Sulje valikko

Vulvan hieronta (yoni)

Yoni-hieronta tai tantrinen hieronta naisille on terapeuttista hierontaa. Tavoitteena ei ole nautinto tai orgasmi – vaan molemmat tapahtuvat luonnollisesti osana naisten seksuaalista ”paranemisprosessia”. Jotta istunnot olisivat tehokkaita, hierontaa suorittavan ja hierottavan välinen luottamussuhde on tärkeä, jotta voit rentoutua ja nauttia kehostasi. Terapiaa ei yleensä anneta yksinään, vaan se yhdistetään muihin tantrisiin terapioihin, kuten meditaatioon, joogaan, ayurveda-lääketieteeseen ja muihin.
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.


Tantra ja seksuaalinen jooga naisille

Yoni-hieronta sopii hyvin pariskunnille ja käyttämällä kaikkein yksinkertaisimpia tekniikoita ja paljon rakkautta tulokset ovat hyvin vaikuttavia. Edistyneempiä rituaaleja, kuten Rahasya Pujaa (Yoni Puja salaisin ja kehittynein muoto) varten on suositeltavaa työskennellä tantrisen mestarin kanssa, joka voi selventää matkan varrella ilmeneviä epäilyksiä.

Yoni-hieronta on parantavaa terapiaa naisille. Intiimihieronnan aikana keskittyminen ja tietoisuus ovat erittäin tärkeitä mieshierojalle, samoin kuin viiden makaran (tai elementin) mielessä pitäminen:

Akasha (Eetteri) Leveät ympyrät jalkojen ja rintojen välissä.
Vayu (ilma). Vatsan ja reisien hierominen
Texas (Tuli). Sarja ylöspäin suuntautuvia liikkeitä, jotka suoritetaan toistuvasti yoni-aluetta pitkin.
Apas (vesi). Alaspäin suuntautuvat liikkeet emättimen ympärillä
Prithivi (Maa). Paina sopivalla hetkellä useita herkkiä kohtia yonin sisällä varovasti ja lujasti. Kosketa näitä pisteitä, kunnes rituaali päättyy – traumojen, tukahdutusten ja pelkojen vapautuminen.

Seksuaalinen ”parantuminen” naisille

Yoni ja Lingam sekä niiden pubococcygeus- ja ristiluun lihakset ovat kehon tärkeimpiä refleksialueita yhdessä käsien, jalkojen, vatsan ja kallon kanssa. Hieronnan avulla, kosketuksen ja paineen avulla, voimme poistaa kerroksia ja kiinnittymiä, jotka ovat kertyneet vuosien, usein vuosikymmenten aikana. Vähitellen tuosta taakasta irti päästäminen johtaa Kaivalyaan (henkiseen ja emotionaaliseen vapautumiseen), joka vapauttaa Kundalinin, ilman minkäänlaista riskiä.

Keho luo kuoren tehdäkseen meistä haavoittumattomia kivulle. Tämä kuori on menneisyyden traumaattisten kokemusten kertymä, joka on varastoitunut kehon lihaskudoksiin. Kudokset kovettuvat, kiristyvät ja estävät energian. Terapia toimii ja parantaa sinut tyhjentämällä ja vapauttamalla jumiutuneet tunteet ja palauttamalla kehon kudokset luonnolliseen tilaansa.

Yonin hieronta – Naisen anorgasmia

Sukupuolielimiämme on tukahdutettu ja sensuroitu lapsuudesta lähtien, mikä on aiheuttanut syyllisyyden, häpeän ja hämmennyksen tunteita. Sukupuolielimistämme puhumista pidetään mauttomana ja epäkohteliasta. Tämä tunteiden ja tuntemusten tukahduttaminen tekee ihmisistä lapsellisia, estää heitä kypsymästä ja saa heidät etsimään mitä tahansa keinoa vapauttaa kertynyt seksuaalinen jännitys. Joitakin seksuaalisen tukahduttamisen oireita naisilla ovat: Heidän on pakko teeskennellä, koska he eivät osaa sanoa ”ei”, he eivät saavuta orgasmia, he kärsivät aborteista, synnyttävät keisarileikkauksella, kokevat puutumista kehon kudoksissa, anorgasmiaa, frigiditeettiä, vaginiittia, miesten hylkäämistä, pelkoja, entomofobiaa (hyönteisfobiaa), ristiriitoja maskuliinisen puolensa tai auktoriteettien kanssa.

Frigiditeetti on halun tai nautinnon puute seksuaalisen stimulaation aikana. Vaginitis sulkee emättimen kokonaan, mikä tekee tunkeutumisen tiedostamattaan mahdottomaksi. Anorgasmia ilmenee, kun ihminen tuntee mielihyvää, mutta orgasmia ei saavuteta tai uskota saavutettavan.

Yoni-hieronta auttaa parantamaan ja vapauttamaan sinut näistä asioista, jos avaudut ja päästät irti peloistasi, tabuista ja moralistisesta henkisestä ohjelmoinnista. Muista, että nautinnon tunteminen ei ole pahasta. Olennaista on avata mielesi, antautua nautinnolle ilman kontrollointia, ajattelua tai orgasmin tavoittelua. Jos sinulla on pakkomielle saada orgasmi ja tulet kärsimättömäksi, kun sitä ei tule, sitä ei tule, koska juuri tuo fiksaatio estää sen. Päästä itsesi vain irti. Älä ajattele, vain virtaa ja tunne.

G-pisteen hieronta ja squirting

Epänormaali seksuaalisuus, liian paljon tai liian vähän, on patologista ja aiheuttaa monia henkisiä ja emotionaalisia ongelmia. Anorgasmia, kastraatio, frigiditeetti, ennenaikainen siemensyöksy, nymfomania ja muut seksuaalihäiriöt juontavat yleensä juurensa mielestämme, joka on ohjelmoitu väärällä moraalilla monien tuhansien vuosien aikana. Parantuminen auttaa sinua ja epäsuorasti kumppaniasi parantamaan ennenaikaisen siemensyöksyn tai parantamaan potenssia, herkkyyttä, kärsivällisyyttä, tietoa ja aistillisuutta.

Kun chakresvara eli tantrinen mestari saavuttaa sukupuolielinten alueen, hän hieroo sormenpäillään yonin ulompaa osaa hellästi ja pyörein liikkein. Liikkeiden tulisi olla jatkuvia, toistuvia ja monotonisia, jotta Sakti saa aikaa ilmaista tunteitaan. Mitään ei pidä pakottaa, joten jos tunne on sietämätön, lopetetaan. Chakresvara makaa Saktien vieressä antaen hänelle rakkautta ja ymmärrystä. Suurella kiintymyksellä tantramestari on tarkkaavainen kaikkia hänen tunteitaan kohtaan ja antaa hänen päästää irti kaiken, mitä hän tuntee, riippumatta siitä, tuleeko orgasmi vai ei. Jos kaikki virtaa oikein ja hän tuntee olonsa mukavaksi ja luottavaiseksi, on oikea hetki mennä emättimeen.

Naisen G-piste sijaitsee sisäpuolella, suunnilleen toisen sormen niveleen asti. Jos katsot yonia edestäpäin ja kuvittelet sen kelloksi, G-piste sijaitsee kello 12 ja 1 välillä. Se on uurrettu tyyny, joka työntyy ulos ja on erittäin herkkä. Kun olet löytänyt G-pisteen, hiero sitä varovasti ja sovita paine Saktin herkkyyden mukaan. Jos hän tuntee nautintoa, jatka stimulointia ja käännä myötäpäivään hieroen koko emätintä. Jos hän tuntee kipua, anna hänen ilmaista kaikki kokemansa. Rohkaise häntä päästämään irti tukahduttamatta mitään – kyyneleitä, naurua, vihaa tai mitä tahansa muuta tunnetta.

Mieshieroja tarkkailee naisen hengitystä, jonka on oltava syvää ja rauhallista. Hän ohjaa naista estämään häntä samaistumasta mihinkään, sillä asiat, joita hän näkee, eivät ole todellisia, vaan symboleja tai traumaattisia kokemuksia menneisyydestä. Nämä tulkitaan myöhemmin, mutta niistä on irrottauduttava, jotta niistä voi parantua.

Voit hieroa yonia kokonaan tai osittain. Tärkeää on, että nainen avautuu jokaisella istunnolla vähitellen ja tuntee olonsa yhä rauhallisemmaksi. Katarsiksen jälkeen, kun hieronta on päättynyt, Sakti makaa savasanassa ja meditoi syvällisesti.

Tämä seksuaaliterapia voi auttaa siinä, missä muut keinot eivät toimi ja auttaa poistamaan tunnekuormitusta, joka estää ihmisiä olemasta todella onnellisia.

Jos olet tullut näin pitkälle, sinun pitäisi tietää, että emme ole vielä aloittaneet todellista tantraa. Tantran tavoitteena ei ole orgasmin saavuttaminen tai useiden orgasmien kokeminen. Todellinen tantra alkaa orgasmin jälkeen. Tämä on erinomainen uutinen, sillä se tarkoittaa, että polku ei pääty, vaan se on vasta alkanut.