Sulje valikko

Suuseksin antaminen miehelle

Suihinotto opas – Opi antamaan suuseksiä miehelle Haluatko antaa hänelle parhaimman suuseksi kokemuksen ikinä? Lue tästä oppaamme miten annetaan paras suuseksikokemus miehelle. Tämä suihinotto-opas käy läpi peniksen alueet ja miten niitä tulisi koskettaa. Moni nainen luulee että suihinoton tarkoituksena on vain nopeasti saada mies tulemaan ja jatkaa eteenpäin, mutta tämä ei ole lähelläkään totuutta. Suuseksi
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Suihinotto opas – Opi antamaan suuseksiä miehelle

Haluatko antaa hänelle parhaimman suuseksi kokemuksen ikinä? Lue tästä oppaamme miten annetaan paras suuseksikokemus miehelle. Tämä suihinotto-opas käy läpi peniksen alueet ja miten niitä tulisi koskettaa. Moni nainen luulee että suihinoton tarkoituksena on vain nopeasti saada mies tulemaan ja jatkaa eteenpäin, mutta tämä ei ole lähelläkään totuutta. Suuseksi miehelle on erittäin kiihottavaa ja me haluamme auttaa sinua saamaan hänet koukkuun suihinottoihisi. Listaamme alle erilaisia neuvoja, miten otat suihin ja mikä saa miehen kiihottumaan.

Suihinoton yksi komponentti on katse kontakti, katso miestäsi silmiin kun otat häneltä suihin. Tämä voi olla jopa super kiihottavaa, mutta ei välttämättä sovellu jokaiselle miehelle. Katseen ei tarvitse olla kuin muutama sekunti aina välillä, mutta se tuntuu miehestä mukavalta.

Kun aloitat suihinoton muista, että mitä kosteampi kielesi on sitä enemmän nautintoa annat hänelle. Voit myös kokeilla erilaisia makuliukugeelejä vähän kuin mausteeksi. Jos et tykkää ottaa spermaa suuhun voitte myös käyttää makukondomeja. Purukumin syöminen ennen suihinottoa on myös hyvä tapa saada suuhun enemmän sylkeä.

Nuoleminen

Peniksen nuoleminen on yksi tehokkaimmista suihinotto tavoista, nuoleminen toimii osana esileikkiä ja sen tarkoituksena on rakentaa seksuaalista jännitystä kumppanillesi. Nuolemisen tarkoituksena ei ole saada miestä laukeamaan. Nappaa penis käteesi ja aloita nuolemaan sitä kielelläsi, aloita nuoleminen varren alaosasta ja nuole kohti peniksen päätä. Kun olet nuollut hänen varttaan keskity peniksen päähän, peniksen pää eli siis terska on super herkkä ja tuottaa paljon nautintoa miehelle. Peniksen alaosassa on kohta, josta alkaa esinahka/terska tätä kutsutaan frenulumiksi, joka on peniksen herkin kohta. Frenulumin nuoleminen tuottaa paljon nautintoa kumppanillesi ja saattaa jopa saada hänet laukeamaan, mutta tätä ei ole tarkoitus tehdä heti alkuun. Kun nuolet miehen terskaa käytä mahdollisimman vähän voimaa kielesi kanssa. Voit myös käyttää suihinoton lopuksi frenulumin nuolemista jos et halua ottaa spermaa suuhusi. Kun nuolet kumppaniasi muista, että kielen yläosa ja kielen kärki tuottavat eniten nautintoa, kielen alaosa taas vähiten. Älä unohda kiveksiä sillä joidenkin miesten kohdalla kivekset voivat olla herkempiä kuin penis.

VINKKI: Aloita nuoleminen kivespussien alta välilihasta ja nuole aina peniksen päähän asti, toista muutaman kerran ja siirry seuraavaan ohjeeseemme.

Peniksen kärki

Peniksen kärki eli terska on miehellä herkin alue peniksessä. Käymme läpi tekniikoita miten stimuloit terskaa ja millä tavoin voit ottaa terskan huomioon suihinoton aikana.

Pussailu

Peniksen kärjen pussailu on hyvä tapa aloittaa suihinotto. Voit kokeilla puristaa huuliasi yhteen kun terska on suussasi, kokeile hellästi puristaa huulilla terska ulos suusta, voit myös varovasti imeä terskaa kun se on suussasi.

Twisteri

Käytä kieltä ja reilusti sylkeä samalla kun pidät penistä käsissäsi tai kädessä, pyöritä kieltäsi terskan ympärillä voit myös vaihtaa nopeutta ja suuntaa samalla kun teet tämän liikkeen.

Syväkurkku

Syväkurkku liike on hieman vaativampi suihinotto tekniikka. Sinun tulee ottaa terska kurkun takaosaan, voit samalla pitää kieltäsi peniksen varressa. Tämä saattaa aiheuttaa oksennusrefleksin, joten kannattaa harjoitella tätä liikettä vaikka sormen tai dildon avulla. Syväkurkku liikkeen tarkoituksena on siis, että vain terska menee kurkkuusi.

Kärjen kärki

Tiesitkö että peniksen kärjessä oleva viiva on virtsa-aukko ja se on miehen herkimpiä paikkoja, voit kokeilla nuolla sitä varovaisesti samalla kun otat häneltä suihin. Tarkkaile miehen reaktiota sillä hän saattaa tykätä siitä tai pitää tunnetta epämiellyttävänä.

Poski

Ota poski käyttöön jos sinulla on liian voimakas oksennusrefleksi, liikkeen ideana on hieroa peniksen kärkeä poskeasi ja kielesi sivua vasten. Muista, että penis ei saa osua hampaisiin.

Kitalaki

Kun otat peniksen suuhusi hiero peniksen kärkeä kitalakeasi vasten, mutta muista varoa hampaitasi, tässä liikkeessä on erittäin suuri riski että hampaasi osuvat penikseen.

Kädet ja sormet

Haluatko pitää hieman taukoa suihinoton aikana? Tuntuuko ettei niska jaksa? Miksi et käyttäisi käsiäsi välillä. Muista lukea runkkaus oppaamme.

Ylös ja alas

Nyt kun olemme käyneet hieman lämmittely vinkkejä voidaan mennä itse asiaan eli suihinottamiseen. Lähes jokainen mies haaveilee saavansa suihinoton ja jos ihan tarkkoja ollaan niin 87,6% miehistä fantasioi suihinoton saamisesta. Ylös ja alas liike on perinteisin suihinotto liike jossa avaat suusi O kirjaimen muotoiseksi ja otat peniksen suuhun, huuliesi on tarkoitus painautua peniksen ympärille. Seuraavaksi nostat päätäsi ylös ja lasket alas peniksen varren mukaan, voit myös antaa hänen pitää kiinni päästäsi ja valita nopeuden. Jos et halua, että penis uppoaa syvälle suuhusi voit pitää joko varresta tai hänen alavatsastaan kiinni, jotta voit työntää peniksen ulospäin suustasi. Voit myös harjoittaa syväkurkku liikettä ottamalla penistä aina vaan syvemmälle suuhun jokaisella kerralla. VINKKI: Voit käyttää kieltäsi apuna samaan aikaan kun teet ylös ja alas liikettä, kokeile nuolla hänen frenulumia tai terskaa saman aikaisesti.

Kieli temppuja

Kielen avulla voit tuoda lisämaustetta suihinottoon. Käymme alla läpi muutamia tekniikoita joiden avulla saat lisämaustetta suihinottoon. Pehmeä hiekkapaperi on kieli tekniikka jonka avulla saat penistä stimuloitua niin, että se tuntuu miehestä fantastiselta. Liikkeen tarkoituksena on käyttää kielen makunystyröitä kuin hiekkapaperia ja kiillottaa terskaa kielellä. Liike aloitetaan ottamalla peniksen varresta kiinni kädellä jonka jälkeen teet kielestäsi niin märän kuin pystyt. Työnnä kieli ulos suustasi ja liikuta miehen penistä kieltäsi vasten, kielesi tai pääsi ei ole tarkoitus liikkua vaan liikutat hänen penistä ja terskaa kieltäsi vasten. Tämä liike sopii myös silloin kun niskasi väsyy suihinottamisesta. Voit liikuttaa penistä ylös ja alas, edestakaisin tai pyörittää terskaa kieltäsi vasten. Liikkeen ideana on siis käyttää kieltä kuten hiekkapaperia ja kiillottaa terskaa.

Liukuva varsi on suihinotto tekniikka jossa penis työnnetään mahdollisimman syvälle suuhusi, kuitenkin niin että se tuntuu sinusta mukavalta pitää paikallaan. Kun penis on suussasi käytä paina kielesi peniksen alaosaan ja liu’uta penistä ylös ja alas samaan aikaan hierot kielelläsi peniksen vartta.

Esinahka

Jotta voit antaa täydellisen suihinoton sinun tulisi huomioida muutama asia esinahasta. Kun haluat stimuloida terskaa sinun tulee vetää esinahkaa taaksepäin, jotta terska tulisi esiin. Osa esinahoista on todella tiukkoja kun mies on kovana joten kannattaa varovaisesti liikuttaa esinahkaa alaspäin, mutta muistaa ettei vedä liian alas koska se voi sattua. Voit myös työntää esinahan takaisin ylös ja keskittyä pelkästään peniksen kärjen stimulointiin. Esinahkaa voi myös stimuloida erikseen, voit imeä, pussata ja nuolla hänen esinahkaansa. Myös esinahan edestakainen liikuttaminen voi tuntua miehestä hyvältä ja se auttaa sinua jos koet että niskasi tarvitsee hieman lepotaukoa.

.

Kivekset

Älä unohda hänen kiveksiään, ne ovat osalla miehistä jopa herkempiä kuin penis. Käymme tarkemmin lävitse kivesten koskettamisesta peniksen hieronta oppaassa, mutta tässä muutama vinkki miten voit tuoda suihinottoon lisämaustetta. Voit pitää kiveksiä kädessäsi samalla kun otat häneltä suihin, voit myös hieroa kiveksiä suihinoton aikana ja tyydyttää miehesi uudella tavalla.

Kokeile pussata kiveksiä ja katso miten mies reagoi, jos hän tykkää siitä voit jatkaa kivesten työstämistä. Voit myös käyttää kieltäsi kivesten nuolemiseen, pidä kielesi suorana ja ulkona suusta kun nuolet hänen kiveksiään kielen ei tarvitse liikkua vaan pääsi liikkuu kivesten ympärillä. Voit myös ottaa kiveksen suuhun ja imeä niitä, mutta muista kives on erittäin herkkä eli tee tämä liike mahdollisimman hellästi. Kun imet tai nuolet kiveksiä muista, että mitä enemmän käytössä on sylkeä tai liukugeeliä sen pehmeämmältä se tuntuu miehestä. VINKKI: Kokeile ottaa yksi hänen kiveksistään suuhusi ja imeä/nuolla/pussailla sitä, miehesi tulee tykkäämään siitä.

Peppuleikki

Miehillä sijaitsee G-piste anaalissa ja anuksen hierominen saattaa tuntua osalta miehistä hyvältä, kun taas osa kammoksuu sitä joten keskustele kumppanisi kanssa ennen kuin kokeilet seuraavia peppuleikki vinkkejä lisämausteeksi suihinotolle.

Välilihan hierominen suihinoton aikana voi tuottaa kumppanillesi suunnatonta nautintoa jos hän pitää siitä. Voit hellästi koskettaa hänen välilihaansa vetämällä käden välilihasta kohti kiveksiä ja yhdistää liikkeen vaikka kivespussien hieromiseen.

Peräaukon hierominen voi tuntua osasta miehistä hyvältä, voit hellästi tehdä ympyröitä peräaukon ympärillä ja katsoa hänen reaktionsa, jos hän tykkää siitä voit jatkaa liikettä. Voit kokeilla myös työntää sormen peräaukkoon sisälle, tai voit vain tökkiä peräaukkoa työntämällä sormea hitaasti sisäänpäin ja ulospäin samaan aikaan kun otat häneltä suihin.

G-pisteen stimulointi tapahtuu työntämällä sormi peräaukkoon noin 3-5cm syvyyteen. Voit asettaa kämmenesi hänen välilihaan ja työntää yhden sormen sisälle hänen anukseensa, laita sormi koukkuun kohti penistä. Kun tunnet pehmeän nupin olet löytänyt miehen g-pisteen anuksesta, voit joko painaa tai hieroa sitä kun samaan aikaan otat häneltä suihin.

Sormen ulos ottaminen orgasmin aikana. Jos miehesi tulee samaan aikaan kun sormesi on hänen anuksessaan voit kokeilla ottaa sormen hitaasti ulos samanaikaisesti, anus sykkii samalla kun mies laukeaa ja kun otat sormen ulos samanaikaisesti se voi tuntua miehestä todella hyvältä.

VAROITUS: Käytä liukugeeliä ja leikkaa kyntesi ennen kuin työnnät sormen hänen anukseensa, terävät kynnet voivat aiheuttaa haavaumia. Myös sormen työntäminen kuivana anukseen voi aiheuttaa vaurioita.

Ennenaikainen laukeaminen

Tuntuuko, että miehesi laukeaa todella nopeasti kun annat hänelle suihinoton? Tässä muutamat vinkit miten voit auttaa miestäsi kestämään pidempään. Mies saattaa menettää kontrollin joissakin peniksen ja kivesten kosketuksissa, joten kannattaa miettiä liikkeitä mitkä eivät aiheuta hänen laukeamistaan. Koskettaen penistä kevyesti kuin höyhentä voi auttaa myös ennenaikaiseen laukeamiseen. Paras vinkkimme kuitenkin on, että pidät taukoja ja viet hänet useamman kerran laukeamispisteeseen ja lopetat, tällöin hän tottuu enemmän kosketukseesi.

Usein kysytyt kysymykset koskien suihinottoa

Onko suihinoton tarkoitus saada mies laukeamaan nopeasti?

Ei, suihinoton tarkoitus ei ole saada miestä laukeamaan mahdollisimman nopeasti vaan tarkoituksena on antaa pitkäkestoinen nautinto.

Mies tulee helposti, saisinko apua?

Suohinoton aikana kokeile koskettaa penistä mahdollisimman hellästi ja pidä tarvittaessa taukoja, jotta saat miehesi kestämään pidempään.

Pitääkö kiveksiä stimuloida?

Ei vältämättä, mutta suurin osa miehistä nauttii kun kosketat myös hänen kiveksiään.

Mikä ihmeen peppuleikki?

Tiesitkö että miehen G-piste on anuksessa ja, että mies voi saada g-piste orgasmin samalla tavalla kuin nainen joten miksi et kokeilisi peppuleikkiä?

En halua spermaa suuhuni voinko silti tarjota oraaliseksiä miehelle?

Tottakai voit, sinun ei tarvitse ottaa spermaa suuhusi jos et tykkää siitä, voit ottaa peniksen pois suusta ennenkuin mies laukeaa.