Sulje valikko

Penis hieronta (lingam)

Peniksen hierominen eli Lingam hieronta Oletko lukenut aikaisempia julkaisujamme? Jos et niin tutustu myös suihinotto ja runkkaus oppaisiimme. Lingam hieronta, eli peniksen hieronta on yksi osa eroottista hierontaa, jossa tarkoituksena on saada kumppani tuntemaan uudella tavalla oma kehonsa. Peniksen hieronta auttaa myös ennenaikaisessa laukeamisessa, kun pystyt lopettamaan hieronnan aina kun miehesi on tuloillaan. Kuten aiemmin
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Peniksen hierominen eli Lingam hieronta

Oletko lukenut aikaisempia julkaisujamme? Jos et niin tutustu myös suihinotto ja runkkaus oppaisiimme. Lingam hieronta, eli peniksen hieronta on yksi osa eroottista hierontaa, jossa tarkoituksena on saada kumppani tuntemaan uudella tavalla oma kehonsa. Peniksen hieronta auttaa myös ennenaikaisessa laukeamisessa, kun pystyt lopettamaan hieronnan aina kun miehesi on tuloillaan. Kuten aiemmin eroottinen hieronta eli tantra hieronta oppaassamme kirjoitettiin, niin myös peniksen hieronta aloitetaan rentoutumalla ja luomalla tila hierontaa varten. Muistakaa myös varata aikaa peniksen hierontaan, koska sitä ei tulisi koskaan tehdä kiireellä.

Valitse asento

Yleensä peniksen hieronta aloitetaan niin, että kumppani istuu miehen jalkojen väliin ja mies asettaa jalkansa joko koukkuun tai pitkittäin kumppanin molemmille puolille. Voit myös istua hänen viereensä ja hoitaa hieronnan siitä.

Hierontaöljy

Aiotteko käyttää hierontaan tarkoitettuja öljyjä vai haluatko käyttää extra neitsyt oliviiöljyä? Voit itse valita käyttämäsi öljyn. Muista myös lämmittää öljy hieman yli käden lämpöiseksi maksimaalisen nautinnon lisäämiseksi.

Kosketus

Öljy kannattaa asettaa omalla kädellä miehen penikseen ja kiveksiin, voit samalla hieroa hänen peniksen ja kivekset hellästi. Voit myös lisätä öljyä hänen häpyluuhun ja välilihaan.

Kivesten hierominen

Älä unohda peniksen hieronnan aikana hänen kiveksiään, sillä osalla miehistä kivekset ovat herkempiä kuin penis. Lisäksi kivesten hieronnasta on helppo lähteä rakentamaan peniksen hierontaa. Seuraavaksi hieman kivesten hieronta tekniikoita:

Juokseva vesi – Liikkeen tarkoitus on saada mies kokemaan kuin hänen kiveksiensä päällä juoksisi vesi. Laita kivekset kuppimaiseen käteesi ja tee sen jälkeen hitaasti aaltomaista liikettä niin, että kivekset liukuvat sormiesi läpi.

Pehmeä puristaminen – Ota kivekset käteesi ja purista niitä hellästi, päästä irti ja toista niin monta kertaa kuin haluat.

Hieronta – Pidä kämmen auki ja vie kätesi välilihasta aina kivesten yli, voit toistaa liikettä.

Nykiminen – Nappaa kivespussin yläpuolelta kiinni niin, että peukalosi ja keskisormesi ovat yhdessä. Tämän jälkeen liikuta kättäsi hitaasti ylös ja alas samalla kun pidät kiinni kivespussista. Voit kokeilla myös erottaa kivekset toisistaan ja tehdä liikkeen vain yhdelle kivekselle kerrallaan.

Vibraattori – Naiset eivät ole ainoita jotka käyttävät vibraattoreita, myös osa miehistä käyttää niitä. Voit kokeilla pitää virbraattoria hänen kivestensä päällä samaan aikaan kun teet penis hieronnan tai annat hänelle suihinoton.

Suun käyttäminen – Kokeile napata yksi kives kerrallaan suuhusi ja imeä kivestä. Et välttämättä saa molempia kiveksiä samaan aikaan suuhusi, mutta voit kokeilla jos saat. Kumppanisi voi myös pitää siitä kun pidät kiveksen suussasi samaan aikaan kun runkkaat häntä.

Näykkiminen – Voit kokeilla hellästi näykätä hänen kivestään kun kives on suussasi, mutta muista että hampaat voivat olla terävät ja tämä voi satuttaa kumppaniasi. Voit myös kokeilla asettaa huulet hampaiden päälle puristaa kivestä hellästi jos et halua näykätä.

Kokeile eri tekniikoita

  1. Ota penis käteesi ja pidä peukaloasi peniksen alapuolella ja muut sormet peniksen yläpuolella, tee ylöspäin liike samalla kun painat peukalollasi hellästi peniksen alapuolelta. Voit myös kokeilla painaa keskisormillasi peniksen yläpuolta samanaikaisesti. Vedä ensin yksi käsi varren mukana ylös ja tee toisella kädellä heti perään.
  2. Pidä toisella kädellä kiinni peniksen varresta ja toisella kädellä tee ylöspäin liikettä, pidä tämän käden peukalo ylöspäin kun taas muut sormet ovat kiedottuna peniksen varren ympärille.
  3. Hiero frenulumia joka sijaitsee peniksessä alapuolella siinä kohdassa missä alkaa terska. Pyöritä pienellä liikkeellä ympyröitä hänen frenulumin päällä.
  4. Pistä kätesi rukous asentoon niin, että penis jää käsiesi väliin, peukaloiden on tarkoitus jäädä peniksen alapuolelle ja niillä painetaan peniksen vartta samaan aikaan kun nostat käsiäsi ylös, kun taas viet käsiäsi alas voit kokeilla joko painamista tai olla painamatta.
  5. Paina toisella kädellä hänen välilihaansa hetken aikaa, voit myös käyttää rystysiä kun painat hänen välilihaansa joka sijaitsee anuksen ja kivesten välissä.
  6. Kiedo käsi nyrkkiin ja vie kätesi peniksen juuresta aina terskaan asti, heti perään tuo toinen käsi mukana. Voit myös vuorotella ylöspäin tai alaspäin hänen peniksensä vartta.
  7. Kun nostat kättäsi peniksen vartta pitkin kokeile tehdä pyörittävä liike samaan aikaan.
  8. Voitte kokeilla myös höyheniä ja muita pehmeitä esineitä joita viette kivesten ja peniksen yli hieronnan aikana.

Keskity hengitykseen

Lingam hieronnan tarkoituksena ei ole saada miestä tulemaan mahdollisimman nopeasti vaan hieronnan tarkoituksena on enemmänkin tuoda apua ennenaikaiseen laukeamiseen, mutta Lingam hieronta toimii myös hyvin esileikkinä. Keskity siis hänen hengitykseensä ja katso ettei hän laukea liian nopeasti vaan auta häntä opiskelemaan kestävyyttä. Kokeilkaa hengittää samanaikaisesti kumppanisi kanssa, jotta saisitte mahdollisimman paljon irti Lingam hieronnasta. Hengityksen ei välttämättä tarvitse olla samanaikaista kumppanisi kanssa jos et halua.

Orgasmi ilman ejakulaatiota

Haluatko oppia miten mies voi saada orgasmin ilman ejakulaatiota? Tämä tekniikka mahdollistaa sen, että mies pystyy saavuttamaan orgasmin useamman kerran putkeen. Orgasmi ilman ejakulaatiota on erittäin helppoa tehdä, tässä 2 tapaa miten onnistut:

  1. Paina hänen välilihaansa orgasmin aikana
  2. Pidä sormet peniksen juuressa ja paina hellästi alaspäin kohti kiveksiä samaan aikaan kun mies laukeaa. Muista, että tämä liike voi myös satuttaa penistä, eli tee se varoen.

Tavallisesti Lingam hieronta päättyy orgasmiin, mutta se voi myös päättyä useampaan orgasmiin te päätätte sen yhdessä kumppanisi kanssa. Voit myös kokeilla perinteistä ”happy ending” eli siis suihinottoa peniksen hieronnan jälkeen ja antaa miehen tulla suuhusi, mutta se ei ole pakollista.

Usein kysytyt kysymykset koskien peniksen hierontaa:

Mikä ihmeen Lingam?

Hindujen oppien mukaan Lingam on penis.

Mies tulee helposti, saisinko apua?

Peniksen hieronnan avulla voit auttaa miestäsi ennenaikaisen laukeamisen kanssa, kokeile pitää taukoja aina kun miehesi meinaa laueta.

Miten hierotaan penistä?

Peniksen ja kiveksien hierontaa varten on erilaisia ohjeita, katso sivustoltamme miten opit hieromaan penistä.

Miksi pitää käyttää hierontaöljyä?

Hierontaöljyn ideana on vähentää kitkaa kätesi ja hänen peniksensä välillä jolloin käsi liukuu pehmeämmin hänen genitaalialueella. Mies nauttii sessiosta huomattavasti enemmän, kun homma sujuu luistaen!

Onko penis hieronnan tarkoitus saavuttaa orgasmi?

Ei vältämättä, voitte hieroa penistä myös esileikkinä tai voit saattaa kumppanisi orgasmiin asti, tehkää miten haluatte. Muistakaa nauttia!