Sulje valikko

Perhonen seksiasento

Perhonen seksiasento Oletko koskaan kuullut perhonen seksiasennosta? Jos et, tämä on variaatio perinteisestä lehmityttö seksiasennosta jossa nainen on miehen päällä ja ratsastaa peniksellä. Asento on siitä hyvä, että molemmat osapuolet kokevat asennon erittäin nautinnolliseksi.
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Perhonen seksiasento

Oletko koskaan kuullut perhonen seksiasennosta? Jos et, tämä on variaatio perinteisestä lehmityttö seksiasennosta jossa nainen on miehen päällä ja ratsastaa peniksellä. Asento on siitä hyvä, että molemmat osapuolet kokevat asennon erittäin nautinnolliseksi.

Mies makaa selällään tasaisella pinnalla, sinun tulee makaa mahdollisimman rennosti ja antaa naisen hoitaa työt.

Nainen perhonen seksiasento on paras jos mies makaa selällään ja kiipeät hänen päällensä. Sinun tulee sitoa mies jalkojesi väliin kuten ylläolevassa kuvassa ja ratsastaa peniksellä kuten itse haluat, asennon tarkoituksena on tuottaa sinulle mahdollisimman paljon mielihyvää ja jopa orgasmi.

Usein kysytyt kysymykset koskien perhonen seksiasentoa

Miten perhonen eroaa lehmityttö asennosta?

Perhonen asennossa nainen pääsee määräämän paremmin miten penis yhtyy hänen vaginaansa, asennon tarkoituksena on tuottaa naiselle mahdollisimman paljon mielihyvää.

Mikä on oikea tapa harrastaa perhonen asennossa seksiä?

Ainoa oikea tapa on sellainen missä nainen ja mies kokevat molemmat mielihyvää, jos et tykkää asennosta ei sinun tule käyttää sitä ja kumppanisi tulisi kunniotttaa päätöstäsi.

Perhonen asento ei tunnu hyvältä, mikä avuksi?

Voitte kokeilla perhonen asennossa erilaista liikehdintää, voit kokeilla liukua peniksen kanssa edes takaisin tai liikkua ylös ja alas.

Voiko perhonen asennossa harrastaa anaaliseksiä?

Voi, voitte kokeilla myös anaaliseksiä tässä asennossa.

Voiko mies koskettaa minua perhonen asennon aikana?

Kyllä, ja itseasiassa rintojen hyväileminen tässä asennossa voi tuottaa molemmille enemmän nautintoa.