69 Seksiasento

69 seksiasento

69 seksiasento on oraaliseksiä varten täydellinen asento, tässä asennossa kumppanit pystyvät antamaan molemmille osapuolille oraaliseksiä. Muista lukea meidän oraaliseksi oppaamme niin miehille kuin naisille, jotta osaat antaa kumppanillesi parhaimman mahdollisen kokemuksen 69 asennossa.

69 asennossa toinen kumppani asettuu selälleen makaamaan ja avaa jalkansa hieman, voit ottaa niskan taakse muutaman tyynyn jotta niskasi ei väsy kun annat kumppanillesi oraaliseksiä.

Toinen kumppaneista asettuu vastakkain kumppaninsa päälle siten, että suusi on hänen sukupuolielimen kanssa samassa tasossa muista myös, että sinun sukupuolielimesi tulee olla hänen suunsa kohdalla.

Voitte tehdä tästä liikkeestä osan esileikkiä tai sitten tyydyttää toisenne, tässä asennossa pystytte molemmat ottamaan ja tarjoamaan suuseksiä joten kokemus voi olla erittäin kiihottava.

Mikäli niskanne väsyvät helposti voitte kokeilla 69 variaatiota makaamalla kyljillänne ja teette asennon niin ettette ole päällekkäin, tällöin pystytte molemmat laittamaan päänalle tyynyjä ja tukemaan niskaanne.

se rajumpi seksikauppa

VINKKI ORAALISEKSIIN: Käykää peseytymässä ennen kuin harrastatte oraaliseksiä näin molempien sukupolielimet tuoksuvat puhtaalle ja on huomattavasti nautinnollisempaa harrastaa oraaliseksiä. Voitte myös kokeilla makuliukugeelejä oraaliseksin yhteydessä tuomaan piristystä mm 69 seksiasentoon.


Usein kysytyt kysymykset koskien 69 seksiasentoa

69 asento sattuu niskaan, mitä tehdä?

Kokeile tukea niskaasi esimerkiksi tyynyjen avulla, voitte myös kokeilla pidempää esileikkiä jotta itse 69 asento ei kestä niin pitkään.

Koen etten osaa antaa oraaliseksiä, mikä avuksi?

Olemme kirjoittaneet sivustollemme oppaat miten antaa oraaliseksiä niin vulvalle kuin myös penikselle.

Emme harrasta 69 asentoa pahan hajun vuoksi, mikä avuksi?

Kokeilkaa käydä ennen oraaliseksiä suihkussa, voitte myös käyttää makuliukugeelejä, jotta saatte enemmän irti oraaliseksistä.

69 asento ei toimi meillä, mikä avuksi?

69 asentoa voidaan muuttaa, voitte kokeilla tehdä liikkeen myös sivuttain jolloin molemmat saavat tuettua niskansa ja mukavan asennon oraaliseksiin.

Onko olemassa suuhun laitettavia liukugeelejä?

Kyllä, voitte kokeilla vesipohjaisia makuliukkareita joiden kanssa ei tarvitse olla huolissaan.


Seksitori tarjoukset
Vinkkaa kumppanille tai kaverille: