Sulje valikko

Eroottinen hieronta (tantra)

Eroottinen hieronta eli Tantra Tässä eroottisesta hieronnasta yleisesti kirjoitettu opas. Meidän oppaamme ottaa mallia Hindujen Tantra opeista. Olemme kirjoittaneet myös penis hieronta oppaan.  Eroottisen hieronnan tarkoituksena on toimia esileikkinä, hieronnan voit tehdä aina orgasmiin saakka ilman yhdyntää. Hieronta aloitetaan rentoutumalla. Rentoutumisen avuksi voitte kumppanisi kanssa kokeilla musiikkia ja kynttilöitä, valaistuksen tulisi olla hämärä, jotta kumppanisi ja

Eroottinen hieronta eli Tantra

Tässä eroottisesta hieronnasta yleisesti kirjoitettu opas. Meidän oppaamme ottaa mallia Hindujen Tantra opeista. Olemme kirjoittaneet myös penis hieronta oppaan.  Eroottisen hieronnan tarkoituksena on toimia esileikkinä, hieronnan voit tehdä aina orgasmiin saakka ilman yhdyntää. Hieronta aloitetaan rentoutumalla. Rentoutumisen avuksi voitte kumppanisi kanssa kokeilla musiikkia ja kynttilöitä, valaistuksen tulisi olla hämärä, jotta kumppanisi ja sinä voitte rentoutua. Hierontaa varten kannattaa varata reilusti aikaa. Eroottinen hieronta ei toimi, jos teette sen kiireellä. Hierontaan tarvitsette aikaa, jotta molemmat voivat nauttia ja rentoutua.

Eroottisen hieronnan tarkoituksena on hieroa koko kumppanin keho läpi. Emme suosittele aloittamaan erogeenisistä alueista, koska kumppanisi voi kokea sen jopa ahdistavana. Hieronta voidaan aloittaa esimerkiksi niskasta tai jaloista. Hieronta aloitetaan kuitenkin aina selkäpuolelta edeten niin, että peppu saa viimeiseksi kosketuksen. Kun olette saaneet hierottua kumppaninne selkäpuolelta, pyydä kumppania kääntymään ympäri jatkaen hierontaa etupuolelta. Etupuolella viimeiseksi hierotaan sukupuolielimet. Hieronta voidaan aloittaa joko jaloista tai olkapäistä/käsistä ja lähteä siitä eteenpäin. Vinkki: Kokeilkaa myös puhaltaa kumppanisi iholle, voitte myös vierittää hiuksianne tai höyhentä toisen kehon päällä.

Kehittäkää hieronta tekniikoitanne

Kukaan ei odota, että olisit hieronnan mestari heti. Aloittakaa siitä mitä osaatte ja kehittäkää hierontatapojanne. Kätesi voivat olla joko nyrkissä niin, että painat rystysillä kevyesti tai voit pitää kätesi auki ja painaa peukaloilla. Muista myös katsoa kumppanisi kehonkieltä, jännittääkö hän lihaksiaan kun hierot? Se voi olla merkki siitä, että hierot liian lujaa, vähennä voimaa ja kokeile uudestaan. Muistakaa, että melkein aina kumppanisi tykkää hieman erilaisesta hieronnasta mistä itse tykkäät, kannattaa keskustella ennen hierontaa miten toimitaan ja noudattaa ohjeita, jotta molemmat saisivat mahdollisimman sensuellin hieronnan.

Eroottinen hieronta opas – Askel askeleelta

Hieronnan tärkein asia on rentoutuminen. Voitte sopia, että hieronta on vain toiselle tai tehdä molemmille hieronnan, mutta tarkoituksena on rentoutua. Kirjoitimme 10 askeleen oppaan, jotta voit suorittaa eroottisen hieronnan kumppanillesi. Hieronta tulisi suunnitella etukäteen, jotta voitte käyttää mahdollisimman paljon aikaa toistenne hieromiseen. Ennen hierontaa kokeilkaa rytmittää toistenne hengitys saman aikaiseksi, se voi helpottaa havainnointia. Eroottisessa hieronnassa voitte myös peittää toistenne lantion pyyhkeellä (osa kokee kiihottavana kun kumppani siirtyy pyyhkeen sisäpuolelle).

1) Paikka

Valitkaa paikka missä hieronta suoritetaan. Voitte ottaa sohvatyynyt ja laskea ne lattialle, käyttää sänkyä tai futon tyylistä sohvaa. Jos teillä on hieronta pöytä, voitte myös käyttää sitä.

2) Valaistus

Valaistuksen tulisi olla hämärä. Jos teillä on himmennin tai valo mikä on himmeä voitte käyttää sitä, myös kynttilät ovat yksi hyvä vaihtoehto luoda tunnelmaa.

3) Musiikki

Musiikki tuli olla rentouttava, voitte kokeilla näitä ”Sensual massage music” kappaleita jotka löytyvät youtubesta. Etsikää kappale mikä rentouttaa molempia. Vinkki: Mies tuletko helposti? Kokeile keskittyä musiikkiin kun kumppanisi hieroo sinua, tämä voi auttaa ennenaikaiseen laukeamiseen.

4) Aistit

Koska tarkoituksena on tehdä eroottinen tai sensuelli hieronta, voitte ottaa käyttöön niin kuulo- kuin makuaistin. Voit tarjoilla kumppanillesi erilaisia hedelmiä tai muita herkkuja aina tietyn alueen hieronnan jälkeen. Vinkki: iho on ihmisen suurin elin, sitä voidaan stimuloida vaikka höyhenen avulla ennen hierontaa.

5) Öljyäminen

Hieronta ilman öljyä saattaa tuntua huonolta, joten keskittykää kunnon hierontaöljyyn tai ostakaa extra neitsyt oliiviiöljyä hierontaa varten. Öljyn tulisi olla hieman yli kädenlämpöistä sillä se aktivoi lihaksia hieronnan aikana. Öljyä voidaan levittää vain hierovan osapuolen käsiin tai sitten kumppanin koko vartalolle ennen kuin aloitetaan hieronta.

6) Rytmi

Voitte kokeilla erilaista rytmiä ja kosketuksen voimakkuutta, jotta löydätte sen oikean tavan hieroa toisenne. Voit kokeilla hieroa hitaasti ja hellästi tai hieman nopeampaa voimalla. On hyvä pitää mielessä, että hieronnan ei ole ikinä tarkoitus sattua.

7) Havaitse

Kuuntele kumppanisi kehoa ja hengitystä. Jos kumppanisi jännittää lihaksia kun hierot, se voi tarkoittaa, että kumppaniasi sattuu. Kuuntele kumppanin hengitystä ja havaitse hänen reagointia hierontaan. Näin voit löytää ne oikeat tavat joista kumppanisi tykkää.

8) Erogeeniset alueet

Katso läpi erogeeniset alueet ja siirry hieromaan niitä, mutta vasta sitten kun muu vartalo on hierottu ja kumppani on saatu rentoutumaan täysin.

9) Grande finale

Päättäkää onko hieronnan tarkoituksena saavuttaa orgasmi vai haluatteko hieronnan jälkeen harrastaa seksiä? Kun koko vartalo on hierottu, voitte tehdä tyydytyksen käsin hieronnan päätteeksi, tai siirtyä kohtaan 10 ja vaihtaa hierottavaa osapuolta.

10) Vaihto

Päättäkää onko hieronnan tarkoituksena hieroa vain toinen vai haluatteko molemmat kokea eroottisen hieronnan, jos päätätte hieroa toisenne vaihtaa ja käykää hieronta lista läpi toisillenne, näin molemmat saavat kokea eroottisen hieronnan.

Parhaimmat Tantra vinkit

Päänahka + korvat: Aloittakaa hieronta ilman öljyä ja hierokaa kumppaninne päänahka ja korvat aluksi, tämä auttaa rentoutumisessa. Päänahka hierotaan sormilla liikuttamalla päänahkaa kalloa vasten, muista ettet käytä liikaa voimaa tähän! Korvien hieronta koskee korvalehtiä ja korvan takaosia joita voit koskettaa. Voit myös käyttää kuuloaistia ja hieman raskaammin hengittää hänen korvaansa tai kuiskata jotain tuhmaa hänelle.

Variaatiot: Kokeile hieroa välillä eri tavoilla, tämä tuo vaihtelua hierontaan ja voi olla jopa kiihottavaa kumppanisi mielestä. Voit kokeilla erilaisia tapoja hieroja, eri voimaa ja nopeutta. Tarkoitus on löytää se tapa hieroa mikä tuntuu kumppanistasi parhaimmalta.

Opi tuntemaan hänen kehonsa: Kokeile erilaisia erogeenisiä alueita ja etsi oikeanlainen tapa hieroa hänen kehonsa läpi, jotta saavutatte parhaimman kokemuksen ja voimakkaita orgasmeja Tantra hieronnan avulla. Tantra hierontaan löytyy myös syvempiä artikkeleita ja oppeja joita emme ala käymään läpi. Halutessanne voitte kuitenkin kokeilla niitä, jos haluatte parantaa eroottisen hieronnan kokemusta ja oppia jopa Tantra mestariksi.

Usein kysytyt kysymykset koskien eroottista hierontaa

Miten eroottinen hieronta eroaa tavallisesta hieronnasta?

Tavallisen hieronnan aikana ei ole tarkoitus kiihottaa kumppania, kun taas eroottisen hieronnan aikana on tarkoitus rakentaa seksuaallista jännitystä.

Mies tulee helposti, saisinko apua?

Kyllä, eroottinen Lingam eli penis hieronta voi auttaa miehen ennenaikaiseen tulemiseen, miehen tulee keskittyä musiikkiin ja pysäyttää kumppani ennen tulemista.

Miten valmistella eroottinen hieronta?

Eroottinen hieronta on aina pitkäkestoinen, joten varatkaa riittävästi aikaa ja suunnitelkaa hieronta etukäteen.

Mitä tarkoittaa Yoni hieronta?

Tantran oppien mukaan Yoni on vulva, jolloin Yoni hieronta tarkoittaa vulvan hieromista.

Mitä tarkoittaa Lingam hieronta?

Tantran oppien mukaan Lingam on penis, jolloin Lingam hieronta tarkoittaa penis hierontaa.