heillä on emätin, eikä yksikään vastaaja ilmoittanut muuta. Tämän suodatusprosessin jälkeen jäljelle jäi yhteensä 1058 vastaajaa:

 • 867 heteroseksuaaliksi identifioituvaa naista
 • 123 naista, jotka identifioivat itsensä biseksuaaliksi
 • 12 homoseksuaaleiksi itsensä identifioivaa naista
 • 19 naista, jotka ilmoittivat heteroseksuaalin/homoseksuaalin/bi-seksuaalin vaihtoehtoisen seksuaalisuuden.
 • 37 naista, jotka kieltäytyivät ilmoittamasta seksuaalisuuttaan.
 • Näille jäljelle jääneille osallistujille esitettiin erilaisia kysymyksiä, joilla arvioitiin heidän tunteitaan ja mieltymyksiään emätin- ja suuseksiä eli cunnilingusta vastaanotettaessa.

Tutkimus perustui osallistujien anonyymeihin muisteluihin ja mieltymyksiin. Vaikka heitä rohkaistiin kertomaan totuus ja edustamaan tarkasti sitä, mitä he olivat kokeneet, tiedot ovat kuitenkin itse ilmoitettuja, ja on mahdollista, että ne ovat epätarkkoja.