Sulje valikko

Esileikki

Esileikki on tärkein osa seksiä  Esileikin aikana kumppania kiihotetaan koskettelemalla ja hyväilemällä, joillekin meistä esileikki on jopa mukavampaa kuin itse seksi. Voit tutustua erogeenisiin alueisiin ja sukupuolielimien hyväilyyn sivustomme kautta. Olemme kirjoittaneet kattavasti niin peniksen kuin myös vulvan tyydyttämisestä oppaita, jotta osaat tarjota kumppanillesi parhaimman mahdollisen seksikokemuksen. On olemassa sanonta joka kuuluu näin ”Elämä on
Se rajumpi seksikauppa. Sexshop Finland.

Esileikki on tärkein osa seksiä

 Esileikin aikana kumppania kiihotetaan koskettelemalla ja hyväilemällä, joillekin meistä esileikki on jopa mukavampaa kuin itse seksi. Voit tutustua erogeenisiin alueisiin ja sukupuolielimien hyväilyyn sivustomme kautta. Olemme kirjoittaneet kattavasti niin peniksen kuin myös vulvan tyydyttämisestä oppaita, jotta osaat tarjota kumppanillesi parhaimman mahdollisen seksikokemuksen. On olemassa sanonta joka kuuluu näin ”Elämä on liian lyhyt huonon seksin harrastamiseen” eli ota itseäsi sekä kumppaniasi niskasta kiinn, ja ala nauttimaan seksistä, sekä elämästä ihan uudella tavalla yhdessä kumppanisi kanssa.

Esileikki vinkkejä

Tuntuuko esileikki haastavalta aiheelta? Artikkeli on luotu avuksesi ja kerromme tässä muutamia erilaisia vinkkejä joista voit ottaa itsellesi tai teille sopivimman variaation. Voitte yhdistää useamman vinkin ja harrastaa esileikkiä haluamallanne tavalla, tai kokeilla suoraan meidän vinkkejämme. Toivotamme nautinnollisia hetkiä yhdessä sekä toivomme, että vinkeistämme on apua.

1) Mielen esileikki & seksuaalisen jännityksen rakentaminen

Seksuaalisen jännityksen rakentaminen esileikkinä on yksi houkuttelevimmista esileikeistä. Ideana on rakentaa seksuaalista jännitettä sinun ja kumppanisi välille. Voitte rakentaa seksuaalista jännitystä esimerkiksi kun sanotte moikat lähdön yhteydessä tai vaikka irstailla viesteillä toisillenne. Kun kumppanisi lähtee töihin voit sanoa hänelle ettet malta odottaa kun hän tulee kotiin tai jotain muuta tuhmaa ja vinkkaat silmää jotta kumppanisi ymmärtää, että nyt on jotain tuhmaa tapahtumassa. Voit myös kiusoitella, että sinulla on yllätys hänelle kun hän palaa kotiin. Voitte kokeilla myös tuhmia viestejä toisillenne ja muistaa vihjailla joko suoraan tai tuhmasti kumppanillenne, että haluatte häntä. Toivon mukaan saat tästä ideoita miten rakentaa seksuaalinen jännitys toistenne välille.

2) Sinä osana esileikkiä

Miehet ovat enemmän visuaalisia kuin naiset eli miehet nauttivat enemmän katsomistaan asioista verrattuna naisiin. Miksi siis et olisi osa esileikkiä esimerkiksi asusteen avulla. Katso tästä asusteita naisille, katso tästä asusteita miehille. Myös osa naisista pitää kiihottavana sitä kun mies pukeutuu seksikkäästi, joten suosittelemme myös miehille asusteita joiden avulla he pystyvät tuomaan esiin omaa seksuaalisuuttaan.

Naiset voivat myös huomioida omia hiuksiaan, meikkausta ja pukeutumista ihan jo kaapista löytyvien asusteiden avulla. Voit pukeutua seksikkäästi ja antaa kumppanisi nauttia sinusta visuaalisesti. Miehet taas voivat kokeilla vaikka perinteistä ”ota sukka pois” leikkiä eli siis penis ja kivekset asetetaan sukan sisäpuolelle ja pyydetään naista ottamaan sukka pois. Miehet voivat myös kokeilla lahjanarua peniksen ympärille ja tarjota ”lahjaa” kumppanilleen. Toivon mukaan saat tästä hieman vinkkejä miten voit kokeilla olla osa esileikkiä ja tarjota kumppanillesi visuaalista nautintoa.

3) Julkinen esileikki

Julkinen esileikki ei välttämättä sovellu ihan kaikille meistä, mutta niille joille se soveltuu suosittelemme kokeilemaan sitä. Tarkoituksena on saada kumppanisi kiihottumaan ja haluamaan sinua voimakkaasti. Julkisen esileikin tarkoituksena on kasvattaa seksuaalista jännitystä toistenne välillä.

Voitte kokeilla esimerkiksi pussailua, sisäreisien koskettelua, pepun puristamista tai nipistämistä. Voitte puhua tuhmia toisillenne, halaaminen ja vahinko kosketukset hänen sukupuolielimiinsä voivat olla asioita jotka nostavat seksuaalista jännitystä. Tämän voitte myös tehdä tätä kotona, eli ei tarvitse tehdä julkisilla paikoilla jos ette sitä halua. Julkisen esileikin tarkoituksena ei ole harrastaa seksiä julkisella paikalla, vaan tarkoituksena on rakentaa seksuaalinen jännitys toistenne välille.

4) Aloita baarissa

Tämä esileikki soveltuu pariskunnille joilla on halut tai sanotaan liekki sammunut parisuhteessa, tämän leikin avulla saatte hieman lisämaustetta suhteeseenne. Ideana on sopia treffit kumppanisi kanssa baarissa ja aloitatte kaiken alusta, eli käyttäydytte kuin olisitte ensimmäisillä treffeillä baarissa tai vaikka ravintolassa. Kun ostatte juomia toisillenne baarissa flirttailette toisillenne, tai ravintolassa voitte flirttailla keskenänne. Tämän leikin ideana on muistuttaa toisianne siitä minkä takia alunalkaen päädyitte yhteen, kokeilkaa pussailua, koskettelua ja keskustelkaa parisuhteenne alkuvaiheista. Tämä toki saattaa kuulostaa hieman hölmöltä, mutta se on tämän esileikin tarkoitus ja päämääränä tässä leikissä on se, että kumpikin muistaisitte miksi aloitte seurustelemaan toistenne kanssa.

5) Nipistely, tarrautuminen, hyväily ja koskettelu

Kosketatteko toisianne vain silloin kun haluatte seksiä? Odotatko että kumppanisi tekee aina aloitteen? Hierotteko, puristatteko, hyväilettekö toisianne ,vai pidätkö kätesi paikoillaan kun harrastatte seksiä? Nämä on erittäin tärkeitä kysymyksiä ja voivat myös aiheuttaa haluttomuutta parisuhteessa ,joten kannattaa miettiä minkälainen kosketus on hellyyden osoitus toista kohtaan ja millainen koskettaminen on seksiin viittaava.

Tässä vinkkejä miten koskettaa toista kun haluat seksiä:

Laita kätesi pehmeästi hänen kaulansa ympärille ja vedä hänet lähemmäksi jotta voitte suudella.
Voit laittaa kätesi hänen paidan alle ja käyttää myös kynsiä apuna kun silität hänen selkäänsä alaspäin.
Voit puristaa hänen pyllyänsä housujen läpi tai nipistää pyllyä.
Voit hieroa hänen selkäänsä, niskaa ja olkapäitä, tämä sopii myös tehtäväksi saunan yhteydessä.
Voit kiusoitella häntä silittämällä hänen sisäreidettä aina genitaalialueeseen asti.
Voit hieroa hänen päänahkaansa.
Kun hän ei osaa odottaa, kokeile kutittaa häntä jotta tilanne pysyisi jännittävänä.

Osaatko antaa kumppanillesi hellyyttä? Tässä muutamia vinkkejä miten saat kipinän syttymään uudelleen:

Vie hänelle aamu kahvi sänkyyn.
Kiitä häntä halaamalla ja kuiskaamalla korvaan arkisista asioista.
Pussaa ja halaa häntä kun hän ei osaa odottaa sitä.

Voit myös kokeilla muita tapoja osoittaaksesi, että rakastat häntä ja haluat olla hänen kanssaan. Myös esimerkiksi puhelimen jättäminen pöydälle ja keskittyminen kumppaniisi voi auttaa kipinän sytyttämisessä uudelleen.

6) Salainen suihku

Salainen suihku kuulostaa jännittävältä ja onkin jännittävä esileikki, jonka tarkoituksena on tuoda esiin seksuaalinen jännitys sekä auttaa teitä löytämään uusia tapoja harrastaa seksiä. Illalla kun olette menossa nukkumaan ja olette suunnitelleet harrastavanne seksiä, yllätä kumppanisi ja pyydä häntä tulemaan suihkuun kanssasi. Suihkussa peskää toisenne ja kosketelkaa myös erogeenisiltä alueilta, mutta älkää harjoittako käsitöitä, oraaliseksiä tai yhdyntää, koska tarkoituksena on vain kiusoitella toinen haluamaan sinua. Muistakaa pestä myös vulva ja penis jos aiotte harrastaa oraaliseksiä, koska puhtaana on mukavampaa harjoittaa oraaliseksiä. Kun tulette suihkusta pois voitte kuivata toisenne ja kiusoitella toisianne pyyhkeillä. Voit myös kokeilla ”salainen suihku” esileikkiä seuraavan kerran kun menet kumppanisi kanssa saunaan/suihkuun ehdotat hänelle tätä leikkiä. Muista lukea myös suihinotto opas penikselle ja vulvalle joiden avulla osaat antaa parhaimman oraaliseksi kokemuksen kumppanillesi. HUOMIO: Salaisen suihkun ideana ei ole antaa oraaliseksiä, mutta esileikki on ideaalinen jos aiotte harrastaa oraaliseksiä.

7) Pussailu

Pussailu on yksi perinteisimmistä esileikeistä ja sitä harjoittaa moni pariskunta ennen seksiä. Kieli, huulet ja hampaat osana pussailua: voit käyttää kieltäsi kumppanisi huuliin ja kielen koskettamiseen, kieli on hieman karhea, joten se antaa hieman lisämakua suutelemiseen, kun nuolet hänen huuliaan tai kieltään. Voit myös käyttää hampaitasi hellästi näykkäisemällä hänen huuliaan tai kieltään. Muista, että tarkoituksena ei olla purra, vaan hellästi puristaa hampailla kumppanisi huulia tai kieltä. Voit suudella myös suun ulkopuolelta, erogeenisissä alueissa mainitaan hieman korvista ja kaulasta, kokeile suudella kumppanisi korvia. Voit myös imaista eli ottaa hänen korvalehden suuhusi tai nuolla hänen korvalehtien ulkopintoja. Kaulaan mentäessä suutele hitaasta korvista alaspäin, voit myös tehdä fritsun hänelle kaulaan imemällä ihoa ja käyttämällä hampaita saman aikaisesti. Kokeile myös nuolaista hänen kaulaansa.

8) Miehet & Hieronta

Miehet nauttivat hieronnasta kuten myös naisetkin. Tässä käydään enemmän läpi miehen hierontaa, mutta voit lukea oppaamme tantra hieronnasta tästä ja kokeilla myös kumppanisi hieromista. Toki samalla tekniikalla kun hierotaan miestä voidaan myös hieroa naista, meillä on myös lingam ja yoni hieronta oppaat jotka keskittyvät pelkästään peniksen ja vulvan hierontaan.

Hieronta aloitetaan siten, että kumppanisi makaa selällään sängyllä ja rentoutuu täysin ennen kuin aloitetaan hieronta. Hierontaa varten kannattaa hieroa käsiinsä ja iholle joko hierontaöljyä tai ihan extra neitsyt oliiviöljyä jota löytyy kaupasta noin 3-5 euron hinnalla. On myös olemassa erilaisia hierontakynttilöitä jotka lämmittävät öljyn valmiiksi. Hierontaöljyt ja oliiviöljy kannattaa lämmittää ennen hierontaa hieman omaa kättä lämpimämmäksi, jotta hieronnassa saadaan lihakset aktivoitua paremmin ja saadaan aikaan rentouttava tunne kun hierotaan kumppania.

Hieronta aloitetaan aina jaloista ja edetään siten, että pylly hierotaan aina viimeiseksi selkäpuolella. Tämä tuo pikkuisen seksuaalista jännitystä ja auttaa kumppania rentoutumaan hieronnan ajaksi. Hieronta tekniikoita on useita erilasia, voit käyttää kämmentä, sormia tai rystysiä kun hierot kumppaniasi. Genitaalialueilla hierotaan aina hellästi kämmenellä. Kun hierot kumppaniasi tee se hellästi ja varovaisesti, hieronnan tarkoituksena ei ole koskaan satuttaa toista. Kun hierot selkäpuolta muista myös hieroa hänen niskansa ja olkapäät, nämä jumiutuvat usein myös jalkojen ja varpaiden hierominen on suotavaa. Kun olet saanut hänet hierottua selkäpuolelta pyydä häntä kääntymään ympäri ja aloita taas jaloista, ja muista että aina vasta viimeiseksi hierotaan genitaalialueet. Öljyä voit levittää hänen vartalollensa sekä käsiisi ennen hierontaa tällöin kätesi liukuu pehmeästi hänen kehollaan.

9) Tee tyydyttämisestä show

Oletko koskaan tyydyttänyt itseäsi kumppanisi nähden? Jos vastaat EN niin kannatta kokeilla, kumppanisi voi kiihottua tästä todella paljon. Voit myös tehdä hänelle strip tease show jossa hitaasti riisut vaatteitasi ja alat tyydyttämään itseäsi hänen edessään. Voit myös kokeilla seuraavia vinkkejä, mitä voit käyttää show aikana.

Sano hänelle, että hän saa vain katsoa kun sinä teet show. Muista kiusoitella häntä mahdollisimman paljon ja kun viimein annat luvan tulla luoksesi hän hyppää heti mukaan.

Onko sinulla seksileluja kaapissa? Jos on, niin miksi et käyttäisi niitä shown aikana?`

Voit myös istua kumppanisi syliin ja pyytää häntä koskettamaan rintojasi ja suutelemaan kaulaasi samalla kun itse tyydytät itseäsi. Hän voi myös sormittaa sinua samalla kun hierot omaa klitoristasi.

Muista kertoa kumppanillesi kuinka paljon tykkäät tyydyttää itseäsi, puhu tarkasti miten nautit siitä ja kuinka hauskaa se on, jotta saat hänet mahdollisimman kiihottuneeksi.

10) Anna hänelle ohjeita

Oletko koskaan keskustellut kumppanisi kanssa siitä mistä sinä tykkäät ja miten haluat, että hän koskettaisi sinua? Kokeile ensi keralla opastaa häntä, jotta hän osaisi tyydyttää sinua paremmin. Muista, että kumppanisi voi kokea tämän myös hieman hämmentävänä ja jopa loukkaavana joten kannattaa ensin keskustella hänen kanssaan ennen kuin alat opastamaan häntä sängyssä.

Ota hänen kätensä ja opasta kädestä kiinni pitäen tekemään juuri niin kuin haluat, näin pystyt määrittämään kosketuksen voimakkuuden ja nopeuden juuri sellaiseksi mikä tuntuu sinusta hyvältä. Tämän ohjeen tarkoituksena on saada kumppanisi oppimaan tuntemaan sinun kehosi oikein ja parantaa teidän seksielämäänne, kun osaatte kumpikin koskettaa toisianne juuri oikealla tavalla. Tämä ohje vaati hieman itseluottamusta molemmilta osapuolilta joten keskustelkaa ennen kuin kokeilette tätä, jottei kumpikaan osapuoli suutu tilanteesta toiselle.

11) Pusujuna

Pusujunan ideana on tarjota kumppanille oraaliseksiä. Tarkoituksena on aloittaa hitaasti suutelemalla koko vartaloa pitkin ,joka päättyy oraaliseksiin. Nappaa tästä vulvan nuolemiseen opas ja peniksen nuolemiseen opas ,jotta osaatte tarjota kumppanillenne mahdollisimman hyvän oraaliseksi kokemuksen. Voit myös lukea suutelu oppaamme tästä. Pusujuna siis alkaa suusta ja etenee erogeenisten alueiden läpi kohti sukupuolielimiä, kun pääset alas niin suutele ensin sisäreisiä ja alavatsaa jonka jälkeen siirryt kohti vulvaa tai penistä.

12) Salainen yllätys

Tähän tarvitsette kauko-ohjattavan seksilelun kuten vaikkapa muna joka laitetaan vaginaan. Tarkoituksena on, että menette yhdessä ulos ja naisella on sisällään lelu jota mies pystyy ohjaamaan. Voitte antaa vaikka useamman orgasmin lenkin yhteydessä tai auto matkan aikana. Tarkoituksena on kuitenkin, että vain te kaksi tiedätte tämän ”yllätyksen” naisen sisällä. Mies voi kontrolloida laitetta ja voitte ottaa esimerkiksi tavoitteen orgasmien määrästä lenkin aikana, tai jonkin muun tavoitteen. Tämä leikki voi olla mukava jos tykkäätte touhuta julkisilla paikoilla. Muistakaa, että tätä peliä voidaan pelata myös kotona sisällä tai ulkona, tarkoituksena on nauttia siitä kun mies kontrolloi naisen orgasmeja laitteen avulla.

13) Hallinta ja alistuminen

Nimestään huolimatta tämän esileikin aikana ei ole tarkoitus käyttää raippoja tai ketjuja

Tavallisesti parisuhteessa mennään rutiinien mukaan ja se voi välillä tuntua, joko molemmista, tai vain toisesta tylsältä ja liian normaalilta arjelta. Välillä kannattaa kokeilla irtiottoja arjesta ja vaihtaa toiminta tapojaan myös sängyssä. Tämän hallinta ja alistus leikin tarkoituksena ei ole käyttää raippoja tai ketjuja, halutessanne voitte käyttää niitä, mutta ei tarvitse. Jos seksielämästänne tulee rutiinin omaista se voi pahimmillaan aiheuttaa haluttomuutta ja usein puhutaankin, että jos seksi on rutiinin omaista se on myrkkyä parisuhteelle.

Onko kumppanisi aina se joka osoittaa kun haluaa seksiä? Kokeile seuraavalla keralla olla itse se joka ehdottaa seksiä, tämän ei tarvitse tapahtua joka kerta, mutta ainakin välillä olisi hyvä osoittaa halujansa myös puolisolle.

Oletko sinä hallitseva esileikissä ja seksissä? Kokeile seuraavalla kerralla alistua ja antaa kumppanisi tehdä taikojansa sinulle.

Kokeile puhua tuhmia kumppanillesi ja määrää hänet sänkyyn tai pyydä häntä istumaan ja antamaan sinulle hieronta, tee tämä sopivan hallitsevasti, eli alista kumppanisi tekemään sinulle asioita välillä.

Seuraavalla kerralla kaada kumppanisi sänkyyn ja ota hänestä kiinni, näyttääksesi, että sinä hallitset tällä kertaa esileikin ja aloitteen.

14) Leikkipainia ja tyydyttämistä

Oletko koskaan paininut kumppanisi kanssa leikisti? Jos olet se saattaa tuntua kuumalta. Seuraavalla kerralla kokeile painia kumppanisi kanssa ja alistaa häntä jos hän on hallitseva osapuoli, voit hieroa itseäsi häntä vasten vaatteet päällä tai alasti. Leikkipainin ja tyydyttämisen ideana ei ole, että kumpikaan osapuoli voittaa vaan ideana on kiihottaa kumppaniasi. Leikkipainin voi aloittaa esimerkiksi sohvalla hyökkäämällä kumppaniisi kiinni ja lähteä siitä rakentamaan esileikkiä yhdessä. Voit myös kokeilla napata hänen kätensä selän taakse tai voit ottaa hänen jalkansa kiinni kunnolla ja kutittaa häntä. Hiivi hänen taakseen ja yritä kaataa hänet maahan, samalla menet hänen päällensä ja aloitat suutelemisen/hyväilyn. Voit myös antaa hänen kaataa sinut, jolloin voit hyökätä hänen päällensä ja suudella/hyväillä häntä. HUOMIO: Leikin ideana on siis toteuttaa esileikki ja saada kumppani, että sinut kiihottumaan. Jos leikki kehittyy liian fyysiseksi, muista myös kertoa siitä kumppanillesi. Voitte myös keskustella tästä esileikistä ennen kuin kokeilette sitä.

15) Kuuma ja kylmä

Pelatkaa peliä kuumenee tai kylmenee kehon osilla, kumppanisi tehtävänä on etsiä kehon alue jota ajattelet, mutta et kuitenkaan saa sanoa hänelle mitä ajattelet, esimerkiksi klitorista. Kun kumppani lähestyy ajattelemaasi aluetta kehossasi sanot hänelle kuumenee ja kun menee kauemmaksi sanot hänelle kylmenee. Muista, että ideana ei ole paljastaa nopeasti ajattelemaasi aluetta joten säästä kuumenee/kylmenee sanoja. Kun kumppanisi löytää ajattelemasi alueen hänen tulee viettää ainakin minuutti hyväillen aluetta pussaamalla, nuolemalla tai näpertelemällä sitä. Tämän jälkeen vaihdatte vuoroja ja voitte jatkaa leikkiä vaikka 5 kierrosta per henkilö. Voit katsoa tästä erogeenisia alueita ja kirjoittaa niitä ylös, jotta osaat ajatella alueita mitkä kiihottavat sinua jotta esileikki onnistuisi täydellisesti.

16) Seksinoppa

Seksinopat on klassinen peli, jota voidaan pelata esileikin ohella. Seksinoppa pelissä on 2 noppaa, toisessa nopassa on kehon osia ja toisessa nopassa on toimintoja, eli kumpikin noppa tulee heittää. Seksinopat on usein englannin kielellä joten olisi hyvä tutustua sanoihin mitä nopissa lukee ja mitä niillä tarkoitetaan. Emme voi käydä tässä lävitse noppien sanontoja, koska on olemassa useita erilaisia seksinoppia, joten kannattaa kokeilla käännöspalveluita jos et suoraan ymmärrä mitä nopassa sanotaan. Tämä peli saattaa osasta tuntua jopa huvittavalta, mutta kannattaa kokeilla, tämän pelin jälkeen voitte siirtyä suoraan petipuuhiin ellette saaneet orgasmia jo pelin aikana.

Nopassa olevia tehtäviä on tarkoitus tehdä 30-60 sekunnin ajan, voitte kumppaninne kanssa sopia kuinka pitkään teette nopassa annettua tehtävää toisillenne, mutta muistakaa, että sekuntikellon kanssa esileikki ei tunnu kenestäkään mukavalta.

17) Esileikki lista

Esileikki lista on kanssa peli, jota voitte puolisonne kanssa pelata. Tarkoituksena on, että molemmat kirjoitatte listan vaikka 7 asiasta mitä haluatte kokeilla esileikin aikana, se voi olla fantasia, fetissi, romanttinen tai vaikka uusi tekniikka toisen tyydyttämiseksi. Eli tarkoituksena on kirjoittaa ylös asioita mitä haluat, että sinulle tehdään ja asioita jotka kiihottavat sinua. Lista voi olla pitkä tai lyhyt, te päätätte pelin pituuden yhdessä kumppanisi kanssa. Kun olette saaneet listat tehtyä alatte käymään yksitellen läpi listan asioita, mutta muistakaa jos kumppanisi kieltäytyy jostakin asiasta on sinun tuettava häntä, ideana ei ole tehdä asioita josta toinen ei tykkää! Lista voi olla esimerkiksi useammalle päivälle suunniteltu joka pitää sisällään alasti kokkaamisen tai ihan mitä tahansa sinä haluat.

18) Lähtölaskenta

Lähtölaskenta pelissä on tarkoitus ottaa sekuntikello ja sopia siitä aika vaikka 30 minuuttia jonka aikana teette toisillenne kiihottavia asioita, mutta ette saa runkata, hieroa, sormittaa toista osapuolta. Liikkeiden tulee olla sellaisia ettei toinen osapuoli saavuta orgasmia, myöskään yhdyntää ei saa tehdä. Voitte siis ottaa suudelmia, hierontaa, pukeutumista ja riisuuntumista, toistenne koskettamista ja muita tapoja, mutta tarkoituksena ei ole saavuttaa orgasmia, vaan teidän tulee kiusoitella toisianne. Voitte itse päättää onko ajastin 10 minuuttia tai vaikka 3 tuntia. Tämän esileikin tarkoitus on rakentaa seksuaalista jännitystä aivan uudella tavalla ja mahdollisimman korkeaksi ennen kuin yhdytte.

19) Porno & erotiikka

Oletteko kokeilleet pornoa? Toki pornon tai erotiikan katsominen ei sovellu kaikille, mutta jos koet, että pystyt katsomaan kumppanisi kanssa pornoa tai erotiikkaa niin kokeilkaa sitä myös esileikkinä. Voitte myös katsoa jos pornosta tai erotiikasta löytyisi jotain uusia ideoita omiin petipuuhiinne. Muistakaa myös se, että lähes kaikki mitä tapahtuu pornossa on yleisesti epärealistista ja feikkiä. Pornon tai erotiikan katsominen opiskelu mielessä ei välttämättä ole hyvä idea. Jos et tykkää ollenkaan porno teollisuudesta ei sinun tule katsoakkaan sitä, kuten alussa sanoin porno tai erotiikka ei sovellu kaikille ja jotkut jopa inhoavat sitä.

20) Vaihdekeppi ja tikkarin nuoleminen

Vaihdekeppi ja tikkarin nuoleminen on esileikki, jossa keskitytään enemmän mieheen kuin naiseen. Tarkoituksena on tarjota kumppanillesi tyydytys käsin ja jos haluat voit lukea oppaamme, miten antaa hänelle täydellinen tyydytys käsin tästä. Jos opit tekemään käsin tyydytyksen oikealla tavalla, se voi tuntua hänestä jopa paremmalta kuin seksi. Myös käsin tyydytyksestä suihinottoon tapahtuva liike voi olla sujuva tässä leikissä. Voit myös kokeilla runkata hänen peniksen alaosaa samalla kun otat terskan suuhun tai nuolet terskaa kuin tikkaria. Lue myös meidän suihinotto opas miehille tästä.

21) Variaatio

Kuten aiemmin kirjoitin tässäkin artikkelissa, niin saman asian toistaminen rutiinilla ei vain ole hyväksi parisuhteessa joten kokeile muokata näitä ohjeitamme ja voit maustaa niitä ihan omillakin jutuillasi. Voit kokeilla heittää itsesi ilkosilleen ennen kuin kumppanisi tulee kotiin tai jotain muuta tapaa. Eli variaation tarkoituksena on muuttaa se tavallinen esileikki joksikin muuksi, mutta ei pidä unohtaa myöskään pikaisia, koska pikainen pano, vaikkapa kesken suihkun voi olla jotain mikä tuntuu hyvältä kumppanistasi. Variaation tarkoituksena on avata sitä normaalia esileikkiä ja miettiä miten muuttaisit sitä, jotta se ei tuntuisi aina samalta tavalta. Esileikki on hyvä pitää erilaisena, mutta voitte myös tehdä samalla tavalla muutamiakin kertoja, mutta muistakaa ettette jatka samalla ruutinin omaisella tavalla vaan maustatte omaa seksi elämäänne jatkuvasti uusilla tavoilla tehdä esileikki tai uusilla tavoilla rakastella. Olemme julkaisseet myös seksiasennoista vinkkejä ja ohjeita tänne joten nekin kannattaa katsoa läpi.

22) Puhukaa seksistä

Keskusteletko kumppanisi kanssa koskaan seksistä? Jos vastaat EI, niin suosittelemme keskustelemaan seksistä ja varsinkin siitä mikä tuntuu juuri sinusta hyvältä. Voitte myös yhdessä käydä esimerkiksi sivustomme ohjeita läpi ja kokeilla erilaisia tekniikoita hyväillä toista. Voitte keskustella myös siitä haluaako kumppanisi olla aina alistettu vai haluaako hän olla joskus hallitseva osapuoli seksissä. Puhukaa seksistä. esileikki on siis enemmän oman itsensä tutkimista ja nautinnon jakamisesta kumppanisi kanssa. Elämä on liian lyhyt, jotta voitte harrastaa huonoa seksiä mistä ette 100% nauti, joten kokeilkaa ohjeitamme ja parantakaa omaa parisuhdettanne oppaillamme.

23) Seksipelit

Seksipelejä on useita erilaisia ja niiden avulla voidaan saada esileikki tehtyä hieman eri tavalla. Löytyykö teiltä twister lautapeli? Mitä jos pelaisitte kumppanisi kanssa sitä seuraavan kerran alasti? Voitte myös kokeilla  sexshop.fi sivustolla olevia seksipelejä jotta saatte lisämausteita esileikkiin. Sexhop.fi sivustolta löytyy myös erilasia apuvälineitä seksiin kuten tyynyjä, asusteita, keinuja, sulkia, käsirautoja ja muita välineitä joihin suosittelemme tutustumaan. Seksitori.fi sivustolla on myös hauskoja tuotteita millä voitte tuoda hieman piristystä makuuhuoneeseen.

Voitte kokeilla pelata pokeria jossa panostetaan vaatteilla, eli texas holdem, mutta panoksena on vaatteet. Myös strippi pokeri on hyvä peli jota voitte pelata kumppanisi kanssa.

24) Nylkyttäminen vaatteet päällä

Vaatteet päällä ja toisen vartalon nylkyttäminen genitaalialueelta kuulostaa varmasti turhan teinimäiseltä, mutta se toimii myös hieman varttuneimmillekin. Tarkoituksena on mennä kumppanin päälle ja hieroa omalla alapäällään hänen alapäätään. Samalla voitte suudella toisianne ja koskettaa erogeenisia alueita toistenne kehoissa. Ideana ei ole saada orgasmia vaatteet päällä, vaan tarkoituksena on kiihottaa kumppania nylkyttämällä häntä. Tämän voi tehdä myös alusvaatteisillaan jolloin nainen pitää myös rintaliivit päällänsä, tällöin saatte myös enemmän ihokontaktia aikeiseksi ja se voi olla jopa enemmän kiihottavaa. Voitte myös kokeilla lähteä riisumaan toistenne vaatteet samanaikaisesti kun nylkytätte toisianne.

Usein kysytyt kysymykset koskien esileikkiä

Mikä ihmeen esileikki?

Esileikki on tapa jolla luodaan seksuaalinen jännitys kumppanien välille, esileikin tarkoituksena on saada toinen kiihottumaan ennen seksiä.

Mikä avuksi haluttomuuteen?

Jos kumppanisi tai sinä koette ettei enää ole halua harrastaa seksiä se voi johtua rutiinista eli yhdestä samasta tavasta harrastaa seksiä, tällöin esileikki voi auttaa haluttomuudessa.

En osaa puhua kumppanilleni seksistä, mikä avuksi?

Kokeile vain rohkeasti lähteä keskustelemaan kumppanisi kanssa siitä mikä tuntuu itsestäsi hyvältä, seksistä keskustelu voi olla myös esileikki ja saattaa kiihottaa kumppaniasi.

Miksi kokeilla seksipelejä?

Seksipelit ovat yleensä erilaisia kuin se normaali seksi kotona, joten voitte löytää toisenne ihan uudessa valossa ja toimiihan seksipelit myös esileikkinä.

Ei ole aikaa harrastaa esileikkiä, mikä avuksi?

Melko usein pelkkä pikainen pano saattaa ilahduttaa kumppaniasi positiivisesti, aina ei tarvitse tehdä esileikkiä ja seksiä ei tulisi koskaan harrastaa kello kaulassa, vaan ihan ajan kanssa rauhassa.