Sulje valikko

Kuinka harrastaa kivutonta anaaliseksiä 12 vinkkiä ja tekniikkaa aloittelijoille

Tämä aloittelijoiden opas anaaliseksiin harrastamisesta on perusteellinen. Opit eron syvästi tyydyttävän anaaliseksin, joka antaa sinulle kokovartaloorgasmin, ja kivuliaan ja sotkuisen anaaliseksin välillä.
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Tämä aloittelijoiden opas anaaliseksiin harrastamisesta on perusteellinen. Opit eron syvästi tyydyttävän anaaliseksin, joka antaa sinulle kokovartalo-orgasmin ja vältät kivuliaan ja sotkuisen anaaliseksin.

Ensin puhumme joistakin perustavanlaatuisista vinkeistä mahtavaan anaaliseksiin, sitten käsittelemme varsinaisia anaaliseksitekniikoita ja -asentoja, joita sinun tulisi kokeilla aktin aikana.

1) Mitä sinun tarvitsee tietää anaaliseksistä – Anaaliseksin hyvät ja huonot puolet

On olemassa joukko todella mahtavia asioita, joita tulet huomaamaan, kun alat opetella anaaliseksin harrastamista, mutta on myös joukko haittoja, jotka sinun tulisi tiedostaa. Aloitetaanpa plussista:

Anaaliseksin hyvät puolet

Erilainen orgasmi – Monet naiset saavat paljon voimakkaampia orgasmeja anaaliseksistä. Kukaan ei osaa täysin selittää, miksi näin on. Tiedämme kuitenkin, että peräaukossa on tuhansia hermopäätteitä, mutta emättimessä ja klitoriksessa niitä on vielä enemmän. Joten jos sinulla on tällä hetkellä vaikeuksia saada orgasmi tavallisesta emätinseksistä, saatat kokea anaaliseksin paljon miellyttävämmäksi.

Perverssitekijä – Toinen hyvin houkutteleva näkökohta anaaliseksissä on ”perverssitekijä” tai tabu, joka liittyy siihen, että tekee jotain sellaista, mitä ”ei pitäisi”. Tabujen rikkominen voi olla hauskaa ja suuri kiihotus itsessään. Monet ihmiset eivät näe sitä tällä tavalla, mutta jos sinä näet sen, se on vain yksi syy lisää harrastaa anaaliseksiä miehesi kanssa. Jotkut pitävät anaaliseksiä perverssinä ja sisällyttävät sen BDSM-kohtauksiin.

Korvaavuus – Usein emätinseksi ei tule kysymykseen. Et ehkä halua sitä, jos sinulla on kuukautiset. Sinulla saattaa olla virtsatietulehdus, jota et halua pahentaa. Saatat jopa olla vielä vähän kipeä edellisestä sessiosta. Silloin anaaliseksi on täydellinen varasuunnitelma.

Ei raskausriskiä – Tämä on itsestäänselvyys, mutta anaaliseksi tarkoittaa, että raskauden mahdollisuus on lähes olematon.

Anaaliseksin haitat

Vaatii suunnittelua – Yksi anaaliseksin suurimmista ongelmista on, että se vaatii suunnittelua. Et luultavasti halua kokeilla anaaliseksiä ison vegaanilounaan jälkeen.

Se vaatii myös jonkin verran valmisteluja etukäteen, varsinkin jos se on ensimmäinen kertasi varmistaaksesi, että olet puhdas ja että se ei ole kivuliasta. Tämä opas opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää valmistautumisesta tekoon ennen kuin edes kokeilet sitä miehesi kanssa.

Hänen pakkomielteensä – Joillakin miehillä tuntuu olevan pakkomielle anaaliseksiin, etenkin kokemattomilla miehillä. Monille tällaisille tyypeille se on ruutu, jonka he voivat rastittaa ja josta he voivat kehuskella ystävilleen. Jos sinä et ole erityisen innostunut, mutta miehelläsi on pakkomielle, tämän paineen käsitteleminen voi olla todellinen käänne.

Haluatko edes anaaliseksiä?

Kunpa meidän ei tarvitsisi kirjoittaa tätä, mutta meidän täytyy…

Monet naiset eivät ole kiinnostuneita opettelemaan anaaliseksiä. Sen sijaan he tekevät sitä vain pitääkseen miehensä tyytyväisenä. Itse asiassa he saattavat olla enemmän kuin vain kiinnostumattomia ajatuksesta anaaliseksiin, he saattavat inhota ja jopa vihata ajatusta.

Vaikka suosittelen aina kokeilemaan uusia asioita ainakin kerran nähdäkseni, pidätkö siitä vai et, sinun ei pitäisi koskaan tuntea olevasi pakotettu tekemään mitään sellaista, mitä et halua tehdä. Sama pätee anaaliseksiin.

Jos et siis koskaan halua kokeilla sitä tai jos olet kokeillut sitä kerran etkä nauttinut siitä, niin ilmeinen mutta tärkeä anaaliseksivinkki, joka minulla on sinulle, on se, että sinun ei pitäisi tuntea, että sinun on pakko jatkaa sitä miehesi kanssa. Jos seksielämäsi koostuu siitä, että teet asioita, joita et halua tehdä, siitä ei tule erityisen tyydyttävää.

Keskustele

Hyvän anaaliseksin oppiminen edellyttää hyvää viestintää parisi kanssa. Tämä tulee muuten olemaan enimmäkseen yksisuuntaista viestintää.

Sinä kerrot parillesi, mitä tehdä JA mitä olla tekemättä.

Sinun täytyy siis olla sinut ajatuksen kanssa siitä, että voit kertoa parillesi:

 • Hidastamaan vauhtia,
 • vetäytymään hitaasti
 • Lopettamaan kokonaan liikkumisen.

Parisi on myös oltava sellainen, joka todella noudattaa ohjeitasi. Jos hän luulee, että hän hallitsee ja määrää, sinun on palautettava hänet maan pinnalle ja kerrottava hänelle, että näin ei tule olemaan. Tämän tekeminen ei ole sitä varten, että voit ”dominoida” miestäsi, vaan sitä varten, että saat kokea anaaliseksin nautinnot EIKÄ KIPUA.

Neljä liukuvoidetyyppiä

Yksi tärkeimmistä anaaliseksivinkeistä, joita minulla on sinulle, koskee voiteluaineen käyttöä: se on lähes aina välttämätöntä kivuttomaan anaaliin. Kaikkia voiteluaineita ei kuitenkaan ole tehty yhtä lailla, niitä on neljää eri tyyppiä ja oikean valitsemisella on merkittävä rooli nautinnon kannalta.

Vesipohjainen liukuvoide – Kuten luultavasti voit arvata, vesipohjainen liukuvoide on valmistettu enimmäkseen vedestä. Tämä tekee siitä turvallista anaaliseksiin, mutta se ei ole täydellistä. Vesipohjaisen liukuvoiteen ongelmana on, että se kuivuu nopeasti ja sitä on sitten käytettävä uudelleen. Liukuvoiteen uudelleen levittämisen lopettaminen voi luonnollisesti pilata vireen. Voit käyttää vesipohjaisia liukuvoiteita lateksikondomien kanssa, koska ne eivät hajota niitä. Se on myös helppo pestä pois, varsinkin jos harrastat seksiä vedessä.

Silikonipohjainen liukuvoide – Silikonipohjainen liukuvoide on liukuvoide, jota suosittelemme käyttämään anaaliseksissä. Se on yhteensopiva lateksikondomien kanssa, joten et hajota niitä. Se myös kestää paljon kauemmin kuin vesipohjainen liukuvoide, joten sinun ei myöskään tarvitse huolehtia sen käyttämisestä uudelleen. Se tuntuu myös erittäin silkkiseltä ja pehmeämmältä kuin monet vesipohjaiset voiteluaineet. Ainoa pieni haittapuoli on, että sitä voi joskus olla hieman vaikea pestä pois vuodevaatteista.

Öljypohjainen liukuvoide – Öljypohjainen liukuvoide tuntuu hieman sileämmältä ja silkkisemmältä kuin vesipohjainen liukuvoide. Se myös kestää ikuisuuden, joten se sopii erinomaisesti anaaliseksiin, mutta siinä on joitakin merkittäviä haittoja. Sitä on paljon vaikeampi pestä pois liinavaatteista. Vielä tärkeämpää on, että öljypohjainen liukuvoide hajottaa lateksikondomeja, jolloin ne repeävät. Jos et siis halua kondomin repeävän aktin aikana niin älä käytä öljypohjaista liukuvoidetta.

Sylki – Se on vesipohjainen ja siten yhteensopiva lateksikondomien kanssa. Sen ei luultavasti pitäisi olla ensimmäinen valintasi, koska se kuivuu eikä sitä ole runsaasti, mutta se toimii hyvin.

Näin rankkaamme erityyppiset liukuvoiteet aloittaen nautinnollisimmasta ja hyödyllisimmästä liukuvoiteesta:

 • Silikonipohjainen
 • Vesipohjainen
 • Öljypohjainen (jos ei käytä kondomia)
 • Sylki

Kun valitset liukuvoidetta hyllystä, huomaat, että osa niistä sisältää spermisidiä. Tämän ainesosan tarkoitus on tappaa siittiöitä ja estää raskaus, mihin ei ole juurikaan riskiä anaalitoiminnassa. Useimmissa spermisidissä olevissa liukuvoiteissa on kuitenkin ainesosia, jotka ovat ankaria herkille sukupuolielimille ja anaalionteloille, ja jopa liukuvoide ilman spermisidiä voi vahingoittaa soluja. Tämä vaurio helpottaa sukupuolitautien, kuten HIV:n, tarttumista. Vältä spermisidiä sisältävää liukuvoidetta anaali- tai muussa seksuaalisessa toiminnassa

Valitettavasti jopa spermisidittömät liukuvoiteet voivat vahingoittaa peräaukon kudoksia. Tämä johtuu osmolaliteetista, joka on liuokseen liuenneiden hiukkasten luokitus. Jokaisella ruumiin aukolla tai kudoksella on oma osmolaliteettinsa, ja luokitus vaihtelee peräaukon ja emättimen välillä, joten saatat haluta eri voiteluaineita kumpaankin toimintaan.

Good Clean Love on terveellisempi vaihtoehto, ja Yes But ja Sliquid Sassy on suunniteltu turvallisiksi erityisesti anaaliseksiin. Voit myös kokeilla Aloe Cadabraa hitaasti hajoavana liukuvoiteena anaaliseksiin.

Kivuton nautinto

Tämä osio on ehdottomasti anaaliseksin oppaan tärkein osa. Älä jätä sitä väliin.

Monet ihmiset kertovat anaaliseksin tuntuvan kivuliaalta, ja syy tähän on peräaukkosi. Peräaukossasi on sulkijalihakseksi kutsuttu lihaskehä, joka pitää peräaukon tiukasti kiinni. Tämä lihas EI ole kuin hauislihaksesi tai hamstring-lihaksesi, jotka voit nopeasti rentouttaa ja supistaa sekunnin murto-osassa.

Sen sijaan kestää melko kauan, ennen kuin se rentoutuu ja sallii asioiden kulkea sen läpi. Ajattele sitä erittäin vahvana, mutta hyvin hitaana lihaksena.

Jos yrität siirtää jotain sen läpi nopeasti (miehesi penis), kun se on kiinni, sillä ei ole tarpeeksi aikaa rentoutua, ja tämä aiheuttaa paljon kipua.

Avain kivuttomaan anaaliseksiin on siis saada sulkijalihaksesi rentoutumaan ja avautumaan tarpeeksi, jotta miehesi voi tunkeutua sinuun helposti. Näin se onnistuu:

On parasta kokeilla tunkeutumista ensin yksinään sormella, joka on liukuvoiteella peitetty, jotta saat nähdä, miten sulkijalihaksesi reagoi siihen. Jos olet jo tehnyt tämän muutaman kerran ja sinulla on hyvä käsitys siitä, kuinka kauan kestää rentoutua sormen ympärillä, voit pyytää miestäsi tekemään sen tällä kertaa. Jos et ole vielä tehnyt sitä yksin, suosittelen, että kokeilet sitä ensin yksin.

Hänen on levitettävä hieman voiteluainetta sormensa kärkeen ja hieman lisää perseeseesi. Seuraavaksi hänen on liu’utettava sormensa hitaasti sisääsi millimetri kerrallaan, samalla kun annat hänelle palautetta ja käsket häntä menemään syvemmälle tai lopettamaan liikkumisen tai vetämään hitaasti ulos (nopea ulos vetäminen voi aiheuttaa kipua, hänen on tehtävä se hitaasti).

Kun hän tunkeutuu hitaasti syvemmälle ja syvemmälle sormensa kanssa, sen pitäisi tuntua kohtuullisen mukavalta.

Jos siitä tulee hieman epämiellyttävää, käske häntä lopettamaan liikkuminen ja pitämään sormi paikallaan minuutin tai kaksi. Näin sulkijalihaksesi rentoutuu hänen sormensa ympärillä ja avautuu. Kun kipu hellittää, hän voi työntää hieman syvemmälle.

Jos siitä tulee liian epämiellyttävää ja kivuliasta, käske häntä vetämään sormi hitaasti ulos. Lepää minuutti tai kaksi ja pyydä häntä sitten aloittamaan alusta.

Työntö – Kun hän ei voi tunkeutua syvemmälle sormellaan, hänen on työnnettävä hitaasti sisään ja ulos. Myös tässä sinun pitäisi hallita vauhtia, joten käske häntä joko nopeuttamaan tai hidastamaan vauhtia sen mukaan, mitä haluat.

Tuplaa – Kun olet tyytyväinen siihen, että miehesi työntää sisään ja ulos, hänen on yritettävä lisätä toinen sormi. Jälleen kerran hänen pitäisi tehdä tämä hyvin hitaasti ja varovaisesti, noudattaen ohjeitasi ja palautettasi joko jatkaa, hidastaa, lopettaa tai vetää hitaasti ulos.

Kun hän pystyy helposti työntämään sisään ja ulos kahdella sormella, voit kokeilla joko kolmea sormea tai voitte aloittaa anaaliseksin.

Älä turruta – Sinulla saattaa olla houkutus tarttua tuotteeseen, joka turruttaa peräaukon anaaliseksiä varten. Nämä tuotteet eivät kuitenkaan ole liukuvoiteita ja estävät sinua tietämästä, mitä kehossasi tapahtuu. Saatat mahdollisesti olla tunnoton, kun vakava repeämä on tapahtunut. Tainnuttavat ainesosat voivat olla myös ärsyttäviä.

Anaaliseksi mies selällään

Mukavin asento aloittaa anaaliseksi on, kun miehesi on selällään, jotta sinä hallitset. Tämä tarkoittaa, että hänen on paljon vaikeampi työntää sinuun ja sinun on paljon helpompi hallita, kuinka syvälle otat hänet ja kuinka nopeasti hän työntää.

Pyydä häntä siis makaamaan selällään ja pyydä häntä olemaan työntämättä sinua kohti. Sen sijaan hänen pitäisi pysyä paikallaan.

Kun olet levittänyt miehellesi ja takapuolellesi hieman liukuvoidetta, voit sitten istua hänen selällään polvillasi kuten lehmityttöasennossa tai jopa aasialaisessa lehmityttöasennossa.

Tartu kiinni hänen peniksestään ja ohjaa se sitten hitaasti peräaukkoosi. Varmista, että liikut rauhallisesti. Kuten edellä mainittiin, jos tunnet olosi epämukavaksi tai koet jonkinlaista kipua, pysähdy ja anna sulkijalihaksesi rentoutua hänen kalunsa ympärillä. Kun se on rentoutunut, voit yrittää viedä häntä hieman syvemmälle.

Kun miehesi on täysin sisälläsi etkä voi mennä enää syvemmälle, voit nostaa vartaloasi hitaasti ylös ja alas.

Tärkeintä tässä on ottaa asiat hitaasti. Et halua satuttaa itseäsi, joten jos koet minkäänlaista epämukavuutta, hidasta heti ja jopa pysähdy, jotta voit rentoutua. Sillä välin miehesi tulisi pysyä selällään makaamassa, eikä työntää.

Kun sinusta tuntuu mukavalta liikkua ylös ja alas miehesi päällä, hän voi alkaa osallistua hieman enemmän työntämällä itse. Muista, että sinun on edelleen oltava hallinnassa. Jos hän innostuu liikaa, käske häntä hidastamaan tai lopettamaan.

Ja se on siinä!

Tämä on helpoin ja sujuvin tapa oppia kivuton anaaliseksi. Mutta ei lopeteta tähän…

On aika vaihtaa vaihteita ja opetella kehittyneitä anaaliseksitekniikoita, jotta voit oppia, miten saat syvästi tyydyttävää anaaliseksiä ja nautit vartaloa ravistelevista anaaliorgasmeista.

Parhaat anaaliseksin asennot

Anaaliseksin harrastaminen lehmityttö- tai aasialaisen lehmityttön asennoissa on hienoa, mutta jos ne ovat ainoat käyttämäsi asennot, menetät paljon hauskaa.

Pysy päälläTässä on kymmenen muuta asentoa, joissa istut miehesi sylissä ja joita voit kokeilla anaaliseksin aikana. Saatat nauttia myös näistä 13 asennosta, joissa olet miehesi päällä.

Takapuolelta – Kun olet tyytyväinen siihen, että miehelläsi on enemmän hallintaa ja hän tekee kaikki työntövoimat, voit kokeilla doggystyle-tyyppisiä asentoja, joissa miehesi nai sinua takaapäin.

Anaaliseksi Sweet Spot

Kun olet kokeillut anaaliseksiä miehesi kanssa muutaman kerran, alat huomata, että sulkijalihaksesi rentoutuu nopeammin ja että anaaliseksistä tulee sinulle yhä nautinnollisempaa.

Tiedän, että se on karkeaa, mutta tämä Venn-diagrammi tiivistää aika tarkkaan, miten saada hyvää anaaliseksiä.
Kun näin alkaa tapahtua, sinun on alettava tehdä kokeiluja, jotta opit saamaan anaalista maksimaalisen nautinnon. Helpoin tapa on kokeilla uusia asentoja.

Uusien asentojen kokeilemisen lisäksi sinun täytyy kokeilla joitakin seuraavista asioista:

 • Kokeile lyhyitä, matalia iskuja sekä pitkiä, syviä, tunkeutuvia iskuja nähdäksesi, mistä pidät enemmän. Useimmat pariskunnat huomaavat, että he itse asiassa rakastavat molempien vuorottelua.
 • Kokeile eri kulmia. Tuntuuko jokin tietty kulma paremmalta kuin muut? Kokeile hieman, mistä pidät enemmän.
 • Loistava anaaliseksivinkki on lisätä mukaan hieman dominointia ja alistumista koskevaa leikkiä. Saatat huomata, että anaaliseksi on paljon kuumempaa, kun miehesi dominoi sinua tai päinvastoin.

Anaaliseksin turvallisuus

Anaaliseksi voi olla valtavan hauskaa, mutta on otettava huomioon muutamia turvallisuusnäkökohtia. Tiedän, että tämä saattaa kuulostaa yhdeltä vähemmän mielenkiintoiselta anaaliseksivinkiltäni, mutta turvaseksi ei ole mikään vitsi.

Kondomit – Suojaamatonta anaaliseksiä pidetään korkean riskin toimintana sukupuoliteitse tarttuvien infektioiden ja tautien leviämisen kannalta, enemmän kuin emätinseksiä, koska peräaukko on emätintä herkempi. Itse asiassa CDC pitää anaaliseksiä riskialttiimpana seksuaalisena toimintana HIV:n leviämisen kannalta, erityisesti koska vastaanottaja, joka saa HIV:n, on 13 kertaa todennäköisempi.

Muita sukupuolitauteja, joita voi saada anaaliseksistä, ovat mm:

 • Klamydia
 • Sukuelinherpes
 • Sukuelinten syyliä
 • Tippuri
 • Kuppa
 • B-hepatiitti
 • HPV, joka voi esiintyä peräaukon syylien muodossa

Ei ainoastaan voi siirtää tartuntoja sinulle, vaan myös sinä voit siirtää niitä hänelle (HIV voi tarttua peräsuolinesteen kautta), joten suosittelen vahvasti käyttämään kondomia anaaliseksin aikana. Jotkut sanovat jopa, että et voi koskaan harrastaa 100-prosenttisen turvallista anaaliseksiä ilman kondomia.

Kumppanisi saattavat epäröidä käyttää kondomia anaaliseksin aikana, koska raskausriskiä ei ole (ja ihmiset käyttävät kondomia useammin emätin- kuin anaaliseksissä, kun heiltä kysytään heidän viimeisimmästä yhdyntäkokemuksestaan). Turvallisuuden pitäisi kuitenkin olla etusijalla, kun kyse on seksistä.

Anaaliseksin aikana voi käyttää naispuolisia kondomeja, mutta jotkin niistä liukastuvat todennäköisemmin tai aiheuttavat verenvuotoa.

Kuten aiemmin mainitsin, lateksikondomien kanssa EI SAA KOSKAAN käyttää öljypohjaista liukuvoidetta. Se heikentää materiaalia, mikä johtaa repeämiin ja rikkoutumiseen. Pidä kiinni silikoni- ja vesipohjaisista voiteluaineista.

Jos pidät maraton-seksisessioista, saatat haluta käyttää uusia kondomeja useammin kuin emätinseksissä. Anaaliseksissä kondomi saattaa revetä todennäköisemmin.

Älä tee tuplasti – Vaihtaminen anaaliseksistä emätinseksiin vaihtamatta kondomia ja puhdistamatta penistään perusteellisesti johtaa bakteerivaginoosiksi kutsuttuun infektioon. On myös tärkeää huomata, että naisten kanssa seksiä harrastavien naisten anaaliyhdyntään liittyy suurempi todennäköisyys saada bakteerivaginoosi. Mielestäni on sanomattakin selvää, että ulosteet emättimessäsi ovat huono ajatus.

Sama pätee myös suuseksiin. Jos haluat siirtyä anaalista suihinottoon, sinun on puhdistettava hänen peniksensä ensin perusteellisesti, muuten vaarana on infektio. Muuten, jos haluat oppia, miten voit antaa miehellesi hänen elämänsä intensiivisimmän suihinoton, sinun kannattaa lukea läpi suihinotto-opas täältä.

Lelut – Edellä mainitut neuvot koskevat myös seksilelujen käyttöä anaalisesti. Dildon/vibraattorin/pussitulpan käyttäminen anaalisesti ja sen jälkeen siirtyminen emättimen penetraatioon vaatii ensin perusteellisen puhdistuksen.

Nopea tapa tehdä tämä on peittää lelu kokonaan kondomilla ja sitoa pää kiinni, jotta lelun ympärille syntyy tiiviste. Sitten kun olet lopettanut sen käytön anaalisesti, ota kondomi varovasti pois ja vaihda se uuteen kondomiin. Sen jälkeen voit käyttää sitä turvallisesti emättimen kautta.

Vaikka ulosteinkontinenssi on yksi ja peräaukkosyöpä toinen anaaliseksin riski, turvatoimien noudattaminen minimoi anaaliseksin sivuvaikutusten riskit.

Keskustelu ja palaute

On aina yhtä yllättävää kuinka usein pariskunnat eivät puhu seksielämästään keskenään.

Monet parit eivät ymmärrä kivun mahdollisuutta tai sitä, että sulkijalihaksen rentoutumiseen on annettava muutama minuutti aikaa. Pariskunnat puhuvat tällaisista asioista epäsuorasti eivätkä koskaan ilmaise täysin toiveitaan ja tarpeitaan.

Epäsuoruus ei ole suuri ongelma, mutta usein toistensa tarkemman palautteen antaminen olisi paljon hyödyllisempää.

Jos anaaliseksiin liittyy tiettyjä seikkoja, joista et nauti, varmista, että miehesi tietää niistä. Sen sijaan, että sanoisit: ”Se oli ihan ok”, ole tarkempi.

”Tarvitsen enemmän aikaa rentoutua peniksesi ympärillä” tai ”Peniksesi oli hieman liian iso ensimmäiselle kerralle, joten se tuntui melko kivuliaalta” tai ”Seuraavalla kerralla arvostaisin, jos et työntäisi ollenkaan ja antaisit minun hallita rytmiä”.

Muista pyytää myös hänen palautettaan. Kun kumpikin selvittää, mikä meni pieleen JA mikä meni oikein, voitte molemmat muuttaa asioita niin, että siitä tulee ajan myötä yhä miellyttävämpää. Tarkoitan asentoja, sitä, kumpi hallitsee, kuinka nopeasti tai syvälle miehesi työntää ja mitä muita tekniikoita hän käyttää.

Nämä neuvot eivät muuten koske vain anaaliseksiä. Sinun pitäisi soveltaa niitä seksielämäsi jokaiseen osa-alueeseen. Näin voitte kumpikin selvittää, miten voitte jatkuvasti tyydyttää toisianne.

Paremmasta viestinnästä ja palautteen antamisesta toisillenne saatatte huomata, että vihaatte ehdottomasti anaaliseksiä. Siitä vaikeneminen ei ole loistava ajatus. Sen sijaan sinun pitäisi kertoa miehellesi suorasukaisesti, tuomitsematta ja vastakkainasettelua välttäen, mitä mieltä olet siitä. Sama pätee, jos ihailet sitä, muista kertoa se hänelle!

Mikäli tarvitset leluja tai liukuvoidetta anaaliseksiä varten, suosittelemme Seksitorin kattavaa valikoimaa.