Sulje valikko

Saavuta orgasmi

Saavuta orgasmi – Apua orgasmittomuuteen Mikään ei tunnu ihanammalta kuin orgasmi. Siksi loin tämän orgasmioppaan, koska uskon, että jokaisen naisen pitäisi oppia saamaan voimakkaita orgasmeja, olivatpa ne sitten klitoris- tai emätinorgasmeja, kahta orgasmityyppiä, joita naiset yleisesti raportoivat saavansa. Ja olitpa sitten yksin tai miehesi kanssa. Mikäli et ole aiemmin käynyt lukemassa sivustoamme ja haluat ensin
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Saavuta orgasmi – Apua orgasmittomuuteen

Mikään ei tunnu ihanammalta kuin orgasmi. Siksi loin tämän orgasmioppaan, koska uskon, että jokaisen naisen pitäisi oppia saamaan voimakkaita orgasmeja, olivatpa ne sitten klitoris- tai emätinorgasmeja, kahta orgasmityyppiä, joita naiset yleisesti raportoivat saavansa. Ja olitpa sitten yksin tai miehesi kanssa.

Mikäli et ole aiemmin käynyt lukemassa sivustoamme ja haluat ensin tutustua omaan vulvaasi voit lukea oppaan tästä tai jos etsit sormittamiseen uusia vinkkejä ja ideoita voit lukea niitä täällä. Tässä artikkelissa käymme läpi naisen orgasmittomuutta ja miten voit auttaa itseäsi saavuttamaan orgasmin helposti.

Stimuloituuko klitroksesi yhdynnän aikana? Jos vastaat EI niin se voi olla yksi syy orgasmittomuudelle yhdynnän aikana, keskittykää asentoihin missä penis osuu g-pisteeseen tai asentoon missä kumppanisi tai sinä pääset hieromaan klitoristasi.

6 yleisintä syytä orgasmittomuudelle

Käymme tässä läpi 6 yleisintä syytä, miksi nainen ei saavuta orgasmia ja miten niihin tulisi reagoida. Nainen saattaa asettaa itselleen henkisesti esteen joka aiheuttaa orgasmittomuutta. Jotta voit voittaa nämä esteet sinun tulisi rentoutua ja olla ajattelematta muuta kuin itse orgasmia/seksuaalista hyvää oloa. Lue alta 6 yleisintä syytä mitkä aiheuttavat orgasmittomuutta naisilla.

1) Stressi

Stressi on yksi isoimmista syistä siihen miksi nainen ei saavuta orgasmia. Totta kai sinun on erittäin vaikea kiihottua ja tuntea itseäsi seksikkääksi jos koet stressiä niin työstä, lapsista kuin myös muista ongelmista.

Stressi on luonnollista jokaisen meidän elämissä, me emme voi välttää stressiä, mutta voimme auttaa itseämme lievittämään stressiä. Stressin vähentäminen alkaa siitä kun mietit mikä stressaa ja miten voit lievittää oloasi, joskus apuun voi ottaa myös terveydenhoitajan tai ihan vaikka kaverin jonka kanssa jutella asioista mitä päässä pyörii. Voit myös ottaa omaa aikaa ja rentoutua ilman huolta normaalista arjesta eli siis ”irti otto arjesta”. Keskustelu on varmasti paras tapa lievittää stressiä tehokkaasti.

2) Stressi suorittamisesta

Useat naiset ottavat stressiä orgasmin saavuttamisesta, tämä aiheuttaa orgasmittomuutta, koska ajattelet asiaa liikaa ja pahimmassa tapauksessa stressi itse orgasmin saavuttamisesta voi aiheuttaa orgasmittomuuden.

Jotta voit lievittää stressiä orgasmin saamisesta sinun tulee lopettaa ajatus siitä, että sinun tulisi saavuttaa orgasmi joka ikinen seksikerta tai joka ikinen kerta kun masturboit. Voit keskittyä itse tekniikoihin ja tapoihin koskettaa itseäsi, jotta löydät ne parhaimmat ja kiihottavimmat paikat kehostasi ja voit näin nauttia enemmän seksistä ja saavuttaa orgasmin ilman stressiä!

3) Suorituspaine

Suorituspaine on yleinen syy orgasmittomuuteen, kannattaa keskustella kumppanisi kanssa siitä mistä tykkäät ja minkä koet kiihottavaksi. Muista sinun ei tarvitse tehdä mitään sellaista mistä et pidä, etkä voi myöskään pakottaa kumppaniasi tekemään sinulle asioita mistä hän ei pidä. Toki voitte kuitenkin keskustella ja löytää kultaisen keskitien seksiin.

Myös miehet kokevat suorituspaineita seksissä niin peniksen pituuteen liittyen kuin myös ennenaikaiseen laukeamiseen liittyen, joten et ole yksin tämän ajatuksen kanssa!

4) Itsetunto

Koetko häpeää omasta kehostasi vai onko jostain muusta syystä itsetuntosi alhaalla? Tähän voi auttaa keskustelu kumppanisi kanssa kuten myös omaan kehoon tutustuminen koskettamalla. Itsetunnon kohentamiseksi sinun tulisi löytää se syy miksi itsetuntosi on alhaalla ja miten voit auttaa itseäsi parantamaan itsetuntoasi. Jokaisella naisella voi olla erilaisesta syystä itsetunto alhaalla joten on vaikea kertoa mikä auttaa juuri sinun kanssasi, mutta kuten kirjoitimme stressin kohdalla niin keskustelemalla kumppanin, kaverin tai vaikka terveydenhoitajan kanssa asiasta voi auttaa sinua pääsemään ylitse huonosta itsetunnosta.

5) Seksuaalinen häpeä

Onko sinulla ollut negatiivinen seksuaalinen kokemus elämässäsi? Tämä voi pahimmillaan aiheuttaa orgasmittomuutta kuten myös haluttomuutta. Seksuaalinen häpeä on asia mitä sinun tulisi unohtaa ja päästä siitä ylitse, joskus kuitenkin voit tarvita ammattilaisen apua tähän ja suosittelemmekin hakemaan apua jos koet ettet pysty itse parantamaan seksuaalista häpeääsi.

6) Et tunne vartaloasi

Moni nainen ei tunne omaa vartaloansa ja sen vuoksi kokee orgasmittomuutta. Tähän paras tapa on lähteä tutustumaan omaan vartaloonsa ihan vain koskettamalla ja etsimällä niitä paikkoja kehosta mitkä saa sinut syttymään ja tuntemaan hyvää oloa. Kun tiedät kehostasi paikat ja sen mistä tykkäät voit neuvoa kumppaniasi koskettamaan sinua juuri oikein ja mikä parasta pystyt saavuttamaan orgasmin helpommin kuin aiemmin.

Miten saavuttaa orgasmi?

Jotta voit saavuttaa orgasmin sinun tulee olla sinut itsesi kanssa ja rentoutua mahdollisimman paljon ennen suorittamista. Orgasmittomuutta hoidettaessa, sinun tulisi pyrkiä saavuttamaan orgasmi itsenäisesti ilman partneria (voit lukea sormittamiseen oppaan tästä). Voit myös kokeilla apuvälineitä, me täällä panokoulu.fi sivustolla suosittelemme vahvasti kokeilemaan Satisfyer Pro 2 klitoriskiihotinta jonka avulla voit saavuttaa orgasmin jopa minuuteissa.

Kuten aiemmin kirjoitimme, paras apu orgasmittomuuteen on kokeilla tehdä se ihan itsenäisesti ilman kumppania ja yrittää rentoutua mahdollisimman rennoksi. Orgasmi rakennetaan hitaasti ja et voi saavuttaa orgasmia nopeasti kuten esimerkiksi pornoteollisuudessa, jossa naiset useasti esittävät saavansa orgasmin.

Orgasmin rakentaminen

Orgasmia lähdetään rakentamaan hitaasti, rentoudu esimerkiksi saunomalla/kuumassa suihkussa tai vaikka kylpemällä ja lähde hitaasti rakentamaan orgasmia. Avain orgasmiin on tunne jossa koet itsesi kuumaksi, seksikkääksi ja tyytyväiseksi. Kannattaa myös miettiä onko esimerkiksi asuste mielestäsi seksikkäämpi kuin alasti makaaminen sängyssä/sohvalla. Kaikki orgasmissa on kyse sinusta joten tee sitä mikä tuntuu sinusta parhaimmalta.

Orgasmin saavuttaminen

Kokeile aluksi hyväillä kehoasi käsilläsi, voit hieroa itseäsi jotta kiihottuisit kunnolla. Kun alat kiihottumaan siirry kohti vulvaasi ja etene kohti klitorista joka on sinun herkin alue vaginan ulkopuolella. Klitoris löytyy vulvan yläosasta kuva:

Opi tuntemaan naisen sukupuolielin eli vagina edestä

Useasti tavallinen yhdyntä ei stimuloi klitorista varsinkin jos klitoriksesi on pienempi tai kauempana vaginaa. Tämä voi aiheuttaa sen tunteen, että koet ettet voi saavuttaa orgasmia. Kun saavutat orgasmin itsenäisesti sinun on myös helpompi oppia saavuttamaan orgasmi yhdynnän aikana ja voit aina myös pyytää kumppaniasi avuksesi, jotta voit saavuttaa orgasmin myös yhdynnän aikana.

Klitoriksen kosketteluun/sormittamiseen olemme kirjoittaneet erillisen oppaan tänne, voit lukea sieltä vinkkejä miten koskettaa klitorista ja miten saavuttaa orgasmi sormittamalla.

Usein kysytyt kysymykset orgasmittomuudesta

Mitä tarkoittaa orgasmittomuus?

Usein naisille kuten myös miehillä saattaa olla vaikeuksia saavuttaa orgasmi, tätä kutsutaan orgasmittomuudeksi.

Mikä auttaa orgasmittomuuteen?

Ensin tulee löytää se perimmäinen syy miksi et saavuta orgasmia ja tämän jälkeen lähdetään miettimään ratkaisua orgasmittomuuden hoitamiseksi.

Miten saavutetaan orgasmi?

Orgasmin saavuttaminen lähtee renotoutumisesta ja hyvästä olosta, orgasmi rakennetaan hitaasti ja sen saavuttaminen onnistuu parhaiten yksin.

Mitä hyötyä on orgasmista?

Orgasmi mm vähentää stressiä, joka taas lisää seksuaallisia haluja, joten orgasmin saaminen voi myös auttaa haluttomuudessa.

Onko nopea orgasmi mahdollinen?

On, mutta aluksi kannattaa rakentaa orgasmi hitaasti. Myöhemmin voit käyttää apuvälineitä orgasmin saavuttamiseksi nopeammin.