Sulje valikko

Suuseksin antaminen naiselle

Kattavassa suuseksi-oppaassa kerromme parhaat vinkit kumppanisi tyydyttämiseen.
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Kun käytät tekniikoita, jotka kerromme, nainen tulee huutamaan, kiljumaan ja vaatimaan lisää. Hän saattaa jopa osoittaa riippuvuuden merkkejä.

Valitettavasti suuseksin antamisesta naisille oikealla tavalla on kirjoitettu paljon roskaa. Rakensimme tämän oppaan, jotta naiset nauttisivat enemmän seksistä.

Totta puhuen tarvitset vain kaksi tekniikkaa: pannukakku ja pyörre, ja ne ovat ylivoimaisesti miellyttävimmät ja intensiivisimmät, joita voit käyttää. Itse asiassa kaikki muut tekniikat, joita voit oppia, eivät ole läheskään yhtä tärkeitä kuin nämä kaksi tekniikkaa… vaikka opetan sinulle muitakin tekniikoita, jotta ideat eivät koskaan lopu kesken.

Näin opas on jäsennelty.

 1. Anatomia – Vähän tylsää, mutta pirun tärkeää!
 2. 7 askelta kiusoitteluun
 3. Pancake ja Vortex – ainoat 2 tekniikkaa, joita tarvitset saadaksesi hänet tärisemään ja huutamaan nautinnosta, kun nuolet kumppaniasi.
 4. 14 tehokkaampaa nuolemistekniikkaa – Nämä varmistavat, että hän on ikuisesti kiitollinen antamastasi ekstaasista ja siitä, että ideat eivät koskaan lopu kesken.
 5. 11 Vaarallista virhettä, joita useimmat miehet tekevät – Vältä näitä kauheita virheitä, joita useimmat miehet tekevät nuollessaan, jos haluat hänen pysyvän pakkomielteisenä sinuun.

Emme suosittele heti käyttämään Pancakea ja Vortexia. Kun käytät aikaa rakentaaksesi hänen odotuksensa ja saadaksesi hänet haluamaan sitä enemmän, saat hänen orgasminsa voimakkaammiksi ja intensiivisemmiksi.

Näin kun vihdoin nuolet, imet, hyväilet ja tyydytät häntä suullasi, hän tuntee itsensä kuin heroiiniriippuvaiseksi, joka vihdoin sai annoksensa. Tutkimusten mukaan naiset rakastavat sitä, että heitä nuollaan.

Opetamme, miten ”lämmitellään” nainen nuolemista varten, mutta ensin sinun on ymmärrettävä täysin hänen anatomiaansa….

Naisen anatomia

Alla olevassa kaaviossa näet emättimen eli vulvan ulkopinnan tärkeimmät osat.

Clitoral Hood – Emättimen yläosassa on klitorishuppu. Klitorishuppu on pieni iholäppä, joka peittää klitorista. Se suojaa hyvin herkkää klitorista loukkaantumiselta ja muistuttaa esinahkaa . Molemmat tunnetaan nimellä ”esinahka” .

Clitoris – Klitoris on luultavasti tärkein osa hänen vulvaansa, kun syöt häntä ja nuolet hänen pilluaan. Voit nähdä pienen lihakimpaleen, joka on täynnä hermopäätteitä ja johon keskität suurimman osan työstäsi. Kuten kuvasta näet, se sijaitsee aivan hänen klitorishuppunsa (esiliinan) alapuolella .

Klitoris ulottuu kuitenkin pitkälle pinnan väliin . Klitoris on itse asiassa yhteensä 9-11 senttimetriä pitkä , joten sinun ei välttämättä tarvitse keskittyä pelkästään hänen klitoriksensa glanssiin (kärkeen) tuottaaksesi hänelle nautintoa nuollessasi hänen pilluaan. Piilotettuun osaan kuuluu myös varsi , joten voit ajatella nuolemisesi silittelevän hänen varsiansa.

Labia Majora ja Labia Minora – Suuret ja pienet häpyhuulet ovat kuvassa esitetyt iholäpät, jotka kulkevat hänen emättimensä ulkopuolella. Kuten näet, suuret häpyhuulet ovat paljon suuremmat kuin pienet häpyhuulet. Niiden herkkyys vaihtelee naisittain. Jotkut naiset pitävät siitä, kun nuolee heidän häpyhuuliaan, kun taas toiset suhtautuvat siihen välinpitämättömästi.

Uretharal Opening – Hänen virtsaputkensa aukko on paikka, josta hän pissaa, joten emme kiinnitä siihen paljon huomiota, kun syömme hänen pilluaan.

Vagina – Hänen emättimensä on hänen klitoriksensa lisäksi toinen alue hänen kehossaan, joka on erittäin herkkä ja tuntuu uskomattoman hyvältä, kun sitä stimuloidaan kielelläsi, huulillasi, sormellasi tai penikselläsi. Koska emätin on sisäinen, on teknisesti väärin sanoa, että syöt hänen emättimensä.

Anus – Hänen peräaukollaan on myös paljon hermopäätteitä, ja sitä voi olla varsin miellyttävää stimuloida, jos hän pitää anilinguksesta. Käsittelen anaaliseksiä tarkemmin oppaassa siitä, miten anaaliseksiä harrastetaan.

Tutustutaan nyt hänen tärkeään sisäiseen anatomiaansa…

G Spot – G-piste sijaitsee emättimen etuseinämässä noin 5-7,5 cm (2-3 tuumaa) emättimen etuseinämän sisäpuolella. G-piste on itse asiassa hänen emättimensä sisällä oleva alue, josta pääset hänen klitorikseen sisäisesti ! Jos käytät sormiasi, tunnustele laaksojen tai ”kourujen” ympäröimää kohtaa, jossa on hienovaraisia harjanteita . Kuitenkaan hänen G-pisteensä ei tunnu miellyttävältä koskettaa ennen kuin hän on perusteellisesti kiihottunut ja kiimainen.

Jos siis menet etsimään sitä, mutta et ole ensin kiihottanut häntä, sinun on vaikea löytää sitä.

Lisätietoja G-pisteen löytämisestä löydät täältä. Huomautus: Kirjoitin tämän oppaan alun perin naisille, mutta se sopii yhtä hyvin miehille.

A Spot – Kuten kaaviosta näkyy, hänen A-pisteensä sijaitsee paljon syvemmällä emättimessä kohdunkaulan etuseinällä kohdunkaulan kohdalla. Kun sitä stimuloidaan, se voi johtaa hyvin voimakkaisiin emätinorgasmeihin. Sormien käyttäminen hänen A-pisteensä saavuttamiseen on vaikeaa, joten sinun on ehkä investoitava johonkin dildon kaltaiseen välineeseen, joka tekee sen puolestasi. A-pistettä kutsutaan myös syväksi pisteeksi, AFE-vyöhykkeeksi tai jopa ”epikenteriksi”.

Vagina – Naisesi emättimen koko pituus on herkkä ja sisältää sekä A-pisteen että G-pisteen.

Cervix – Naisesi kohdunkaula on hyvin herkkä, ja vaikka jotkut naiset pitävät siitä, että heidän kohdunkaulaansa stimuloidaan itsetyydytyksen ja seksin aikana, toiset kokevat pienimmänkin kohdunkaulaan kohdistuvan paineen sietämättömäksi kivuliaan seksin lähteeksi. Kipu saattaa lisääntyä kuukautisten aikaan, kun kohdunkaula on kovettunut ja madaltunut .

Anus ja Rectum, eli Peräaukko ja peräsuoli. Peräsuoli on peräaukon sisällä oleva alue. Jotkut naiset rakastavat anaaliseksiä ja anaalista sormitusta, toiset taas eivät. Neuvoni on puhua hänen kanssaan ja kokeilla. Anaaliseksin oppaan pitäisi auttaa myös sinua. Yksi muistettava asia on, että peräaukko ei voitele itse itseään, joten sinun on aina käytettävä liukuvoidetta.

Kun syöt hänen pilluaan, keskityt lähinnä hänen ulkoiseen anatomiaansa, ja olen käsitellyt sen tärkeimmät osat edellä.

7 askelta hänen kiusaamiseensa miellyttääkseen häntä eli nuolemisen esileikki

Kiusoittelu saa hänet kiihottumaan, ja se toimii myös miehiin. Tämä esileikki lisää myös naisen orgasmimahdollisuutta – 50 %:lla, jos lisäät siihen 15-20 minuuttia !

Tässä on nyt vaiheittainen opas naisen kiusoitteluun:

 1. Aloita hitaasti – Suutele hänen suustaan alaspäin hänen rintoihinsa. Jatka hänen vartalonsa suutelemista, kun laskeudut hänen vyötärölleen ja lanteilleen. Kun pääset hänen pikkuhousujensa luo, aseta käsi kummallekin jalalle ja levitä ne hitaasti. Erityisen herkkiä ja naisen kiihottavia kohtia kutsutaan erogeenisiksi vyöhykkeiksi – ja saatat yllättyä joistakin niistä!
 2. Pikkuhousut – Älä huolehdi siitä, että otat hänen pikkuhousunsa pois heti alkuun. Suutele sen sijaan hänen vulvaansa/vaginaansa pikkuhousujen läpi ja jopa purista sitä kevyesti huulillasi. Voit myös hellästi kuljettaa kielesi hänen emättimensä yli alapäästä aina klitorikselle asti.
 3. Alemmas – Kun olet suudellut häntä hänen pikkuhousujensa läpi muutaman minuutin ajan, siirry hieman alemmas suudellessasi hänen sisäreittä pitkin. Voit mennä tässä hänen polvensa sisäpuolelle asti, mutta mitä kauemmas hänen emättimestään siirryt, sitä vähemmän herkäksi se muuttuu. Suutele häntä pitkin reiden sisäosaa toisella jalalla, sitten takaisin ylös ja vaihda sen jälkeen toiseen jalkaan.

Jos hän pitää kovemmasta menosta, voit puristaa varovasti hänen sisäreisensä ihoa huuliesi tai jopa hampaidesi välissä, mutta varmista, ettet ole liian karkea. Muuten saatat satuttaa häntä vakavasti. Voit myös imeskellä ihoa tässä kohtaa ja tehdä hänestä halkiokohdan, jota kukaan muu ei näe kuin hän itse.

Kun siirryt toiselle jalalle, suutele hieman pidempään hänen vaginaansa pikkuhousujen ulkopuolella. Älä ylläty, jos hän pyytää sinua aloittamaan hänen syömisensä tässä vaiheessa… jos hän tekee niin, yritä pitää hidas tahti yllä, jotta odotuksen rakentaminen jatkuu.

 1. Mons – Ennen kuin otat hänen pikkuhousunsa pois, siirry hänen klitoriksensa yläpuolelle hänen pikkuhousujensa yläosaan ja suutele pehmeästi hänen monsiaan (klitoriksen yläpuolinen alue).
 2. Ota ne pois – Jos hän ei ole vielä ottanut pikkuhousujaan pois, aseta sormesi pikkuhousujen kummallekin puolelle, hänen lantionsa ulkopuolelle, ja vedä niitä hitaasti alaspäin, kunnes ne ovat kokonaan pois.
 3. Läheltä piti – Aloita nyt hitaasti suuteleminen ja nuoleminen (erittäin pehmeästi) hänen emättimensä ja klitoriksensa ympärillä. Huulesi reunan pitäisi olla pienessä kosketuksessa hänen emättimeensä ja klitorikseen, kun liikut ympäriinsä… kiusoittelet häntä jatkuvasti.
 4. Pääruoka – Vihdoin voit siirtyä pääruokaan… on aika alkaa käyttää Pancake & Vortexia.

Pancake ja Vortex

Pancake eli pannukakku on hullun yksinkertainen.

Aloita työntämällä kieli ulos suusta. Anna sen laskeutua leuan yli ja rentoudu. Tee siitä nyt leveä ja litteä (kuin pannukakku), kuten alla näytetään:


Pidä kielesi tässä asennossa pannukakkua suorittaessasi ja pidä se rentona, leveänä ja litteänä.

Pancakea suorittaessasi aloita kielesi pohja hänen vulvansa alapuolella. Varmista, että koko kielesi on perusteellisesti syljen peitossa, ja siirrä päätäsi hitaasti ylöspäin hänen emättimensä alapäästä yläpäähän niin, että kielesi liikkuu alhaalta ylöspäin, kunnes kielesi kärki kulkee hänen klitoriksensa yli.

ÄLÄ tee kielelläsi liikkeitä. Pidä se rentona, leveänä ja litteänä. SISÄLTÄ, että pääsi tekee kaiken liikkeen. Kun pääsi liikkuu ylöspäin, kielesi seuraa sitä.

Tästä asennosta sinun tulisi aloittaa:

Kun pääset huipulle, pysähdy, vedä hänet pois niin, ettet enää ota kontaktia, ja aloita alusta.

Pitämällä kielesi rentona, leveänä ja litteänä varmistat, että katat mahdollisimman suuren osan hänen vulvastaan/vaginastaan, jolloin hän saa maksimaalisen stimulaation.

Siinä kaikki, mitä pannukakun suorittamiseen kuuluu…

Vaikka on joitakin tärkeitä asioita, jotka on pidettävä mielessä…

Mitä minun pitäisi tehdä kielelläni, kun liikutan päätäni ylöspäin?

Pidä se rentona, litteänä ja leveänä. Juuri noin. Älä yritä tehdä sillä mitään muotoja. Älkää käyristelkö sitä. Älkää väläyttelkö sitä. Jälleen kerran, sen pitäisi olla rento, litteä ja leveä, kun syöt tyttöäsi ulos.

Kuinka paljon painetta minun pitäisi käyttää, jotta voin syödä pillua kunnolla?

Ensinnäkin, et käytä kielesi lihaksia painamaan, kun liikut ylöspäin pannukakun aikana, koska keskityt pitämään sen rentona, leveänä ja litteänä…

Tiedän, että kuulostan tässä kuin katkennut levy, mutta tämä on tärkeää pitää mielessä.

Sen sijaan käytät päätäsi ja niskaasi painamaan. Tällä on kaksoisvaikutus, sillä se varmistaa, ettei kielesi väsy niin nopeasti… jolloin voit tehdä cunnilingusta pidempään, mutta voit myös antaa valtavan määrän painetta (tarvittaessa).

Kuinka paljon painetta sinun pitäisi käyttää…

Niin vähän kuin mahdollista. Enemmän painetta ei tarkoita voimakkaampia orgasmeja. Sinun tulisi käyttää minimaalista painetta ensimmäisten minuuttien ajan ja arvioida hänen reaktiotaan siihen. Sinun pitäisi olla niin kevyt, että kosketat häntä hädin tuskin.

Jos hän pystyy tulemaan uskomattoman kevyestä paineesta, sinun kannattaa keskittyä lähinnä kevyen paineen käyttöön.

Jos et kuule, näe tai tunne hänen reaktiotaan (nopeampi hengitys, voihkiminen, liinavaatteisiin tarttuminen, kehon jännitys, jos hän on lähellä orgasmia), aloita painostuksen lisääminen, kunnes voit sanoa, että hän nauttii siitä. Tavoitteenasi pitäisi kuitenkin aina olla käyttää mahdollisimman vähän painetta, jotta hän pääsisi laukeamaan, kun syöt häntä.

Kuinka nopea minun pitäisi olla?

Tämä on samanlainen kuin käyttämäsi paineen määrä…

Liiku mahdollisimman hitaasti.

Jälleen kerran sinun on nähtävä, miten hän reagoi tähän. Jos hän ei saa paljon nautintoa hitaasta liikkeestäsi, sinun on nopeutettava. Monet naiset voivat tulla, kun liikut hitaasti hänen emättimensä alaosasta yläosaan 15 pitkän, tuskallisen sekunnin ajan, kun taas toiset naiset tarvitsevat sinua liikkumaan yhtä nopeasti kuin koira juo vettä!

Kun mietit, kuinka paljon painetta käytät ja kuinka nopeasti sinun pitäisi liikkua, sinun on kuunneltava hänen kehoaan ja katsottava, mihin hän reagoi. Sinun on myös saatava häneltä palautetta tekniikastasi. Älä pelkää kysyä häneltä, toimiiko tämä hänen kohdallaan.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla määrittelemällä, että suoritat muutaman tekniikan, ja pyytää häntä arvioimaan niitä.

Pitäisikö minun tehdä jotain erilaista, kun hän on tulossa?

On olemassa kaksi koulukuntaa siitä, mitä tehdä, kun hän on tulossa. Ensimmäinen on aloittelijoille ja keskitason ihmisille, kun taas toinen on edistyneille kavereille…

Erittäin tasainen tahti (aloittelija – keskitaso) – Useimmat naiset arvostavat suuresti sitä, kun pystyt ylläpitämään uskomattoman tasaista rytmiä, kun he ovat tulossa. Pidä siis paine samana ja ylläpidä sama vauhti. Vaihtaminen nyt voi pilata hänen orgasminsa ja mielialansa.

Agonizing Slow Down (edistynyt) – Jos olet mennyt alas tyttösi päälle, saanut hänet orgasmiin toistuvasti ja pystyt nyt tekemään sen helposti, sinun kannattaa kokeilla Agonizing Slow Downia.

Näin teet sen…

Kun huomaat, että hän on lähellä orgasmia, hidasta hieman niin, että lopullinen lähestyminen orgasmiin kestää tavallista kauemmin. Näin hän pääsee kokemaan orgasmin saavuttamisen yliherkkyyttä pidemmän ajanjakson ajan.

Kun kokeilet tätä yhä useammin, mitä lähempänä hän on orgasmia, sitä hitaammaksi sinun pitäisi mennä. Näin hän saa nauttia siitä hurjan intensiivisestä tunteesta juuri ennen kuin hän tulee, pidempään. Tämä saa hänet tulemaan paljon normaalia voimakkaammin.

Varoitus: Jos et ole syönyt hänen pilluaan paljon aikaisemmin, et tiedä, miten hänen kehonsa reagoi kielellesi niin hyvin. Joten jos kokeilet Agonizing Slow Down -menetelmää, kun olet uusi hänen pillunsa syömisessä, se on resepti turhautuneelle ja tyytymättömälle naiselle.

Pitäisikö minun tehdä jotain muuta sen jälkeen, kun hän on saanut orgasmin?

Aivan kuten miehilläkin, useimmilla naisilla on taitekohta, kun he saavat klitorisorgasmin. Hänen klitoriksestaan ja vulvastaan tulee erittäin herkkiä, ja kun siihen kosketetaan, se on melkein kivuliasta.

Mitä siis pitäisi tehdä, jos naisellasi on taitekohta?

No, älä koske siihen muutamaan minuuttiin, duh!

Keskitä sen sijaan huomiosi muualle, suutele hänen emättimensä ympärillä ja palaa jopa hänen sisäreisiinsä. Periaatteessa tee mitä tahansa muuta kuin kosketat hänen klitoristaan ja vulvaansa. Paluu esileikkiin on hyvä idea, tai yksinkertaisesti makaaminen hänen vierellään, kunnes hän toipuu, voi myös toimia.

Jos haluat jatkaa hänen syömistään minuutin tai kahden kuluttua (ja hänkin haluaa sitä), voit testata, kuinka herkkä hän on edelleen, suutelemalla hänen emättimensä pohjaa ja arvioimalla hänen reaktiotaan. Jos hän säpsähtää, odota kauemmin. Jos hän nauttii siitä, siirry korkeammalle ja korkeammalle, kunnes voit koskettaa hänen klitoristaan JA hän nauttii siitä.

Jos hän säpsähtää matkalla ylöspäin, sinun on pakko odottaa.

Vortex eli pyörre

Vortex on erittäin helppo toteuttaa ja hullun tehokas, kun hän saa silmät pyörimään takaraivoon.

Tee huulillasi pieni O-kirjaimen muoto kuten alla olevassa kuvassa. Tämän ”O”-muodon pitäisi olla hieman suurempi kuin hänen klitoriksensa.

Varmista, että huulesi ovat syljen peitossa ja aseta tämä ”O” naisesi klitoriksen ja sitä ympäröivän alueen päälle.

Ala sitten varovasti imeä sitä.

Tämä saa hänen klitoriksensa imeytymään suuhusi ja tuntuu erittäin miellyttävältä naisesta.

Tämä on perustekniikka, mutta siitä on useita variaatioita, joita kannattaa kokeilla, ja samalla pitää mielessä, mistä hän nauttii eniten.

Jatkuva pyörre – Helpoin tapa suorittaa pyörre on pitää imu tasaisena. Joillekin naisille tämä riittää kliimaksin saavuttamiseen.

Rytminen pyörre – Kun suoritat rytmistä Vortexia, imetät ja vapautat painetta rytmikkäästi, vedät hänen klitoristaan sisään ja ulos suuhusi ja vapautat sen. Se, kuinka nopeasti teet tämän, on sinusta kiinni…

Voit tehdä sen hitaasti tai yhtä nopeasti kuin kappaleen tahtiin. Keskustele hänen kanssaan ja kuuntele hänen kehoaan ja arvioi, mitä hän haluaa.

Kova pyörre, sitten hidas vapauttaminen – Ensin sinun on nopeasti kohdistettava voimakas imu hänen klitorikseen, ennen kuin vapautat sen hitaasti. Huuhtele ja toista.

Nuoleva pyörre (suosikkini) – Kun imet hänen klitoriksensa suuhusi, yritä pitää sitä siinä samalla, kun hierot kielelläsi hänen klitoristaan. Kuten aiemmin mainitsin, vaihda nopeutta ja painetta, jota käytät nuolemalla, jotta saat selville, mistä hän nauttii eniten.

Kuinka suuri minun O:n pitäisi olla?

Vastaus tähän kysymykseen on…

Mikä tahansa toimii parhaiten.

Jos tyttösi haluaa sinun käyttävän pientä ”O:ta”, jossa voit juuri ja juuri imeä hänen klitoristaan suuhunsa, tee niin. Jos hänen mielestään on miellyttävintä, kun käytät hyvin laajaa ”O:ta” ja imet hänen klitoristaan sekä suuresta osasta hänen häpyhuuliaan ja vulvaansa, tee sen sijaan niin.

Kuten aina, kuuntele hänen kehoaan saadaksesi palautetta, mutta puhu myös hänen kanssaan, niin saat selville, mitä hän tarvitsee voimakkaimpiin orgasmeihinsa.

Pitäisikö minun käyttää hampaitani hänen klitorikseen?

Ei helvetissä! Hänen klitoriksensa on yksi herkimmistä kohdista hänen kehossaan, joten on erittäin todennäköistä, että hampaasi satuttavat hänen klitoristaan. Vaikka hän nimenomaisesti pyytäisi sitä, sinun on oltava uskomattoman varovainen, ja suosittelen, ettet koskaan käytä hampaitasi.

Ja nämä ovat ainoat kaksi pillunsyömistekniikkaa, joita tarvitset antaaksesi tytöllesi mielenmakuisia orgasmeja ja tehdessäsi sinusta parhaan hänen koskaan saamansa…

Mutta…

14 tehokkaampaa pillunsyöntitekniikkaa – Nämä varmistavat, että hän on ikuisesti kiitollinen antamastasi ekstaasista

Tietenkin on olemassa joukko muita cunnilingus-tekniikoita, jotka toimivat hyvin pitämään asiat tuoreina, vaikka ne eivät olekaan aivan yhtä tehokkaita kuin Pancake & Vortex….

Jos siis huomaat, että olet luisunut rutiiniin tai sinusta on tullut jokseenkin robottimainen hänen pilluaan nuollessasi ja syödessäsi, voit kokeilla joitakin seuraavista vinkeistä…

1) Paineen alla

Tässä tekniikassa on kyse lisäpaineen kohdistamisesta suoraan hänen klitoriksensa alapuolella olevaan alueeseen Pancaken aikana.

Kun siis etenet hänen vulvaansa ylöspäin, juuri ennen kuin saavutat hänen klitoriksensa, sinun pitäisi lisätä painetta niin, että kielesi pohja pakotetaan hieman hänen klitoriksensa alle.

Kun kielesi pohja on hänen klitoriksensa alla, hidasta liikettäsi, mutta älä päästä painetta.

Kun jatkat liikkumista ylöspäin, hän tuntee kielesi koostumuksen stimuloivan hänen klitoriksensa pohjaa, mikä lisää suuseksitaitojesi ulottuvuutta.

2) Vie hänet reunalle ja takaisin

Särmäys eli ”edging” on tehokas väline, jolla voit vahvistaa hänen orgasmejaan. Parasta on se, että sinun ei tarvitse varata särmäystä siihen, kun menet hänen päälleen syömään hänet ulos. Voit käyttää sitä anaaliseksin aikana, tavallisessa seksissä tai missä tahansa muussa toiminnassa, joka voi saada hänen orgasminsa.

Nyt puhumme siitä, miten särmätä häntä, kun syöt hänen pilluaan.

Aloita syömällä hänet ulos kuten normaalisti…

Kun huomaat, että hän on lähellä kliimaksia, aloita hidastaminen ja peruuttaminen, jotta hän EI SAA orgasmia.

Vietä kahdestakymmenestä sekunnista kahteen minuuttiin jotain muuta nautinnollista, joka ei saa häntä orgasmiin, kuten:

 • Suuteleminen koko emättimen ympärillä.
 • Suutele häntä reiden sisäpuolelta ylös ja alas.
 • Keskitä huomiosi hänen rintoihinsa.

Sitten kun hän on rauhoittunut hieman, palaa syömään häntä normaalisti, mutta tällä kertaa hieman hitaammin. Jälleen kerran, haluat tehdä tätä, kunnes hän on saavuttamassa kliimaksin, sitten…

Lopeta.

Vietä taas jonkin aikaa muiden nautinnollisten, mutta ei-orgasmiin johtavien toimintojen parissa, kunnes hän on rauhoittunut.

Aloita hänen syömisensä uudelleen vielä hitaammalla tahdilla, kunnes hän tulee täysillä.

Voin taata sinulle, että tällä tavoin hänen syömisensä saa hänet saamaan yhden elämänsä voimakkaimmista orgasmeista, ellei jopa voimakkaimman.

Ja kuten sanoin aiemmin, voit käyttää edgingiä minkä tahansa orgasmin aiheuttavan toiminnan aikana 😉.

Huomaa, että joidenkin naisten on vaikea tulla, vaikka söisit pillua oikealla tavalla. Jos tämä koskee kumppaniasi, en suosittele yrittämään särmäämistä, koska päätytte molemmat turhautuneiksi aivan kuten sinäkin saatat tuntea, jos sinulla on vaikeuksia saada seisomaan ja ylläpitää erektiota.

3) Käytä sormia

Sormien käyttäminen hänen pilluaan syödessäsi voi olla mahtavaa. Se antaa sinulle mahdollisuuden antaa hänelle enemmän stimulaatiota, stimuloida häntä samanaikaisesti sisäisesti ja ulkoisesti ja antaa hänelle paljon vaihtelua. On olemassa joukko tapoja, joilla voit sormittaa häntä syödessäsi häntä, ja jotkut niistä ovat helppoja tehdä, kun taas toiset tuntuvat melko hankalilta.

4) Nuole klitorista ja sormita G-pistettä

Hänen klitoriksensa nuoleminen tai Paineen Alla -tekniikan käyttäminen, jossa hänen klitoriksensa alle kohdistetaan ylimääräistä painetta samalla kun sormeilet hänen G-pistettään, on loistava tapa lisätä sormesi sekaan. Tutkijat ovat jopa havainneet, että suuseksi ja käsin tapahtuva seksi (sormitukset) sekä syvä suutelu ovat kolme toimintaa, jotka todennäköisimmin saavat naisen laukeamaan . Suuseksitaidot saattavat siis olla tärkeämpiä kuin peniksen kasvattaminen tai pidempi kesto sängyssä.

Voit myös painaa vapaalla kädelläsi alaspäin hänen häpykarvojaan G-pisteen stimuloimiseksi ulkoisesti. Jotkut naiset pitävät myös siitä, kun hierot tätä aluetta.

5) Ime hänen klitorista ja sormita vaginan alaosaa

Vaihtoehtoisesti voit imeä hänen klitoristaan kuten yllä olevassa esityksessä. Yritä samalla hieroa hänen emättimensä pohjaa mahdollisimman syvälle.

Pidä mielessä, että joillekin naisille emättimen pohja ei ole erityisen herkkä, vaikka monilla naisilla emättimen pohja sen takaosassa on hyvin herkkä. Sinulla voi siis olla vaikeuksia päästä sinne, ellei sinulla satu olemaan uskomattoman pitkiä sormia. Voit aina korvata sormen dildolla tai peniksen muotoisella vibraattorilla, jos sinulla sattuu olemaan sellainen.

6) Nuolaise hänen klitoristaan, sormita hänen G-pistettä ja leiki hänen perseellään

Jos se ei ole sinulle liian kiusallista tai epämukavaa, voit käyttää toista kättä stimuloidaksesi hänen persettään samalla, kun suusi keskittyy hänen klitorikseen.

Hänen perseellään voi leikkiä monella tavalla.

 • Hiero sitä yksinkertaisesti ulkopuolelta tunkeutumatta siihen koskaan.
 • Kevyt, rytmikäs painaminen aukkoon tunkeutumatta siihen.
 • Tunkeutuminen sisään ja ulos.
 • Pidä sormi tai sormet hänen perseessään.

Huomautus: Helpoin tapa leikkiä hänen perseellään on laittaa käsivarsi hänen jalkansa päälle ja kurottaa takaapäin.

Varoitus: Jos käytät yhtä tai molempia käsiäsi hänen perseessään, varmista, ettet koske niillä hänen emättimeensä sen jälkeen. Muuten vaarana on, että hänen emättimensä saa tulehduksen.

7) Tutki ja kokeile

Olen antanut sinulle joitakin ideoita siitä, miten saat sormesi mukaan, kun syöt hänen pilluaan, mutta on niin paljon muitakin tapoja käyttää niitä. Sinun ei edes tarvitse käyttää sormiasi samaan aikaan, kun syöt häntä. Voit esimerkiksi pitää tauon hänen pillunsa syömisestä sormittelemalla häntä ja palata sitten syömiseen, kun olet valmis.

8) Valtapeli

Valtapelin käyttöönotto, kun syöt hänen pilluaan, voi olla uskomattoman kuumaa. Tässä on kaksi tapaa tehdä se:

Jos tyttösi nauttii siitä, että häntä rajoitetaan, kun olette intiimissä kanssakäymisessä, hänen kätensä sitominen hänen päänsä yläpuolelle ennen kuin nuolet hänet ulos, tulee olemaan hauskaa teille molemmille. Se vie häneltä paljon kontrollia. Sen sijaan, että toistaisin itseäni tässä, tutustu tähän oppaaseen kumppanisi sitomisesta seksin aikana.

Laita hänet hallitsemaan painetta – Yhtä lailla hän saattaa ihastua siihen, että hän on se, joka hallitsee.

Hän voi ottaa hallinnan itselleen, kun syöt hänen pilluaan, laittamalla kätensä sinun päähäsi. Näin hän voi hallita asentoasi, tahtiasi ja paineita, kun syöt häntä.

Hän voi olla jopa hieman rajumpi vetämällä hiuksistasi ja hinkkaamalla pilluaan kasvojasi vasten.

Tästä on myös se lisäetu, että hän voi työntää pääsi pois, jos hänen klitoriksensa herkistyy liikaa orgasmin jälkeen.

9) Anna hänen auttaa

Pillun syönti voi olla joukkuelaji. Tämä pätee erityisesti, jos hänellä on vaikeuksia orgasmin saavuttamisessa.

Jos naisesi ei pääse ihan kliimaksiin, kun nuolet hänen pilluaan, hän voi itse lisätä lisästimulaatiota käsillään.

Hän voi myös siirtää häpyhuuliaan pois tieltä, kun nuolet hänen pilluaan, levittämällä niitä sormillaan.

Hän voi jopa antaa äänimerkin, joka neuvoo sinua käyttämään enemmän tai vähemmän painetta, nopeammin tai hitaammin tai keskittämään voimasi muualle.

10) Päästä kielesi valloilleen

Tiedän, että tämän pillun syöntioppaan alussa mainitsin, että kieltäsi ei tarvitse liikuttaa tai nipistellä, kun menet hänen päälleen.

Tämä on TODELLA totta suurimmaksi osaksi…

Mutta…

Ei ole haittaa kokeilla JA arvioida hänen reaktiotaan siihen. Monet naiset kokevat, että heidän klitoriksensa epäjohdonmukainen näykkiminen kielesi kärjellä on enemmän ärsyttävää kuin miellyttävää.

Mutta osa naisista pitää siitä, ja jotkut saattavat pitää siitä viimeistelyliikkeenä…

Ja se on yksi tapa vaihtaa asioita aika ajoin. Voit kokeilla:

 • Kierrä kielesi ylös ja käytä sitä hänen sisäänsä.
 • Pyöritellä kieltäsi hänen klitoriksensa ympärillä.
 • Nykäisemällä hänen klitoristaan ylös-alas tai sivulta-sivulle.
 • Käytä pannukakkua käänteisesti. Aloita hänen klitoriksensa yläosasta ja siirry alaspäin.
 • Voit jopa kokeilla pitää sitä paikallaan hänen pillussaan jatkuvalla paineella.

11) Löydä oikea puoli

Määritä, kummalla puolella hänen klitoristaan hän pitää eniten stimulaatiosta!

 • Vasen vai oikea puoli?
 • Ylä- vai alapää?
 • Jossain siltä väliltä?

Klitoriksella on crura (jalat), jotka ulottuvat klitoriksen alapuolelle ja ihon alle emättimen aukon molemmin puolin . Tämä voi olla syy siihen, että hänellä on tietty puoli, joka on herkin.

12) Märempi on parempi

Tämä ei ole niinkään tekniikka, vaan enemmänkin yleisiä neuvoja, kun menet alas tai opettelet sormettamaan tyttöä. Mitä kosteammaksi saat sen, sitä paremmalta se tuntuu tytöstäsi.

En tarkoita tässä veden käyttöä.

Sen sijaan puhun siitä, että käytät mahdollisimman paljon sylkeä. Ja jos sinulla on vaikeuksia tuottaa tarpeeksi sylkeä, suosittelen lämpimästi liukuvoiteen käyttöä sen sijaan. Maustettu liukuvoide voi myös tehdä toiminnasta miellyttävämpää sinulle.

13) Viilentävä tunne

Jos haluat pitää tauon hänen pillunsa syömisestä, hyvä tapa tehdä se on vetäytyä taaksepäin ja tehdä huulillasi sama ”O”-muoto Vortexin aikana.

Puhalla sitten varovasti hänen märkään pilluunsa antaaksesi hänelle viilentävän tunteen.

Tämä on myös loistava liike hänen tulenkestävän kautensa aikana, jolloin hänen klitoriksensa ja vulvansa voivat olla liian herkkiä kosketukselle.

14) Hänen perseensä syöminen

Hänen perseensä syöminen sen jälkeen, kun olet syönyt hänen pillunsa, on fantastista, jos hän nauttii anilinguksesta.

Varoitus: Älä koske hänen pilluunsa uudelleen suullasi, kun se on ollut hänen perseensä lähellä. Suussasi on todennäköisesti pieniä määriä ulostetta (riippumatta siitä, kuinka puhdas hän on). Nämä ulosteet voivat sitten päästä suustasi hänen emättimeensä aiheuttaen ärsytystä ja tulehdusta.

Muista, että jos nuolet hänen peräaukkoaan, et todellakaan EI halua palata kieli emättimessä -stimulaatioon.

11 Vaarallista virhettä, joita useimmat miehet tekevät – Sinun on vältettävä näitä kauheita virheitä, joita useimmat miehet tekevät nuollessaan hänen pilluaan, jos haluat hänen pysyvän pakkomielteisenä sinuun

Valitettavasti on joitakin mahdollisia ongelmia ja kompastuskiviä, joihin saatat törmätä ja jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon nautintoa voit antaa tytöllesi hänen pilluaan syödessäsi. Sinun on oltava tietoinen näistä ongelmista ja vältettävä niitä varmistaaksesi, että maksimoit pillunsyöntipyrkimyksesi.

Älä käytä aakkosia – Tässä piirrät kielelläsi aakkosia hänen klitorikseen/pilluunsa. Useimmat tytöt eivät nauti lainkaan siitä, kun kirjoitat aakkosia kielelläsi hänen pilluunsa.

Tämä tekniikka ei toimi, koska se on uskomattoman epäjohdonmukainen. Saatat osua paikkaan, josta hän pitää, mutta et vietä siihen paljon aikaa. Epäjohdonmukaisuudesta puheen ollen…

Ole johdonmukainen – Epäjohdonmukaisuus on hyvä tapa turhauttaa tyttöäsi ja tehdä hänen orgasminsa lähes mahdottomaksi. Useimmat miehet tuntevat samalla tavalla, kun he saavat kädestä/puhalluksesta. On turhauttavaa, kun hän silittää sinua satunnaisesti ilman johdonmukaisuutta.

Toisin sanoen, sinun pitäisi pyrkiä käyttämään samaa rytmiä, nopeutta ja painetta, kun otat häntä, erityisesti silloin, kun hän on tulossa.

Kuuntele palautetta – Kauheat rakastajat eivät etsi palautetta. Sinun on kuunneltava hänen palautettaan sekä kuuntelemalla, miten hänen kehonsa reagoi, että kysymällä aktiivisesti häneltä, mistä hän nauttii eniten.

Kun saat häneltä yhä enemmän ja enemmän palautetta, pystyt rakentamaan henkisen kirjaston tekniikoista, jotka saavat hänet taatusti pitämään sinua parhaana rakastajana, joka hänellä on koskaan ollut.

Kun kuuntelet hänen kehoaan, jos hän voihkii tai kuulostaa hengästyneeltä, teet hyvää työtä. Ja jos hän on sulkenut silmänsä tai hänen vartalonsa jännittyy tai hän alkaa hengittää nopeammin/kovempaa, hän on luultavasti lähellä orgasmia, ja sinun on vain jatkettava samaan tahtiin.

Jotkut naiset kuitenkin pitävät suuseksistä, mutta eivät pääse siihen pisteeseen. Tärkeä osa cunnilinguksen antamisen osaamista on tietää, että kaikki naiset eivät saa orgasmia tai edes halua sitä, eikä sinun missään nimessä pidä painostaa tai hoputtaa häntä.

Ruoka on huono ajatus – Kerman nuoleminen kumppanin vartalolta voi olla uskomattoman eroottista ja hauskaa. Mutta sen nuoleminen hänen pillustaan voi aiheuttaa vakavia ongelmia.

Jotkin ruokahiukkaset voivat päästä hänen emättimeensä ja aiheuttaa ärsytystä tai hiivatulehduksen (katso lisää hiivatulehduksista) tai jopa pahempaa. Tästä syystä sinun tulisi välttää kerman, suklaakastikkeen tai muun ruoan laittamista hänen emättimeensä tai sen lähelle.

Älä jäljittele pornoa – Yritys jäljitellä pornoa seksin aikana tai sormitellessasi häntä tai syödessäsi hänen pilluaan on yleensä huono ajatus. Pornoa kuvataan näyttääkseen hyvältä ruudulla, ja siinä kaikki.

Pornoohjaajat eivät erityisemmin välitä siitä, nauttivatko näyttelijät siitä vai eivät, ja sen seurauksena porno tarjoaa paskan tavan oppia hyvää pillunsyöntitekniikkaa.

Älä ole liian kova – Klitoris on hämmästyttävän herkkä, joten et tarvitse paljon voimaa. Vaikka jotkut naiset nauttivat kovasta painostuksesta, kaikki naiset eivät nauti.

Kokeile nuolla hänen pikkuhousujensa tai häpyhuuliensa läpi, jos hän on liian herkkä suoralle kosketukselle.

Älä yritä jäljitellä seksiä – Huomaat varmasti, että useimmat ehdottamamme tekniikat keskittyvät hänen klitoriksensa ja vulvansa nuolemiseen. Vaikka monet naiset nauttivat emätinseksistä, olet rajoitettu siinä, mitä voit tehdä kielelläsi, joka ei todennäköisesti pysty tunkeutumaan kovinkaan paljon.

Vaikka pystyisitkin, kieli emättimessä -tekniikka ei tee monille naisille juuri mitään.

Voit nuoleskella aukon ympärillä ja saatat jopa rakastaa hänen makuaan siellä, mutta haluat palata hänen klitorikseen mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Tietenkin jotkut naiset pitävät kielen asettamisesta sisään, kun heitä syödään ulos, joten kannattaa kysyä varmuuden vuoksi. Et koskaan ymmärrä, miten tyttöä syödään ulos, jos pelkäät viestintää!

Käytä käsiäsi – Käsien käyttäminen hänen pilluaan syödessä on OK. Kuten aiemmin mainitsin, se on myös hyvä tapa antaa suulle ja kielelle lepoa ja myös vaihtaa asioita. Vaihtelu on loppujen lopuksi elämän mauste. Tässä on vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voit ottaa kädet mukaan.

Voit vaihdella hänen stimuloimisensa välillä käyttämällä vain kieltäsi ja sitten käyttämällä vain käsiäsi ja sitten taas käyttämällä vain kieltäsi.
Voit käyttää sekä kieltäsi että sormiasi samanaikaisesti.
Voit käyttää lähes yksinomaan käsiäsi, ja kun hän on lähellä orgasmia, voit viimeistellä hänet käyttämällä vain kieltäsi. Tai päinvastoin.

Älä kiirehdi, mutta älä myöskään jätä huomiotta nopeita hetkiä – Olen aiemmin puhunut siitä, miten ajan ottaminen voi toimia todella hyvin odotuksen rakentamiseksi.

Se tarkoittaa sitä, että kun vihdoin menet hänen päälleen, hän on niin uskomattoman herkkä ja valmis, ettet voi tehdä mitään väärää.

Yhtä lailla se voi olla todella kuumaa, jos olette yhdessä juhlissa ja livahdatte nopeasti pois ja syötte hänet ulos ennen kuin palaatte tietäen, että olette molemmat tehneet jotain pahaa.

Tärkeintä on vaihtaa asioita, jotta se pysyy mielenkiintoisena. Jos teette aina samaa, se käy tylsäksi teille molemmille.

Ja jos olet sitä tyyppiä, joka kiirehtii toisen ulos syömistä, koska näet sen vain eräänlaisena esileikkinä ennen ”pääasiaa”, menetät kaiken – ja tyttösi tietää sen. Asenne ratkaisee, ja sinun on ymmärrettävä se, jos haluat syödä pillua kuin ammattilainen.

Pyydä apua – Ihanteellisessa maailmassa pystyt kuuntelemaan ja tarkkailemaan tyttösi vartaloa, kun kokeilet erilaisia tekniikoita häneen, jolloin näet, mikä toimii ja mikä ei.

Jotkut naiset eivät vain pidä tietyistä juuri antamistani cunnilingus-vihjeistä, eikä se tarkoita, että hänessä olisi jotain vikaa. Se tarkoittaa vain sitä, että sinun on käytettävä enemmän aikaa hänen erityisten mieltymystensä tuntemiseen.

Jos hän ei ole varma siitä, mistä hän pitää, suosittelemme kokeilemaan muutamia eri tapoja syödä pillua ja pyytämään häntä arvioimaan niitä.

Kuitenkin…

Tämä strategia ei aina toimi.

Jotkut naiset ovat hiljaisempia kuin toiset, eivätkä välttämättä reagoi kovinkaan paljon, vaikka he saisivat orgasmin. Tämän seurauksena voi olla lähes mahdotonta sanoa, nauttiiko hän vai ei.

Ainoa ratkaisu on saada häneltä palautetta. Kun olet laskenut häntä, yritä kysyä häneltä, mistä hän nautti, mistä hän ei nauttinut ja mitä hän haluaa sinun tekevän toisin.

Tämä on ainoa tapa, jolla voit parantaa hänen syömistään.

Älä tee orgasmista tavoitetta – Kun tyttö ottaa sinulta suihin, se tuntuu mahtavalta, eikö? Sama pätee myös naisiin.

Mutta…

Naisilla on usein vaikeampi päästä orgasmiin, kun he ovat kanssasi. He voivat tuntea olonsa itsetietoiseksi, kun he tulevat intiimiin. Itse asiassa orgasmin saavuttaminen yksin masturboidessa on useimmille naisille yleensä helpompaa.

Yritä siis olla keskittymättä pelkästään siihen, että saat hänet huipentumaan, kun syöt hänen pilluaan…

Älä kerro hänelle, että saat hänet orgasmiin, varsinkin jos et ole koskaan aiemmin auttanut häntä laukeamaan.

Näin hän voi vain arvostaa nautintoa, vaikka hän ei pääsisikään laukeamaan.

JA…

Hän ei tunne, että hänen on teeskenneltävä orgasmia, jos hän ei pääse orgasmiin.

Entä jos mikään näistä pillunsyöntitekniikoista ei toimi?

Jos huomaat, että mikään näistä tekniikoista ei toimi tyttösi kanssa, todennäköisin syy on se, ettet ole noudattanut vaiheita oikein, eikä se, ettet osaisi syödä pillua. Jos et ole poistanut jarruja hänen seksuaalisuudestaan etkä ole käyttänyt joitakin kiihdyttimiä, hänen on luonnollisesti vaikea päästä tunnelmaan, päästää irti ja nauttia siitä, että olet käynyt hänen kimppuunsa.