Sulje valikko

Takaapäin seksiasento

Takaapäin seksiasento Takaapäin paneminen eli ”Doggy style” tai kansankielellä perspillu on seksi asento jossa nainen menee nelinkontin miehen eteen ja mies yhtyy naiseen takaapäin. Tästä asennosta voidaan myös tehdä variaatioita siten, että nainen laskee alavartalonsa alas ja mies yhtyy naiseen tai, että nainen makaa vatsallaan ja mies yhtyy takaapäin naiseen. Nainen: Laita kädet ja jalat
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Takaapäin seksiasento

Takaapäin paneminen eli ”Doggy style” tai kansankielellä perspillu on seksi asento jossa nainen menee nelinkontin miehen eteen ja mies yhtyy naiseen takaapäin. Tästä asennosta voidaan myös tehdä variaatioita siten, että nainen laskee alavartalonsa alas ja mies yhtyy naiseen tai, että nainen makaa vatsallaan ja mies yhtyy takaapäin naiseen.

Nainen: Laita kädet ja jalat siten, että olet koiramaisessa asennossa (nelinkontin), avaa jalkojasi ja valmistaudu tulevaan iskuun takaapäin. Nainen voi halutessaan käyttää tässä klitoris sormitus oppaassamme kerrottuja tapoja ja hieroa kädellään klitorista.

Mies: Ota naisen lantiosta kiinni molemmin käsin ja mene polvillesi naisen taakse, naisen jalat tulisi jäädä sinun jalkojesi väliin. Pitämällä lantiosta kiinni saat määritettyä yhdynnän rytmin. Voit tässä asennossa myös hieroa naisen klitorista, katso klitoriksen sormitus opastamme erilaisia tapoja.

HUOMIO: Tässä asennossa on myös mahdollista kohdistaa penis osumaan naisen G-pisteeseen, lue lisää G-piste oppaastamme.

Usein kysytyt kysymykset koskien takaapäin seksiasentoa

Onko takaapäin liike sama kuin doggy style?

Kyllä, doggy style on englannin kielinen nimitys tälle liikkeelle.

Mikä on oikea tapa harrastaa takaapäin asennossa seksiä?

Takaapäin tai Doggy style asennossa ei ole yhtä oikeaa tapaa, vaan sitä voidaan harjoittaa myös variaatioilla ja yhdistää klitoriksen kiihottamisen samanaikaisesti.

Takaapäin asento ei tunnu hyvältä, mikä avuksi?

Takaapäin asennossa voidaan kokeilla erilaisia asetelmia, nainen nojaa ylävartalolla alaspäin tai laskee lantiota alemmas myös tahtia voidaan määrittää halutun laiseksi.

Voiko takaapäin asennossa harrastaa anaaliseksiä?

Voi, voitte kokeilla anaaliseksiä tässä asennossa. Suosittelemme aina käyttämään  sopivaa liukuvoidetta.

Voiko mies koskettaa minua takaapäin asennon aikana?

Kyllä, klitoriksen koskettaminen takaapäin asennon aikana voi saada aikaan tajunnan räjäyttäviä orgasmeja.