Sulje valikko

Opi sormittamaan

Näin saat orgasmin – Opi sormittamaan Tässä oppaassa kerromme vinkkejä, miten saat hänet laukeamaan voimakkaammin kuin hän on ikinä lauennut. Voit myös itse kokeilla näitä tekniikoita sormittamisen avustamiseksi. Käymme seuraavaksi läpi hieman tapoja, miten voit sormittaa vulvaa oikein ja miten saat tehtyä tajunnan räjäyttäviä orgasmeja joko itsellesi tai juuri hänelle. Tässä oppaassa käydään läpi klitoriksen
Victoria Milan - Löydä seuraa ja järjestä salainen tapaaminen!

Näin saat orgasmin – Opi sormittamaan

Tässä oppaassa kerromme vinkkejä, miten saat hänet laukeamaan voimakkaammin kuin hän on ikinä lauennut. Voit myös itse kokeilla näitä tekniikoita sormittamisen avustamiseksi. Käymme seuraavaksi läpi hieman tapoja, miten voit sormittaa vulvaa oikein ja miten saat tehtyä tajunnan räjäyttäviä orgasmeja joko itsellesi tai juuri hänelle. Tässä oppaassa käydään läpi klitoriksen sormittamista. Haluatko tietää lisää G-pisteestä? Löydät oppaamme täältä

Ylös ja alas liike

Tämä liike on todella helppo, tässä liikkeessä keskitytään klitorikseen ja voit hieroa klitorista kummalta puolelta tahansa. Liikkeen tarkoituksena on kohdistaa klitoriksen sivulta painetta ja liikuttaa sormea ylös alas, näin saat klitorikseen kohdistettua tarvittaessa enemmän voimaa tai mahdollisesti vähemmän. Kokeile varoen ja etsi sinulle sopiva tapa tehdä ylös ja alas liike. Haluatko lisää stimulointia klitorikselle? Kokeile tätä liikettä suoraan klitoriksen päältä. Tämä liike sopii myös kun tarjoat kumppanillesi oraaliseksiä, voit tehdä tämän liikkeen joko itse tai kumppanisi voi tehdä tätä liikettä sinulle.

Hidas ja pitkä liike

Etkö osaa sanoa mistä pidät? Kokeile hidasta ja pitkää liikettä, tämän liikkeen ideana on saada sinut ymmärtämään, mistä pidät ja mikä alue vulvassasi on herkkä ja mikä tuo nautintoa juuri sinulle. Liike lähtee vaginan suuaukon alapuolelta, teoriassa välilihasta. Sormi viedään hitaasti vulvan yli kohti klitorista. Voit lisätä liikkeen aikana painetta tai vastaavasti vähentää sitä. Liikkeen tarkoituksena on opettaa sinulle vulvasi herkimmät alueet, joten kokeile tätä liikettä ajan kanssa. Voit tehdä tämän liikkeen myös useammalla sormella. Voit vaihtaa liikkeen suuntaa ylhäältä alas tai lisätä painetta ja nopeutta, mutta tarkoituksena on tehdä tämä liike siten, että kuuntelet kehoasi ja löydät tavan mikä tuntuu sinusta parhaimmalta. Tämän liikkeen tarkoituksena ei ole saavuttaa orgasmia, vaan rakentaa orgasmia. Voit käyttää myös muita klitoriksen stimulointiin tarkoitettuja liikkeitä, jotta saavuttaisit orgasmin.

Sivuttainen liike

Tämä on yksinkertainen klitoriksen stimulointiin tarkoitettu liike, minkä avulla voit saavuttaa orgasmin. Liikkeen tarkoituksena on stimuloida klitorista, joko yhdellä tai useammalla sormella sivulta sivulle kuten itse liikekin sanoo. Voit kohdistaa liikkeen klitoriksen yläpuolelle tai sitten suoraa klitoriksen päälle, tämä liike myös taipuu moneksi, koska voit vaihtaa nopeutta, painetta, käyttää liukkaria ja vaihdella suuntaa. Tällä liikkeellä pystyt varmasti etsimään itsellesi sopivimman variaation tästä liikkeestä. Tämä liike sopii myös tehtäväksi kun harrastatte seksiä takaapäin, voit myös kokeilla tätä liikettä muissakin seksiasennoissa.

Klitoriksen pyörittäminen

Tämä liike on yksi suosituimmista liikkeistä naisten keskuudessa. Tämä liike on yksinkertainen, pyöritä sormiasi klitoriksen päällä. Laita neljä sormeasi yhteen ja liikuta niitä klitoriksen päällä pyörivällä liikkeellä. Voit tehdä pientä ympyrää pelkän klitoriksen päällä tai hieman suurempaa ympyrää, mikä pitää sisällään myös alla olevan U-pisteen. Tätä liikettä voidaan käyttää myös kun harrastatte seksiä kumppanisi kanssa takaapäin, voit myös kokeilla tätä liikettä muissa seksiasennoissa.

U-Piste

Nyt varmaankin ajattelet mikä ihmeen U-piste? Moni nainen tai mies ei tiedä tämän nautinto pisteen olemassa olosta, vaikka sen kautta voit saada tajunnan räjäyttäviä orgasmeja. Mikäli et ole kosteana kun aloitat U-pisteen stimuloinnin suosittelemme käyttämään liukugeeliä tai ensin kostumaan kunnolla. Tätä aluetta ei kannata kuivana lähteä stimuloimaan. U-pisteen stimulointi tapahtuu sormen kärjellä hitaasti hieromalla virtsa-aukon reunaa ylhäältä alaspäin kohti klitorista, ja taas klitoriksesta alaspäin kohti virtsa-aukon reunoja, eli siis edestakainen liike ylhäältä alaspäin. Voit kokeilla lähempää tai kauempaa stimulointia, jotta löydät varmasti oikean pisteen.

HUOMIO: Joillakin naisilla U-piste saattaa sijaita hieman ylempänä kuin ylläolevassa kuvassa, joten tutustu rauhassa ensin itsenäisesti u-pisteeseesi ja kokeile vasta sen jälkeen kumppanisi kanssa.

Suihku

Oletko koskaan kokeillut suihkua/veden voimaa vulvan stimulointiin? Olet missannut paljon jos et ole kokeillut tätä. Tämä liike tuntuu erittäin hyvältä kun veden paine on juuri sopiva sinulle. Kokeile valuttaa vettä suihkun päästä alaspäin kohti vulvaasi ja etsi se parhaimmalta tuntuva alue, tähän esimerkiksi hyvä apuväline voi olla tuoli tai penkki, jos sinulta löytyy amme voit myös kokeilla tätä liikettä siinä. Vesi valutetaan juuri halutulla paineella vulvaa kohti tarkoituksena saavuttaa orgasmi veden paineen avulla, eli paras tulos tälle liikkeelle saavutetaan kun kokeilet ja etsit itse sen mikä sopii sinulle.

Klitoriksen huppu

Osalla naisista on super herkkä klitoris. Klitoris voi olla jopa niin herkkä, ettei siihen voi koskea siksi, että se tuntuu epämukavalta. Oletko sinä tällainen nainen? Tällöin sivustollamme olevat liikkeet voivat olla jopa epämukavia sinulle. Onneksi on olemassa tapa, miten voit käyttää kuitenkin tekniikoita klitoriksen sormittamiseksi. Käytä klitoriksen huppua suojana ja hiero klitoriksen hupun lävitse itseäsi. Jos klitoriksesi on superherkkä käytä klitoriksen huppua suojakilpenäsi ja tee liikkeemme käyttäen klitoriksen huppua suojana.

Klitoriksen huppu liike

Kuten yllä kirjotiimme niin klitoriksesi voi olla liian herkkä, jolloin sinun tulee käyttää klitoriksen huppua apuvälineenä useammassa sormitus liikkeessämme. Oletko nainen jonka klitoris ei olekaan niin herkkä? Tällöin sinun kannattaa kokeilla ottaa klitoris kunnolla esiin, eli levittää vulvaasi, jotta klitoris tulee esiin klitoriksen hupusta. Laita sormet klitoriksen yläpuolelle molemmin puolin, työnnä hitaasti ihoa taaksepäin, jolloin klitoriksen huppu siirtyy myös taaksepäin ja klitoriksesi tulee paremmin esille. Tämä liike ei ole itsetyydyttämiseen tarkoitettu vaan tämä on avustava liike, jotta saat klitoriksesi paremmin esille ja voit koskettaa klitoristasi joko apuvälineellä kuten Satisfyer Pro 2 klitoris kiihottimella tai vaikkapa dildolla/vibraattorilla. Voit myös koskettaa klitoristasi omalla sormella tai pyytää kumppaniasi koskettamaan sinua kun tuot klitoriksen paremmin esille.

VINKKI: Tämä saattaa olla kumppanistasi jopa kiihottavaa joten kannattaa ainakin kokeilla ja keskustella asiasta kumppanisi kanssa.

Orgasmi meditointi

Kun kuulet orgasmi meditoinnista, se saattaa herättää ajatuksia tantrasta, mutta siitä ei ole kyse. Tämä liike on tarkoitus tehdä kumppanisi kanssa. Sinä aloitat liikkeen ottamalla rennosti ja levittämällä jalkasi siten, että saat vulvan kunnolla esille. Tämän jälkeen kumppanisi ottaa mukavan asennon istumalla oikealle puolellesi siten, että hänen vasen jalkansa on taivutettu sinun vatsasi yli ja oikea jalka on sinun oikean jalan alapuolella. Kumppanisi aloittaa hieromaan vasenta neljännestä klitoriksestasi, kuten ylläolevassa kuvassa. Tämä liike aloitetaan mahdollisimman hitaasti ja kevyesti, samalla sormen tulisi olla kostea joko liukugeelistä tai vulvan eritteistä. HUOMIO: Kumppanin kosketuksen tulee olla mahdollisimman kevyt!

Kumppanillesi ohjeet liikkeen jatkamiseksi: Kumppanisi tarkoituksena on liikuttaa sormea mahdollisimman vähän, muutaman millimetrin alueella (edestakainen liike) ja samalla antaen mahdollisimman kevyen kosketuksen klitorikselle. Moni nainen kokee tämän liikkeen jopa liian turhauttavaksi, eivätkä pysty tekemään tätä liikettä pitkään. Tämä liike tuntuu jopa siltä, että kiusaisit häntä, kun taas osa naisista haluaa tehdä tätä mahdollisimman pitkään, koska se tuntuu todella hyvältä. VINKKINÄ: keskustele kumppanisi kanssa ennen kuin kokeilette tätä liikettä, ja muista kunnioittaa hänen tahtoaan.

Tätä liikettä kannattaa kokeilla ainakin kerran ja sinun tulisi kestää mahdollisimman pitkään, mutta liikkeen tarkoituksena ei ole kuitenkaan tehdä sinulle epämukavaa oloa. Kokeile rajaasi kumppanisi kanssa. Tätä liikettä voidaan myös käyttää esileikin aikana.

Klitoriksen puristaminen

Klitoriksen puristaminen on tekniikka, missä klitoristasi käytetään kuten pienen pientä penistä. Klitoris otetaan sormien väliin ja sitä hierotaan puristamalla tai pyörittämällä klitoristasi sormiesi välissä. Klitoris on herkin alue kehossasi ja moni ei ymmärrä että klitoris jatkuu myös vaginassa muodostaen G-pisteen.

Klitoriksen puristaminen tapahtuu etusormen ja peukalosi avulla. Nappaa klitoris kunnolla näiden kahden sormen väliin ja purista haluamallasi voimakkuudella, mutta aloita kuitenkin hellästä puristuksesta ja voimista puristustasi haluamallesi tasolle. Tämän jälkeen pyöritä klitoristasi sormien välissä, voit myös kuvitella sen olevan penis ja runkata sitä kuten runkkaisit penistä, eli ylös ja alas liikkeellä.

Ihanat häpyhuulet

Tämä liike soveltuu täydellisesti esileikkiin, tämän liikkeen avulla voit aloittaa jonkun muun liikkeistämme. Liikkeen ideana on hyödyntää häpyhuulia, ja tarkoituksena on saada nainen kiihottumaan mahdollisimman paljon. Liike aloitetaan klitoriksen ympäriltä kahdella sormella ja tarkoituksena on liikkua alaspäin kohti vaginaa siten, että sormesi on häpyhuulien päällä tai sisempien ja ulompien häpyhuulien välissä. Voit painaa häpyhuuliasi yhteen samalla kun teet liikkeen, voit myös kokeilla käyttää liukugeeliä tai vulvan eritettä, jotta liike tuntuisi mahdollisimman hyvältä. Tämä liike on tarkoitus tehdä hitaasti ja rauhallisesti, mutta voit myös kokeilla nopeampaa tahtia.

Nylkyttäminen

Moni nainen kokee tämän liikkeen jopa huvittavana, mutta nylkyttäminen esimerkiksi tyynyä, penistä tai vaikka kumppanisi jalkaa voi tuntua mukavalta ja kiihottaa myös kumppaniasi. Moni nainen itseasiassa opiskelee masturboimaan nylkyttämällä tyynyä tai muuta esinettä, tämä liike stimuloi niin klitorista, kuin myös häpyhuulia ja saattaa tuottaa myös orgasmin. Tämän liikkeen voit tehdä alushousut jalassa tai ilman, kuten myös muissakin liikkeissä, tämän liikkeen kanssa paras tulos saavutetaan kun kokeilet erilaisia tapoja.

Onko sinulla pitkä tyyny? Jos on voit kokeilla maata tyynyn päällä siten, että puristat tyynyt jalkojesi väliin niin että tyyny painaa sinun häpyhuuliasi ja klitoristasi, tämän jälkeen aloita nylkyttäminen.

Jos sinulla ei ole pitkää tyynyä voit kokeilla tehdä liikkeen tavallisen tyynyn kanssa. Ota tyyny ja käännä se yhdelle sivulleen, (poikittain pystyasentoon, kuten ylläolevassa kuvassa) tämän jälkeen siirrä painosi tyynyn päälle. Säädä tyyny siten, että se painaa vulvaasi oikein. Tämän jälkeen liiku tyynyn päällä joko sivuttain, tai ylös ja alas, ratsastaen tyynyllä orgasmiin asti. Voit myös laittaa tyynyn sisäpuolelle esimerkiksi pyyhkeen, tämä tuo hieman erilaisen tunteen vulvallesi ja estää tyynyn kostumisen jos olet alasti. Tyynyn sisäpuolelle voi asettaa esineitä, jotka tuntuvat vulvassasi hyvältä, tarkoituksena on stimuloida klitorista ja häpyhuulia samaan aikaan.

Voit myös kokeilla nylkyttää kumppanisi jalkaa tai penistä. Penis asetetaan häpyhuulien sisäpuolelle ja sinun tulee liikkua peniksen päällä edestakaisin tai ylös ja alas. Jalan nylkyttäminen tapahtuu myös samalla tavalla, klitoriksen ja sisempien häpyhuulien tulee osua jalkaan, löydät kokeilemalla itsellesi sopivimman tekniikan!

Helmikorut/nauhat

Helmikorut ja helminauhat on yksi tapa, millä voit tyydyttää klitoristasi tehokkaasti. Tähän käy esimerkiksi halpa Mardi Gras tyyppinen helmikoru. Tämä liike tehdään siten, että jalkasi osoittaa ylöspäin. Liikkeen voi myös kokeilla tehdä seisovaltaan. Liikkeen ideana on hitaasti liikuttaa helmiä edes takaisin häpyhuulien välistä niin, että helmet osuvat klitorikseesi. Jotta saisit liikkeestä kaiken irti, suosittelemme käyttämään liukugeeliä tai muita tapoja saada helmet kosteaksi (liukkaaksi), jotta helmet liukuvat mahdollisimman pehmeästi. Sinun ei välttämättä tarvitse käyttää helmiä, voit kokeilla esimerkiksi pyyhettä, alushousuja, satiini huivia, tai jotain muuta, mikä antaa sinulle mahdollisimman paljon nautintoa.

Klitoris kiihottimet

Klitoris kiihottimia on monia erilaisia, mutta yksi parhaimmista markkinoilla olevista laitteista on Satisfyer Pro 2 klitoris kiihotin. Kirjoitamme alle hieman muutamia tapoja, miten käyttää Satisfyer pro 2 laitetta kotona. Satisfyer pro 2 laite on klitoris kiihotin, sen tarkoituksena on tuottaa nautintoa patentoidulla imu teknologialla. Laite luo paineaaltoja ja imua suoraan klitorikseesi ilman, että se koskettaa klitoristasi. Laitteesta löytyy yhteensä 11 erilaista toimintoa, ja sen avulla on mahdollista saada useita peräkkäisiä orgasmeja jopa minuuteissa.

Laitetta käytetään niin, että klitoris asettuu laitteen suuaukon ympärille mahdollisimman tiiviisti. Laitetta tulee painaa kohti klitorista, jotta satifyer pro 2 pystyy muodostamaan alipaineen klitorikseen.

VINKKI: Kokeile käyttää klitorisgeelejä tai liukugeeliä satisfyer pro 2 laitteen kanssa, jotta saisit mahdollisimman tiiviin kontaktin laitteen ja klitoriksen välille.]

Usein kysytyt kysymykset koskien klitoriksen sormittamista

Miten klitorista tulisi koskettaa?

Klitoriksen kosketus on yksilöllistä, osa naisista tykkää hellästä, osa rajummasta kosketukseta. Osalla saattaa olla liian herkkä klitoris, kun taas osalla on hieman vähemmän tuntoa klitoriksessa.

Mikä ihmeen klitoriskiihotin?

Klitoriskiihotin on apuväline, joka avustaa sinua saavuttamaan orgasmin klitorikseen kohdistuvalla stimuloinilla. Markkinoiden paras laite on Satisfyer Pro 2.

Mikä ihmeen U-piste?

Moni nainen ei tiedä, että heillä on U-piste, joka sijaitsee klitoriksen ja virtsa-aukon välissä. U-pisteen stimulointi voi tuottaa tajunnan räjäyttäviä orgasmeja naisille.

Klitorikseni on herkkä voinko sormittaa sitä silti?

Kyllä, tällöin suosittelemme, että käytät klitoriksen huppua apuvälineenä ja kosketat klitorista klitoriksen hupun lävitse.

Voiko klitorista koskettaa väärin?

Kyllä, jos kosketan klitorista niin ettet itse nauti siitä, tai kumppanisi koskettaa sinua niin ettet nauti siitä. Voit lukea oppaamme ja oppia nauttimaan klitoriksestasi.