Sulje valikko

Nainen näin löydät g-pisteesi helposti ja nopeasti

Mikäli sinulla on vaikeuksia löytää G-pisteesi, lue koko opas niin opit miten löydät sen ja miksi sinulla oli vaikeuksia löytää se alun perin.
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Vaikka tässä oppaassa opetetaankin, miten löydät G-pisteesi, myös miehet oppivat paljon lukemalla oppaan. Kerromme myös yksinkertaisen syyn siihen, miksi joillakin naisilla on vaikeuksia sen löytämisessä. Lisää tietoa muista erogeenisistä alueista löydät täältä.

Missä G-piste sijaitsee?

Jos katsot yllä olevaa kaaviota näet, että se sijaitsee noin 5-7,5 cm emättimen sisällä emättimen etuseinällä (vatsaa lähinnä oleva emättimen puoli) .

Koskettaessasi G-pistettäsi, se tuntuu hieman erilaiselta kuin muu emättimesi. Sen pitäisi tuntua kuin suussa olevan kitalakeen yläreuna, mutta pehmeämmältä. Sen pitäisi siis tuntua hieman kuoppaiselta, mutta hyvin pehmeältä koskettaa.

Löydät G-kohdan sormillasi liu’uttamalla kämmentäsi vatsaa pitkin, kämmen koskettaa vatsaa, aina emättimeen asti. Työnnä sitten 1 tai 2 sormea emättimeen ja kierrä sormia taaksepäin, kun ne ovat 2-3 senttiä syvällä sisälläsi. Sinun pitäisi nyt pystyä tuntemaan G-pisteesi sormenpäilläsi. Tämän alla olevan kaavion pitäisi auttaa:

Suihinotto opas - Opi tarjoamaan suuseksiä miehelle

En vieläkään tiedä, miten löydän G-pisteeni…. Auttakaa minua!

G-pisteen sijainti on sama kaikilla naisilla… joillakin naisilla on kuitenkin vaikeuksia selvittää, miten G-piste löytyy. Saattaa jopa tuntua, että he ovat syntyneet ilman sitä!

Älä huoli! Ensin selitämme miksi et löydä G-pistettäsi, ja sitten kerron mitä voit tehdä sen löytämiseksi.

Miksi en löydä G-pistettäni? Vihje: Se ei ole sinun vikasi

Syy siihen, että monet naiset uskovat, etteivät he löydä G-pistettään on se, että sinun täytyy olla kiihottunut löytääksesi sen. Jos et ole perusteellisesti kiihottunut, sinulla on vaikeuksia löytää G-pistettäsi tai saada siitä nautintoa. Jos esimerkiksi gynekologisi sattuu painamaan tai hieromaan G-pisteen aluettasi kokeen aikana, et tule tuntemaan paljoa, koska et ole kiihottunut. Mutta jos olet kiihottunut ja kumppanisi koskettaa G-pistettäsi, se tuntuu uskomattoman miellyttävältä.

Mutta miksi?

Miksi sinun on oltava kiihottunut – G-pisteen yläpuolella on alue, jota kutsutaan virtsaputken sieneksi. Virtsaputken sienessäsi on Skenen rauhanen, joka paisuu ja täyttyy nesteellä, kun kiihotut . Kun Skenen rauhanen turpoaa ja laajenee yhä enemmän ja enemmän, se saa G-kohdan herkistymään ja työntymään esiin, jolloin siitä tulee näkyvämpi emättimessäsi.

Olen merkinnyt Skenen rauhasen alla vaalean violetilla. Kun kiihotut, Skenen rauhanen turpoaa nesteellä, mikä saa G-kohdan herkistymään ja tekemään siitä näkyvämmän emättimessä.

Jos et siis ole kiihottunut, G-pisteesi ei ole turvonnut tai herkkä, joten se ei ole yhtä helppo löytää. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on vaikeuksia löytää G-pistettäsi, varmista, että kiihotut perusteellisesti etukäteen, jos olet yksin… ja jos olet miehesi kanssa, varmista, että teillä on ensin paljon esileikkiä. Näin olet tarpeeksi kiihottunut, jotta löydät sen helposti.

Miksi en vieläkään löydä G-pistettäni? Vihje: Se ei ole edelleenkään sinun vikasi

Okei, ehkä olet noudattanut tähänastisia vinkkejäni ja jopa käyttänyt joitain näistä masturbaatiotekniikoista saadaksesi superhullun kiihottuneen, mutta et silti löydä G-pistettäsi. Tässä on syy:

Skenen rauhasen koko vaihtelee melkoisesti naisittain. Jos sinulla on pieni Skenen rauhanen, G-pisteesi ei koskaan tule niin herkäksi tai työntyy esiin paljon, vaikka olisit erittäin kiihottunut, jolloin G-pisteorgasmin saaminen on lähes mahdotonta. Myös tiede tukee tätä: Kokeissa havaittiin, että joillakin naisilla ei ollut lainkaan Skenen rauhasta , mikä tarkoittaa, että heidän G-pisteensä ei koskaan voisi tulla herkäksi tai turvota.

Älä huoli, monet naiset, jotka eivät löydä G-pistettä, elävät silti uskomatonta seksiä lukuisten muiden orgasmimahdollisuuksien ansiosta.