Sulje valikko

Dildo ja vibraattori opas

Seksilelukaupat tarjoavat runsaasti dildoja verkossa ja myymälöissä. Tyylikäs teräs, värikäs silikoni ja lasi kaikissa muodoissa ja koko vaihtoehdoissa ovat vain jäävuoren huippu. Ehkä olet jo ostanut sellaisen, koska olet innostunut aloittamaan uuden itsetutkiskelun matkan itsetyydytyksen ja orgasmin kautta. Tällä sivulla opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä, miten dildoa käytetään maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Ehkä olet
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Seksilelukaupat tarjoavat runsaasti dildoja verkossa ja myymälöissä. Tyylikäs teräs, värikäs silikoni ja lasi kaikissa muodoissa ja koko vaihtoehdoissa ovat vain jäävuoren huippu. Ehkä olet jo ostanut sellaisen, koska olet innostunut aloittamaan uuden itsetutkiskelun matkan itsetyydytyksen ja orgasmin kautta. Tällä sivulla opit kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää siitä, miten dildoa käytetään maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi.

Ehkä olet vanha ammattilainen, joka haluaa oppia uusia temppuja, jotta leikkiaika ei muuttuisi rutiiniksi, tai ehkä huomaat, että dildon käyttäminen ei tunnu juuri miltään. Nämä tekniikat auttavat sinua lisäämään nautintoa dildoa käyttäessäsi, ja meillä on muutama vinkki, joilla saat kaiken irti masturbaatio hetkistäsi.

Ennen kuin aloitat


Aseta tunnelma – Jos olet joskus sulkenut kaihtimet, sammuttanut valot ja sytyttänyt muutaman kynttilän ennen seksiä, tiedät, miten paljon tunnelman muutos voi auttaa mielialaa. Sama pätee myös silloin, kun teet sitä yksin. Sytytä kynttilä, laita soimaan seksikästä musiikkia ja himmennä valoja, jos se auttaa sinua. Lukitse ovi, jotta sinun ei tarvitse pelätä, että joku häiritsee.

Dildolla leikkiminen ja G-pisteen oikeaoppinen osuminen sinuun voi johtaa naisen siemensyöksyyn. Poimi suosikki erotiikkatarina tai -kirja aloittaaksesi homman. Varmista vain, ettei sivuille pääse liukastetta!

Oikean dildon valitseminen – Kun valitset itsellesi sopivaa dildoa, löydät laajan valikoiman erilaisia muotoja, kokoja ja dildotyyppejä. Tärkeää on vain valita sellainen, joka sopii tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Jos pidät kovasta stimulaatiosta, on järkevää valita kova lasi-, teräs- tai puinen dildo. Jos tarvitset siitä ylimääräistä tuntemusta, kannattaa valita värisevä dildo. Jos pidät venytyksen tunteesta, valitse suurempi tai puhallettava dildo. Eräässä mielenkiintoisessa tutkimuksessa todettiin, että useimmat myydyt dildot ovat suunnilleen miehen peniksen keskikokoisia, mikä viittaisi siihen, että keskikoko on se, mitä useimmat naiset etsivät. Jos haluat klitorisstimulaatiota tunkeutumisen aikana, on järkevää valita kani-tyylinen vibraattori/dildo.

Älä unohda lämmittelyä – Ennen kuin alat leikkiä dildolla, sinun on ehkä ensin lämmiteltävä. Tämä saattaa tarkoittaa manuaalista stimulaatiota (nämä itsetyydytysmenetelmät auttavat) sekä orgasmia tai kahta (tässä on muutamia syvästi tyydyttäviä tapoja sormittaa itseäsi).

Jos et tuota paljon luonnollista liukastetta, niin nappaa mukaan voiteluainetta. Joitakin liukuvoiteen käytön raportoituja hyötyjä ovat kiihottumisen/seksuaalisen nautinnon/halun lisääntyminen, seksin hauskuuden lisääntyminen ja fyysisen mukavuuden lisääntyminen seksin aikana.

Suosikki Dildo-tekniikkamme
Kun olet täysin lämmennyt, on aika kokeilla joitakin näistä erittäin miellyttävistä tekniikoista.

 1. Syvä työntö

  Kun opettelet käyttämään dildoa, huomaat, että tämä dildon käyttötekniikka on juuri sitä, miltä se kuulostaa. Työntö koko emättimen pituudelta voi tarjota voimakasta stimulaatiota, erityisesti kuvioidun dildon kanssa.

Syvä työntö vaatii lelun, jonka ydin on tarpeeksi luja, jotta se ei taivu; sen ei kuitenkaan tarvitse olla jäykkä. Liian pehmeät dildot voivat kuitenkin vaikeuttaa tätä toimintaa. Voimakkaasti kuvioidut lelut saattavat tuntua ylivoimaisilta, joten sileämmän tai kaarevan dildon valitseminen voi olla mukavampaa kuin sellaisen, jossa on syviä harjanteita tai kuoppia.

 1. Lyhyt ja matala
  Suurin osa herkistä hermopäätteistä sijaitsee emättimen ensimmäisellä 1/3:lla, joten sinun ei välttämättä tarvitse työntää syvälle saadaksesi kaiken irti masturbaatioistunnostasi dildon kanssa. Lyhyet ja nopeat iskut tarkoittavat, että dildosi ei paiskaa kohdunkaulaasi, ja se saattaa olla myös ranteillesi helpompaa!

Muista, että se, että voit työntää dildoa jopa seitsemän tuumaa, ei tarkoita, että sinun on pakko. Sen sijaan voit käyttää ylimääräistä akselin pituutta saadaksesi paremman otteen dildosta.

 1. Rokkaa se ulos
  Vaikka dildosi saattaa olla suora, se ei tarkoita, ettetkö voisi kokeilla muita asioita. Dildon keinuttaminen tarkoittaa sen liikuttamista edestakaisin kulmassa niin, että dildon kärki painaa paljon emättimen alaosaa (takaseinää). Jos siis makaat selälläsi, dildosi pitäisi osoittaa alaspäin sänkyä kohti, kun alat työntää sitä sisään.

Saat samanlaisen tunteen kuin työntämällä, mutta se voi myös tarjota klitorisstimulaatiota ja ylimääräistä stimulaatiota emättimen aukon ympärillä. Keinuttaminen toimii parhaiten dildojen kanssa, joissa on hieman joustoa, kuten pehmeästä silikonista valmistetut dildot, tai sellaisten lelujen kanssa, jotka ovat kaarevia ja jotka on tarkoitettu sekä klitoriksen että emättimen stimulaatioon.

 1. Jatka kääntämistä
  On olemassa kokonainen dildojen luokka, joka tunnetaan nimellä ”juicers”. Niissä on kampi, ja niitä käännetään sen jälkeen, kun ne on asetettu paikalleen. Useimmat dildot toimivat tällä liikkeellä, kunhan niissä ei ole terävää kulmaa, joka saattaisi olla epämiellyttävä.
 2. Lypsä G-pistettä
  Kun lypsät G-pistettä dildolla, vedät dildon yläosaa G-pisteen yli, kun vedät ulospäin. Voit sitten työntää dildoa emättimesi yläosaa (etuseinää) vasten, kun liu’utat sen takaisin sisään. Saat intensiivistä stimulaatiota, kun käytät lasista, puusta tai metallista valmistettuja jäykkiä leluja. Voit myös ostaa dildoja, joissa on käyrä erityisesti G-pisteen stimulointiin.

Yksityiskohtainen opas G-kohdan löytämisestä ja muista tekniikoista, joilla voit stimuloida sitä, on tässä oppaassa.

Voit myös käyttää samanlaista tekniikkaa stimuloidessasi miehen eturauhasta.

 1. Täytön tunne
  Et tarvitse liikettä nauttiaksesi dildon käytöstä. Voit yksinkertaisesti löytää sellaisen, joka tuntuu miellyttävältä, kun se työnnetään sisään, ja pitää sen siinä samalla, kun stimuloit klitoriksesi orgasmiin asti. Lelu voi tehostaa orgasmia, vaikka se pysyykin samassa paikassa.
 2. Lämpötilaleikki
  Jos olet koskaan kurottautunut lasi- tai teräsdildoon ja kehosi on käytännössä mennyt shokkiin, koska se on tuntunut niin kylmältä sisään työnnettäessä, kannattaa ehkä kokeilla lämmittää sitä, jotta olo olisi mukavampi. Lämpötilaleikki on yksinkertaisesti lelun lämpötilan muuttamista. Kylmä dildo, jota vedetään nännejäsi vasten, saattaa olla kutkuttava, kun taas saatat huomata olevasi tarpeeksi rentoutunut ottamaan suuremman lelun, jos sen pinta on lämmitetty.

Voit tehdä tämän asettamalla vedenpitävät lelut kulhoon, jossa on lämmintä tai viileää vettä, tai yksinkertaisesti hanan vesivirtaan. Lasi, teräs ja keramiikka reagoivat erityisen herkästi lämpötilan muutoksiin. Silikoni- ja puiset dildot eivät tarjoa paljoa, kun on kyse lämpötilalla leikkimisestä.

Varmista, että tarkistat lämpötilan kädelläsi ennen kuin asetat minkä tahansa lämmitetyn tai jäähdytetyn lelun sisään, äläkä koskaan laita lelua mikroaaltouuniin tai uuniin. Se on varma tapa saada aikaan palovammoja emättimen sisällä ja vulvassa. Älä unohda, että jos sinulla ei ole dildoa, voit aina käyttää sen sijaan vain sormiasi käyttäen tässä oppaassa opettamiani tekniikoita.

 1. Anaali

  Jos olet anaaliseksin ystävä, nautit epäilemättä dildon käyttämisestä anaaliseen nautintoon. Kaikki tavanomaiset varotoimet pätevät tähän: varmista, että käytät tarpeeksi liukuvoidetta ja puhdista se huolellisesti sen jälkeen, ennen kuin käytät sitä uudelleen emättimessäsi.
 2. Kaksinkertainen tunkeutuminen

  Monet fantasioivat kaksinkertaisesta tunkeutumisesta, joten miksi et kokeilisi sitä? On neljä tapaa nauttia kaksoispenetraatiosta dildolla.

Kaksi dildoa, toinen työnnetään vaginaalisesti, toinen anaalisesti.
Dildo ja pyllytulppa.
Dildo ja sormet.
Dildo ja miehesi.

Usein on parasta kokeilla tätä ensin yksin, jotta näet, miltä se tuntuu, ennen kuin kokeilet sitä miehesi (tai miesten!) kanssa. Jälleen kerran tärkeää on pitää mielessä, että puhdistat kaiken anaaliin työnnetyn ennen kuin päästät sen emättimesi lähelle.

 1. Pane show pystyyn

  Koska miehet kiihottuvat visuaalisesti, erittäin hauska ja jännittävä asia, jonka voit tehdä, on ottaa kaikki nämä dildotekniikat ja käyttää niitä show’n järjestämiseen miehellesi. Voit tehdä tämän, kun miehesi makaa sängyssä vieressäsi, mutta se toimii hyvin myös Skypen välityksellä, jos olette kaukosuhteessa (lisää vinkkejä Skype-seksiin täällä). Voit halutessasi jopa pyytää häntä auttamaan sinua, jos hän on vierelläsi.
 2. Sekoita ja kokeile

  Tärkeintä mitä voit tehdä on kokeilla näitä ideoita ja kokeilla löytääksesi uusia ja miellyttävämpiä tapoja käyttää dildoa sekä yksin että seksin aikana. Saatat huomata, että syvä, intensiivinen tunkeutuminen antaa sinulle kokovartaloa ravistelevia orgasmeja, tai saatat huomata, että pelkkä dildon kuljettaminen emättimesi ulkopinnalla saa selkäpiitäsi värisemään.
 3. Kaikki A-pisteestä

  Näyttää siltä, että kaikki oppilaani tietävät G-kohdastaan, mutta useimmat eivät ole koskaan kuulleet A-kohdasta. Tämä on toinen erittäin herkkä ja tyydyttävä osa emättimestäsi, johon voit käyttää dildoa. Se sijaitsee samanlaisessa asennossa kuin G-kohta, mutta syvemmällä, aivan kohdunkaulan vieressä. Tyydyttävin tapa tyydyttää A-pistettäsi ei ole työntää dildoa sisään ja ulos, vaan kokeile sen sijaan pitää sitä A-pisteen päällä ja painaa sitä jatkuvasti. Jotkut naiset tarvitsevat todella voimakasta painetta kokeakseen sen nautinnolliseksi.

Täydellinen asento
Ennen kuin hylkäät lelun tai tekniikan, ymmärrä, että se saattaa toimia paremmin joissakin asennoissa, mutta ei toisissa. Olet luultavasti joutunut kokeilemaan asentoa ja tyynyjä, jotta olet asettunut juuri oikeaan asentoon kumppanisi kanssa, ja sama pätee myös silloin, kun keksit, miten dildoa käytetään maksimaaliseen itsetyydytykseen. Jos sinulla on pyöreämpi vatsa, lyhyemmät käsivarret tai sinulla ei ole joustavuutta, saatat törmätä esteisiin dildojen käytössä. Sinun ei kuitenkaan pidä antaa tämän estää sinua löytämästä sitä, mikä toimii sinulle. Samaa filosofiaa kannattaa noudattaa seksiasentojen valinnassa.

 1. Makuuasento – Monet ihmiset masturboivat luonnollisesti kattoon päin. Siitä ei ehkä ole paras mahdollinen näkymä, mutta se toimii usein uivasti. Kokeile vetää polvet rintaa vasten, jolloin kulma vaihtelee ja G-pisteen stimulaatio lisääntyy. Voit myös asettaa tyynyn lantiosi tai takapuolesi alle, jotta pääset helpommin käsiksi.
 2. Kasvot alaspäin – Vaihtoehtoisesti voit maata kasvot alaspäin. Jos sinulla on pidemmät kädet, voit kurkottaa selän yli työntääksesi dildoa, tai voit kurkottaa alapuolellesi, jos se toimii paremmin. Harkitse tyynyn asettamista tueksi lantiosi alle, jotta voit nostaa peppusi ilmaan paremman kulman saamiseksi.
 3. Sivuttain – Kyljellään makaaminen jalat yhteen painettuina voi saada lelun tuntumaan suuremmalta. Se voi myös olla helpompaa kuin masturboida kasvot alaspäin. Voit pitää jalat suorina tai taivuttaa polvia vaihtelua varten. Lisää itsetyydytystekniikoita löydät täältä.
 4. Istuminen – Emme tarkoita vain istumista jalat litteästi lattialla. Voit pönkittää ne seinään, työpöytään tai pöydälle eteesi tarjotaksesi rajoittamattoman pääsyn dildollesi. Tämä asento toimii myös hyvin, jos nautit edessäsi olevalla näytöllä näkyvästä kuvamateriaalista.
 5. Dildolla ratsastaminen – Imukuppidildot tarjoavat myös paljon vaihtoehtoja. Voit kiinnittää ne suihkun seinään kädet vapaana stimulaatiota varten tai kiinnittää ne sohvapöytään ja ratsastaa niillä ylhäältä päin. Tämä jättää myös käden tai kaksi vapaaksi klitoriksen stimulaatiota varten. Löydät täältä muutamia loistavia klitoriksen stimulaatiotekniikoita.

Viimeiset ajatukset dildon käytöstä
Älä välitä ohjeista – Seksileluvalmistajat merkkaavat usein G Spot -lelut vaaleanpunaisilla tai violeteilla pakkauksilla naisille, kun taas lähes identtisen muotoiset lelut ovat mustia tai sinisiä miehille eturauhasen stimuloimiseksi, joka myös hyötyy kaarevasta lelusta. Jätä huomiotta sukupuolittuneet stereotypiat, jos luulet, että miesten anaalikäyttöön tarkoitetusta lelusta saattaa tulla G Spotin uusi paras ystäväsi.

Sinun ei tarvitse noudattaa lelun ehdotettua käyttöä. Kaarevuus on se, mikä ratkaisee.

Jos tykkäät käyttää kuvioitua dildoa klitorista vasten jalat lähellä toisiaan, ei ole mitään syytä, miksi et käyttäisi sitä! Juuri tällainen kokeilu auttaa sinua löytämään parhaat tekniikat, jotka toimivat sinulle ja dildollesi.

Entä jos et pidä siitä? – Älä stressaa, jos tietty tekniikka ei koskaan tunnu sinusta hyvältä. Vaikka paras ystäväsi vannoo dildon kovaan ja nopeaan käyttöön, se ei välttämättä ole sinun makuusi. Lisäksi kehosi voi reagoida eri tavoin monista eri syistä. Yhtenä päivänä saatat rakastaa G-pisteen lypsämistä, kun taas seuraavana päivänä se saattaa tuntua ärsyttävältä.

Mikäli harkitset uuden dildon ostamista voimme suositella Sinfulin tarjontaa.